December 7, 2023

Yrityksesi tarpeisiin räätälöidyt yritysvakuutustarjoukset on helppo saada verkosta hintavertailua varten. Sitten voit hienosäätää vakuutusta puhuessasi houkuttelevimmalta vaikuttavan vakuutuksenantajan edustajan kanssa. Tietynlaiset vakuutusturvat ovat lain edellyttämiä, vaikka yrityksessä ei olisi useampia työntekijöitä, kuten yksityinen elinkeinonharjoittaja, jossa on omistaja/toimija. Esimerkiksi keneltä tahansa laki-, kirjanpito- tai rahoituspalvelualalta vaaditaan niin sanottu henkilökohtainen korvaus.

Yritysten, joissa on työntekijöitä, on maksettava jonkinlainen työntekijän korvaus työtapaturmista. Myös työttömyysetuudet ovat välttämättömiä, ja paikoin myös työkyvyttömyys on pakollista. Tarkista kansalliset ja valtion määräykset sekä alueeltasi että toimialaltasi.

Muu kattavuus on tarpeen käytännön näkökulmasta. Hyvän henkilöstön saamiseksi ja säilyttämiseksi saatat joutua tarjoamaan terveysetuja ja eläkeohjelmia. Kaikki liiketilat ja ammatilliset palvelut tulisi kattaa vastuun kattaman omaisuuden suojaamiseksi oikeudenkäynneiltä. Kotona toimivilla yrityksillä, joilla on aineellista omaisuutta, tulisi olla erilliset käytännöt koti- ja liikekiinteistöille.

Vakuutuksia voidaan kirjoittaa suojaamaan tulipalon tai tulvan aiheuttamilta menetyksiltä, varkauksilta ja tulonmenetyksiltä ulkoisista tapahtumista tai välttämättömän henkilöstön kuolemasta tai pitkäaikaisesta sairaudesta (esimerkiksi omistajan henkivakuutus, jotta yritys voi jatkaa). Onneksi politiikkaa voidaan mukauttaa yrityksen erityispiirteiden mukaan.

Verkkotarjoukset voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan, ne voivat olla aluekohtaisia lakisääteisten vaatimusten mukaisiksi, ja ne voivat silti olla riittävän nopeita, jotta niitä voidaan kutsua “välittömäksi”. Löydät yksittäisten yritysten ja muiden yritysten julkaisemia keskitettyjä verkkosivustoja, jotka takaavat, että saat yhteyden hyvän valikoiman vakuutusyhtiöitä kilpailukykyisin tarjouksin.

Kun sinulla on valikoima yritysvakuutustarjouksia, voit seurata niitä, jotka vaikuttavat houkuttelevimmilta. Sitten keskustelemalla suoraan agenttien kanssa voit verrata sellaisia ??aineettomia hyödykkeitä kuin asiakaspalvelu ja hyödyntää mahdollisia alennuksia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *