October 4, 2023

Korttilaina on myös opiskelijoiden saatavilla. Se ei kuitenkaan ole kaikkien saatavilla ja sillä on joitain ehtoja.

Käytä kuluttajarahoitusta

Kuluttajarahoitusta on saatavilla myös yli 20-vuotiaille opiskelijoille. Tietysti sinulla on oltava säännölliset tulot, mutta tämä voi olla osa-aikatuloa. Jos hakee osa-aikatyössä oleva opiskelija, raja on tulojen suhteen rajallinen, mutta palvelusisältö ei poikkea työssäkäyvän aikuisen sisällöstä. Raja on usein jopa 200 000 Kun opiskelijat käyttävät kulutusrahoitusta, raja on usein jopa 200 000. Tähän liittyy myös kokonaissummasääntely, ja 200 000 rajan asettaminen edellyttää vähintään 600 000 vuosituloa.

Ei ole harvinaista, että opiskelija ansaitsee yli 50 000 kuukaudessa, vaikka hänellä olisi osa-aikatyö. Jos sinulla on näin paljon tuloja, voit tehdä sopimuksen 200 000 rajalla.
Koska korttilainan enimmäismäärä on kuitenkin 100 000, jos se on 300 000 yli tämän, vaaditaan lähes miljoonan vuositulot, ja opiskelijoiden on vaikea ansaita niin paljon, joten 20 Monissa tapauksissa raja on 10 000.

Jos tulosi eivät ole vakaat

Opiskelijoille osa-aikatyötä tehdään vain vapaa-ajalla, joten tulot pienenevät usein ennen koetta, sen aikana tai pitkien lomien aikana.

Koska kuluttajarahoituspuoli sen tietää, niin usein osa-aikatyöstä vaaditaan kahden kuukauden palkkalaskelma opiskelijan vuositulojen todistamiseksi, mutta vaikka jättäisit viimeiset kaksi kuukautta, niin se vain on. Emme huomioi 6-kertaista vuosituloa, vaan annamme pienen alennuksen enimmäismäärän määrittämiseksi.
Kun tulot ovat vain 100 000 kahdelta kuukaudelta, 200 000 raja voi olla vaikea. Rajasumman yksiköstä, jos se on tämän alapuolella, rajasummaksi tulee 100 000, mikä ei välttämättä monessa tapauksessa riitä.
Siksi on tärkeää toimittaa palkkalaskelma kahdelta peräkkäiseltä kuukaudelta mahdollisimman korkeilla tuloilla hakemushetkellä. Jos se on liian vanha, saatat saada ylimääräistä nuuskimista, joten jos mahdollista, viimeiset kaksi kuukautta ovat ihanteellisia, mutta jos tulot olivat alhaiset, valmistaudu kaksi peräkkäistä kuukautta juuri ennen sitä. Sinun pitäisi tehdä se.
Tämä riippuu käyttämästäsi kulutusrahoituksesta, ja joissain tapauksissa sinun on maksettava viimeisen kahden kuukauden ajalta. Siinä tapauksessa voi olla parempi hakea ja välttää ajanjaksoa, jolloin tulot olivat alhaiset.

Pankkikorttilainaa käytettäessä

Kuluttajarahoituksesta poiketen opiskelijoiden on usein vaikeaa käyttää opintokorttilainaa pankissa. Ensinnäkin monet pankit eivät ota vastaan ??opiskelijoita. Opiskelijoiden käytettävissä olevan pankin tapauksessa hakemus ja seulonta ovat samat kuin kulutusrahoituksessa, mutta ota huomioon, että seulonta on kulutusrahoitusta tiukempaa.

Jos kuitenkin läpäisee seulonnan, raja voi olla korkeampi kuin kulutusrahoituksen. Tämä johtuu siitä, että kokonaissummasääntely ei koske pankkeja ja pankit sanovat, että osa-aikatyön aloittamisen jälkeinen aika ja elämän vakaus, kuten kotona asuminen, ovat tuloja tärkeämpiä. Se voi olla kunnossa.

Useimmissa pankeissa raja on kiinteä 100 000 opiskelijoille. Siksi, jos olet opiskelija, ota huomioon, että korttilainojen käyttö on kulutusrahoitusta vaikeampaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *