October 4, 2023

Trooppinen sää ja kultaiset rannat ovat tavallisia nähtävyyksiä Barbadoksella vieraileville ihmisille. Saarella on kuitenkin paljon muutakin nähtävää, aina saarenlaajuisista karnevaaleista piilotettuihin luonnonaarteisiin.

Niille, jotka rakastavat rauhaa ja hiljaisuutta, Welchman Hall Gully on suojaisa paikka Barbadoksen keskustassa. Kaivossa kasvaa monia harvinaisia trooppisia kasveja, kukkia ja puita, ja se tarjoaa vierailijoille rauhallisen paikan vaeltaa ja kokea, millainen Barbados kerran oli, kun se oli kokonaan rehevän kasvillisuuden peitossa. Monissa saaren kaivoissa asuu apinoita, ja Welchman Hall Gulleyssa asuvat joukot ruokkivat päivittäin.

Crop Over -festivaali on yksi Barbadoksen suurimmista juhlista. Festivaali, joka alun perin merkitsi onnistunutta sokeriruo’on satoa, isännöi nyt lukemattomia nähtävyyksiä heinä- ja elokuussa. Calypso-musiikki, tanssi ja pukukilpailut kunnioittavat saaren kulttuuriperintöä. Kansallisstadionilla järjestetään monia tapahtumia, mukaan lukien Grand Kadooment -paraati. Tämä laaja kulkue houkuttelee taiteilijoita ja vierailijoita kaikkialta Karibiasta ja päättää Crop Over -festivaalin.

Uusi tapa kokea meret Barbadoksen ympärillä on sukellusvene. Nämä retket kulkevat päivällä ja yöllä tarjoten mahdollisuuksia nähdä nähtävyyksiä, joita sukeltajat yleensä näkevät. Veneessä on istuimet, joissa on sukellusveneen sivuilla kulkevat ikkunat, joista on upeat näkymät merenpohjaan.

Värikkäiden kalojen lisäksi matkailijat voivat nähdä riuttoja, korallia ja laivanhylkyjä. Yökierros keskittyy olentoihin, joita ei yleensä nähdä päivänvalossa. Miehistö kommentoi näitä matkoja, ja ruokaa ja juomaa voi ostaa laivalla. Yksi yritys, Atlantis Submarines, toimii Bridgetownissa Barbadosissa. Jos haluat kokea jotain perinteisempää, on Brighton Plantation Farmers Market, joka sijaitsee lähellä Melvertonia saarella. Tämä on avoinna joka lauantaiaamu, ja siellä on joukko paikallisia kauppiaita, jotka myyvät ruokaa, taidetta, käsitöitä ja koruja. Saatavilla on myös paikallisia ruokia, kuten mereneläviä, ja vierailijat voivat nauttia aamiaisen, joka on valmistettu valikoimasta paikallisista tuotteista.

Vaikka Barbadoksella on hienoja hiekkarantoja ja trooppinen sää, saarelta löytyy monia muita nähtävyyksiä. Monet matkanjärjestäjät tarjoavat halpoja lomamatkoja Barbadokselle ja tarjoavat erilaisia hintaluokkia ja muita vaihtoehtoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *