October 4, 2023

Henkivakuutus on lähtökohta, joka näyttää pinnalta yksinkertaiselta. Kuitenkin, kun keräät henkivakuutuslainauksia, saatat olla hukkua alan vivahteisiin ja vaihtoehtoihin. Haluat parhaan politiikan, johon sinulla on varaa, mutta et myöskään halua missata edunsaajiesi mahdollisuuksia. Yksinkertaisena pitäminen on yksi strategia, mutta joskus monimutkaiset käytännöt tarjoavat sinulle parhaan kattavuuden. Aseettoman kahlaamisen sijaan tässä on viisi parasta vinkkiä, joilla varmistat, että saat parhaan mahdollisen henkivakuutuksen henkilökohtaisiin tarpeisiisi ja ainutlaatuiseen elämäntilanteeseesi.

Aloita nuorena: Monet ihmiset alkavat ajatella henkivakuutusta vasta lähestyessään eläkeikää. Tämä on virhe, joka voi rajoittaa kattavuusvaihtoehtojasi ja maksaa sinulle rahaa sekä vakuutusmaksuina että vakuutusarvoina. Parempi suunnitelma varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen henkivakuutuksen, on aloittaa nuorena. Henkivakuutuksen ostaminen nuorena on erityisen hyödyllistä, jos etsit koko henkivakuutusta tai pysyvää henkivakuutusta. Koska arvioitu etuuden ikäsi on melko kaukana, voit ottaa suuremman vakuutuksen, mutta maksaa pienempiä vakuutusmaksuja. Voit jakaa vakuutusmaksun useammille vuosille, mikä vähentää vakuutuksen kantamisen kokonaistaakkaa. Aloittamalla nuorena saat myös elinikäisen mielenrauhan vakuutuksen suhteen. Jos olet huolissasi perheesi turvallisuudesta tai jos sinusta tuntuu, että sinulla on velkoja, jotka jäisivät maksamatta, jos sinulle tapahtuisi jotain, tämän ahdistuksen ja huolen poistaminen henkivakuutuksella on selkeä etu nuoremmalle vakuutuksenottajalle.

Think Big: yrittäessään pitää henkivakuutuskulunsa alhaisina, monet ihmiset valitsevat suhteellisen pienet vakuutukset. Älä kuitenkaan unohda ajatella isosti saadaksesi hyvän käsityksen siitä, mitä sinulla voisi olla! Usein dollarikohtaiset etuusmaksut ovat usean miljoonan dollarin vakuutuksessa alhaisemmat kuin tuhannen dollarin vakuutuksissa. Näin ollen, kun kulutat vain vähän enemmän, voit saada paljon enemmän edunsaajillesi. Se ei ehkä ole vaistomainen liike, mutta se voi auttaa varmistamaan, että vaikka kustannukset nousevat dramaattisesti tulevaisuudessa, pystyt elättämään eloon jääneet perheenjäsenesi ja edunsaajaryhmäsi.

Harkitse käteisarvoja: Joissakin henkivakuutustyypeissä on käteisarvoelementtejä, joita voit lainata vastaan tai käyttää kotiisi tai yritykseesi tekemiesi sijoitusten vakuutena. Nämä käteisarvot voivat olla sinulle tärkeä voimavara, varsinkin jos sinulla on epävarmuutta tuloistasi. Lisäksi jos sairastut vakavasti ja tarvitset varoja elämäsi aikana, käteisarvovakuutukset voidaan siirtää muille, jotta sinulla on valmiina rahaa laskuihin ja asumismenoihin. Vaikka kyseessä on epämiellyttävä skenaario, henkivakuutusta ostettaessa kannattaa varautua pahimpaan.

Päivitä kattavuutesi ajoittain: Vaikka jotkut ihmiset ajattelevat henkivakuutuksen saamisena ja unohtavat sen eräänlaisena vakuutuksena, todellisuus on, että sinun tulee päivittää henkivakuutuksesi säännöllisesti. Tämä pätee erityisesti, jos koet elämänmuutoksia. Avioliitto, avioero tai perheen syntymät voivat kaikki muuttaa näkemystäsi kattavuudestasi. Loppujen lopuksi inhoisit unohtaa, että edunsaaja on exäsi tai että nimittämäsi hyväntekeväisyysjärjestö on hajonnut. Lisäksi, jos perheesi on kasvanut tai tarpeesi ovat muuttuneet, saatat haluta laajentaa henkivakuutusturvaasi vastaamaan uusia tarpeitasi. Kattavuuden päivittäminen ei vie paljoa aikaa, ja sen seurauksena tulet huomaamaan, että olet paljon tyytyväisempi suunnitelmiisi.

Muista erikois- ja erikoisryhmien tarjoajat: Lopuksi, kun etsit kustannussäästöjä ja erityisetuja henkivakuutuksesta, älä unohda erikois- ja erikoisryhmien tarjoajia. Omistautuneilla henkivakuutusmyyjillä voi olla sinulle enemmän tarjottavaa kuin usean linjan tarjoajilla. Saatat myös kuulua valittuun ryhmään, joka saisi erikoishintoja tai oikeutettuja erityisturvaan elämänkokemuksesi perusteella. Älä unohda näitä markkinarakoja saadaksesi todella parhaan mahdollisen peiton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *