December 6, 2023
Vans tennarit

Vans-lenkkarit Joillekin tämä uudenlainen Vans-miesten kengät vaatisi ehkä vain vähän totuttelua. Voin kuitenkin taata, että loppujen lopuksi tulet pitämään noista pitsi-paljon vähemmän potkuista. Vans Sneakers SK8-Hi Slim on tyyli, joka tikittää jatkuvasti silppuamisen alkuajoista trendikkäisiin maantieluistelupäiviin. Tyyli muuttui yhä enemmän muodikkaaksi luistelijoiden kanssa, joten Vans kehitti Old Schoolin, jonka varpaissa oli nahkapohjainen pukemisen lopettaminen. Sen jälkeen Skate High pehmustettu selkä ja sivut suojaamaan luistelijan nilkkoja, kun lauta lensi pois altaalta.

Vans Sneakers Classic Slip-Onista Classic Authenticiin, Vans on näyttänyt skeitti- ja muotimaailmassa yli neljänkymmenen vuoden ajan. Vansin legendaarinen Vans Sneakers SK8 Hi on kaikkien aikojen perinteinen retroluistinkenkä, jonka päällinen on valmistettu kankaasta, mokkasta ja nahasta kerroksittain erinomaisissa suhteissa. Safa Taghizadeh, Steven Alanin miesten suunnittelija, joka on lisäksi valmistanut eksklusiivisia tennareita Vansin kanssa, on samaa mieltä Suzukin kanssa.

Yhdistä Vans Sneakers -jalkineet suosikkiskeittihameesi tai ohuen denimin kanssa saadaksesi siistejä Ominaisuudet Painatuskuvio fasettipaneeleilla Vulkanoitu pohja Pehmustettu kaulus ja kieleke Kengän rakenne Mokka, kangaspäällinen Kangasvuori EVA-välipohja Kumiulkopohja Kengän tiedot Nauhakiinnitys Pehmustettu pohjallinen. Katso vain Michael Jordan Shoes, Jordan Kicks ja New Jordan Sneakers jälkiä.

Luistelutunnustus 1990-luvulla Vans itse asiassa nousi urheiluyhteisön keskuudessa. Joten jos tarvitset Vans Slip-On -tuotteita tai muita Vans Core Classics -tuotteita, kokeile Vans-valikoimaamme. Custom Vuonna 2004 Vansin seuraajat olivat voineet mukauttaa slip-onsa. Keski-alemmat tai liian korkeat lenkkarit, ikään kuin palasivat juurilleen. He jakavat nyt rivejä monilla uusilla Vans-potkuilla omilla parannuksilla, nämä vaaralliset pojat eivät ole menossa minnekään. Vans Sk8-Hi Slim Sneaker- Maroon L 7/m 5.5. Vansin legendaariset korkeat luistinlenkkarit.

Ensimmäisen Vans-lenkkarin, Authenticin, takana oleva konsepti. Joka sitten nimettiin, oli tehdä lenkkarit, jotka kestävät jotain. Vans-kirjoitus on tuskin kulunut jokaisen kengän selässä, mutta tuskin enempää jäljellä (kuten kuvista näkyy). Vansin kenkien ytimessä ovat urheilijat, jotka auttavat kehittämään jalkineita, jotka eivät määritä pelkästään heidän yksilöllistä tyyliään. Mutta teknologisesti työnnä heidät heidän urheilunsa parametreihin. Brändi jatkaa innovointia yhteistyön kautta. Kuten Vans Warped Tour ja Vans Skate Park Block of Orangessa.

Silppuamisen alkuajoista avenue luistelun trendikkäisiin päiviin. Vans SK8-Hi Slim on tyyli, joka säilyttää tikityksen. Malli muuttui yhä vakiommaksi luistelijoiden kanssa. Joten Vans kehitti Old Schoolin, jonka varpaissa oli nahkaa kulumisen lopettamiseksi. Skate High pehmustettu selkä ja sivut suojaamaan luistelijan nilkkoja, kun lauta lensi pois altaalta.

Tämä verkkosivusto tarjotaan sellaisenaan ilman mitään nimenomaisia tai oletettuja takuita. Emme anna mitään väitteitä tai takuita liittyen tähän verkkosivustoon tai tällä sivustolla tarjottuihin tietoihin ja materiaaleihin. Rajoittamatta edellisen kappaleen yleisyyttä, emme takaa, että tämä verkkosivusto on jatkuvasti tai ollenkaan saatavilla tai että tällä verkkosivustolla olevat tiedot ovat täydellisiä, totta, tarkkoja ja ei-harhaanjohtavia. Mikään tällä verkkosivustolla ei muodosta tai sen ole tarkoitus muodostaa minkäänlaista neuvontaa. [Jos tarvitset neuvoja missä tahansa [oikeudellisissa, taloudellisissa tai lääketieteellisissä] asioissa, sinun tulee kääntyä asianmukaisen ammattilaisen puoleen.

Vastuun rajoitukset

Emme ole vastuussa sinulle (sopimuslain, vahingonkorvauslain tai muun perusteella) tämän verkkosivuston sisällöstä tai käytöstä tai muuten liittyen siihen siltä osin kuin sivusto on toimitettu maksutta kaikista suorista menetyksistä. kaikista epäsuorista, erityisistä tai välillisistä menetyksistä tai liiketoiminnallisista menetyksistä, tulojen, tulojen, voittojen tai odotettujen säästöjen menetyksestä, sopimusten tai liikesuhteiden menetyksestä, maineen tai liikearvon menetyksestä tai tietojen tai tietojen menetyksestä tai korruptoitumisesta. Nämä vastuun rajoitukset ovat voimassa, vaikka meille olisi nimenomaisesti ilmoitettu mahdollisesta vahingosta.