December 7, 2023

Liittovaltion koulutuslainat ovat hyödyllisiä, koska ne asettavat vähemmän vaatimuksia lainaajille, niillä on alhaiset korot, pidemmät takaisinmaksuajat ja useita edullisia taloudellisia suojauksia. Heidän lainoihinsa tarjottavan rahoituksen rajoitus tekee opiskelijoille kuitenkin mahdotonta rahoittaa koulutustaan täysin yksin. Ja tässä yksityinen opintolainojen yhdistäminen on tie ulos. Toisin kuin liittovaltion opiskelijoiden yhdistämislainat, joissa korot ovat alhaisemmat, yksityisen opintolainojen yhdistämisen tarjoavat yksityiset koulutuslainanantajat, jotka asettavat korkonsa, kiinteät tai muuttuvat. Epäilemättä, kun harkitset erilaisia yhdistämislainoja yksityisiltä lainanantajilta, sinun tulee ehdottomasti valita kiinteä korko. Yksityisten koulutuslainojen vaihtuvakorkoiset voidaan lukita kiinteäkorkoisilla asuntolainalla.

Mitä etuja saat yksityisten opintolainojen yhdistämisestä?

  • Kertakuukausimaksu saadaan yhdellä hallittavalla lainalla.
  • Mahdollisuus säästää vuosittaisista 230 dollarista 10 000 dollarin lainasta 2 430 dollariin 100 000 dollarin lainassa.
  • Kertakuukausimaksuja voidaan alentaa lainan kokonaiskoron nousun tai takaisinmaksuajan pidentämisen myötä.
  • Mahdollisuus saada alempia kokonaiskorkoja luottopisteiden paranemisen perusteella. 50-100 pisteen parannus antaa hyvät mahdollisuudet saada alhaisemmat korot.
  • Edullisia korkoalennuksia tarjotaan, jos valitset yksityisten opintolainojen yhdistämisen allekirjoittajan kanssa, jolla on hyvät luottotiedot.
  • Maksujen lykkäys lääkintäasukkaille ja sotilashenkilöstölle.
  • Pidennetty takaisinmaksuaika 25 vuotta perustutkinto-opiskelijoille ja 30 vuotta jatko-opiskelijoille pienillä kuukausimaksuilla.

Opintolainojen löytäminen ilman Cosigneria ja ilman luottoa on vaikeampaa, mutta mahdollista liittovaltion opintolainoilla, jotka on suunnattu pienituloisille vähävaraisille opiskelijoille. Tällaiset opintolainat tarjoavat kiinteän koron, alhaisemman kuin muilla lainantarjoajilla, esimerkiksi 5 % (Perkins-lainat) ja pidennetyt takaisinmaksuajat. Joten vaikka olet taloudellisessa tilanteessa, joka on epäedullisin opintolainojen saamiseen ilman luottoa ja ilman Cosigneria, sinulla on mahdollisuus saada lainaa koulutukseen ja tutkinnon suorittamiseen.

Opintolainat ilman Cosigneria ovat mahdollisia myös liittovaltion pankeissa. He eivät tarvitse luottohistoriaasi, ja ne ovat liittovaltion tukemia lainoja alhaisella korolla. Stafford-lainan korko on vaihtuva, tällä hetkellä 6,8 %. Stafford-lainan määrällä on rajansa ja se on tällä hetkellä 5500 dollaria fuksien, 6 500 dollaria toisen vuoden opiskelijoiden ja 7 500 dollaria junioreille ja senioreille.

Lopulta, kun liittovaltion koulutuslainat eivät riitä, yksityisen opintolainojen yhdistämisen avulla säästät varojasi vuosittain, vältät maksuhäiriöt, estät luottopisteesi putoamisen ja pidennät takaisinmaksuaikaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *