December 6, 2023

Tietoja karvanpoistosta Kosteuttaminen

Kosteuttaminen karvanpoiston aikana on tärkeää, koska kuiva iho hidastaa palautumista ja saa todennäköisemmin tuntemaan kipua.
Huomaa myös, että iho herkistyy ja siitä on helppo aiheuttaa ongelmia.
Jotkut kauneushoitolat saattavat suositella suositeltujen kosteuttavien voiteiden ja geelien myyntiä.
Se voi olla melko kallis, joten sinun on päätettävä ostaako se vai et.
Karvanpoistopuudutusaineet poistavat karvat kauniisti, mutta on väistämättä korkea hinta.
Yksi tapa on käyttää kotitalouksien karvanpoistoa karvojen poistamiseen kotona. Kun poistat karvoja esteettisessä salongissa, sinua neuvotaan aina “Älä kuivaa ihoasi! Pidä ihosi kosteana!”.
Tämä on erittäin tärkeää hiustenlähtöön liittyen, ja se on tärkein asia, jota on varottava.

Olen seurannut tyttäreni katsomassa punakorvaista liukusäädintä, jota aloin pitää noin viikon ajan mutisten “Söpö!” Muistin sen edellisen päivän. Tyttöni, joka oli raskas, sairastui, ja sairaala, joka joutui kiireellisesti sairaalaan, otti minuun yhteyttä keskiyöllä, että hän oli syntymässä. Heti kun ryntäsin sisään, vaimoni oli yksin sängyssä. Hän sanoi minulle, morsian hymyili minulle lempeästi, ja hän näytti yksinäiseltä ja sanoi: “Olen toisessa huoneessa”. Huoneen seinä, jossa hänen tyttärensä oli, peitettiin lasilla, ja hänen toiseen lasihautomoonsa makasi pieni vauva.

Hänen kaksi kuukautta aiemmin syntyneen tyttärensä kehossa oli paljon kudaa. Kun puhuin hänen järkkymättömälle tyttärelleen, hän liikutti hitaasti pieniä jalkojaan, ehkä ajatustensa vuoksi. Se oli kuin yrittäisi kertoa minulle jotain. Varasin tapaamisen hänen tyttärensä kanssa tuolloin. Hän sanoi: “Se sai sinut tuntemaan olosi kipeäksi. Teen parhaani saadakseen sinut ajattelemaan, että se on hauskempaa kuin kukaan muu, koska on hieman liian aikaista tulla maailmaan.

Yksisuuntainen lupaus, tyttäreni on tänä vuonna peruskoulun viidennellä luokalla. Joka päivä hän menee kouluun energisesti, hän haaveilee tulevansa idoliksi tulevaisuudessa, ja hän on nyt ykköspuhujani.

Hän ei tiedä tyttärensä lupausta lasinsa läpi. Olen liian ujo sanomaan sitä enää. Mutta joka kerta kun näen hänen tyttärensä hymyn, hän ajattelee, että lupaus ei ollut yksisuuntainen.

Hänen tyttärensä ansiosta tunnen, että olen törmännyt hänen onnellisuuden kerryttämisen ihanuuteen pienelläkin tavalla. Tytär: “Kiitos, että synnyit!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *