October 4, 2023
Turunc ja päivittäiset nähtävyydet

Turunc on kaunis kylä Bozburunin niemimaan itärannikolla. Rannalla laiskottelemisen ja uima-altaiden äärellä viettämisen lisäksi Turunc tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja turkkilaiselle lomallesi.

Naapurissa on monia koskemattomia pieniä kyliä, joihin voit tutustua ja oppia lisää aidosta turkkilaisesta kyläelämästä, keittiöistä ja kulttuurista. Egeanmeren kirkkaan sinisten koskemattomien vesien rannat ja eristäytyneet lahdet ovat täydellisiä paikkoja viettää ikimuistoisinta aikaa ystävien ja perheiden kanssa. Meillä on laaja valikoima eksklusiivisia retkiä ympäri Turuncia ja auttaaksemme sinua kokemaan elämäsi parhaan ajan!

Vaikka Turunc säilyttää edelleen viehättävän kyläluonteensa, tämä suljettu lahden alaspäin Marmariksesta on tunnettu rannastaan, jonka toisessa päässä on kiviä ja toisessa puhdasta hiekkaa. Turunc on myös Blue Ribband -palkinnon ylpeä voittaja – palkinto, joka myönnetään Turkin puhtaimmille rannalle ja merivedelle.

Turuncin liikenne on suhteellisen vähäistä ja se on ihanteellinen lomakohde pariskunnille ja lapsiperheille. Turuncin rannalla on matala harava, ja se on turvallinen uimiseen ja tarjoaa laajan valikoiman vesiurheilulajeja, kuten vesihiihtoa, purjelautailua, laitesukellusta ja pikaveneajoa.

Päivittäiset matkamme rauhallisille Amos- ja Kumbulukin lahdille tarjoavat sinulle mahtavia seikkailuja ja upean mahdollisuuden tutustua alueeseen. Tarjoamme veneretkiä Dalyaniin ja Turtle Beachille, suositulle Five-Bay-risteilylle, Rhodes Islandille, all-inclusive-venematkan Egeanmeren äärellä, erityisiä ja mukavia maantieretkiä Efesokseen, Pamukkaleen, kaikki jännittävän koskenlaskumatkan kosken sekaan. Dalaman-joesta ja paljon muuta.

Turunc Market järjestetään joka maanantai, ja tämä on mielenkiintoinen paikka, joka tunnetaan mäntyhunajastaan ja oliiveistaan. Turuncin teepuutarha on jälleen yksi suosittu paikka, jota sinun ei kannata jättää väliin. Shoppailu Turuncissa on miellyttävä kokemus, sillä ei ole kiirettä, kuten muissa lomakeskusten keskuksissa näkyy. Koska Turuncia ympäröivät mäntyjen peittämät vuoret, vaellus on myös varsin suosittu seikkailu vieraidemme keskuudessa.

Matkaihimme kylän ympäri kuuluu virkistäviä turkkilaisia kylpylöitä, seikkailunhaluisia Jeep-safareita, mielenkiintoisia paikallisia kyläretkiä, matka Aydiniin, Datca-seikkailu, automatka niemimaalla, upea hevosajelu, kävely Icmeleriin, helppo ja rento turkkilainen yöelämä. Matka Turuncin parhaiden myöhäisillan musiikkibaareihin. Voit tanssia iltamusiikin tahdissa, maistella herkullisimpia juomia ja maistella upeita turkkilaisia ruokia samalla kun olet mukana tällä matkalla.