December 7, 2023

On vaikea uskoa, mutta painetut laukut ja laukkulaukut voivat olla yksi yrityksesi tärkeimmistä markkinoinnin työkaluista, joita et ehkä hyödynnä täysimääräisesti. Sitä ei usein pidetä yleisenä kauppatavarana, ja se voi palvella kohdeyleisöillesi useita eri tarkoituksia, ja jos suunnittelet sen oikein, heitä voidaan aina muistuttaa brändistäsi. Tässä on katsaus 5 tapaan, joilla painetut pussit voivat tehostaa brändimarkkinointiasi tehokkaasti.

Kustannustehokas markkinointistrategia

Painettuihin pusseihin sijoittaminen markkinointivaihtoehtona voi olla paljon kustannustehokkaampaa verrattuna huippuluokan tuotteisiin. Voit ostaa pussit tukkumyynnistä, ja samalla saat myös alennuksia tulostimista, jos saat pussit tulostettuna irtotavarana. Varmista myös, että ostat korkealaatuisia laukkuja, koska ne edustavat brändiäsi asiakkaillesi heidän käyttäessään sitä. Lisäksi kestävämmät painetut pussit varmistavat, että brändisi pysyy asiakkaidesi silmien edessä pidempään.

Brändin sijoittelu ydintasolla

Kun mainostaulut tai mainokset pysyvät asiakkaidesi luona vain hetken, painetut laukut jäävät heidän mukanaan, kun ne lähtevät liikkeestäsi kaupanteon jälkeen. tuotteisiin perustuvat yritykset voivat käyttää erikokoisia pusseja erikokoisille tuotteille, mikä kannustaa myyntiä piristymään. Painetut kassit vetoavat tasolla, jossa ne alitajuisesti suosivat brändiä, koska ne suosivat kestäviä takeaway-laukkuja, jotka ovat osa jokaista kauppaa.

Altistuminen virusmarkkinoinnin kautta

Jos sijoitat omituisiin, laadukkaisiin laukkuihin brändipromootioissasi, voit olla varma, että osa näistä laukkuista vaihdetaan ystävien ja perheen kesken. Ihmiset käyttävät usein näitä laukkuja helppona lahjapakkauksena tai kuljettaakseen kirjastokirjoja, elintarvikkeita tai jopa viinejä tuttavilleen. Henkilökohtaiset laukut tavoittavat siten monet ihmiset välittömän asiakaskuntasi ulkopuolella ja edistävät brändiäsi suullisen markkinoinnin kautta.

Käyntikortin korvike

Painetuissa laukuissasi tulee olla tärkeitä bränditietoja, kuten yrityksesi osoite tai verkkosivustosi tunnus, jotta ihmiset voivat nopeasti käyttää palveluasi, jos he tarvitsevat sitä. Tilanteessa, jossa joitain asiakkaita saatetaan muistuttaa toimipisteestäsi katsomalla brändisi logoa, joka on painettu persoonallisiin painettuihin lahjapusseihin henkilökohtaiseen ja yrityskäyttöön, heidän tulee myös saada yrityksesi tiedot suoraan sieltä, jos todella haluat napauttaa näiden painettujen tuotteiden mahdollisia markkinointihyötyjä.

Asiakasuskollisuuden rakentaminen

Varaa personoidut painetut laukkuja tai kasseja myymäläsi kassalle. Käytä pusseja myös lisänä jokaiseen verkkosivustosi kautta tehdyn ostoksen yhteydessä. Palvelupohjaisissa yrityksissä painettuja laukkuja voidaan käyttää myös lahjapaperina asiakkaillesi ilmaislahjoina onnistuneen kaupan tai kaupan jälkeen. Tämä pieni ele voi auttaa rakentamaan paljon asiakasuskollisuutta, mikä antaa sinulle paremman edun kilpailijoihin nähden.

Painetut pussit voivat olla hieman lisätty, mikä voi saada brändisi näyttämään inhimillisemmältä asiakkaidesi silmissä. Myös muovista valmistettujen painettujen luonnonpussien vaihtaminen yrityksellesi voi myös auttaa vähentämään hiilijalanjälkeäsi, mikä on viime kädessä hyvä ympäristölle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *