October 4, 2023
Tietoja Hurrikaanista

Hurrikaanit Uhkaavat

Kun hurrikaanit uhkaavat Hatteras Islandia, on ehdottomasti noudatettava Outer Beaches Realtyn ja paikallisten viranomaisten ohjeita. Kun aika sallii, jokaiselle mökille ilmoitetaan mitä tehdä. Outer Beaches Realtyn säännöt ovat seuraavat.

Rannat Kiinteistö

Kun hurrikaanivartio annetaan, sinun tulee aloittaa mahdollisen evakuoinnin valmistelut. Outer Beaches Realty seuraa myrskyä yhdessä paikallisten viranomaisten ja National Hurricane Centerin kanssa. Kun Hatterasin saarelle osumisen todennäköisyys tulee todennäköiseksi, Dare County antaa sen. Evakuointi vaaditaan aina, kun Daren piirikunnan viranomaiset ovat antaneet pakollisen evakuoinnin. Sinun tulee pakata kaikki tavarat, mukaan lukien ruoka, ja evakuoida välittömästi. Outer Beaches tai mökin omistaja eivät ole vastuussa mistään tavaroista, joita saatat jättää jälkeensä.

Poistu saarelta vain pohjoiseen! Poliisi ohjaa sinut nopeimmalle turvalliselle reitille, kun saavut Whalebone Junctionin liikennevaloihin (ensimmäinen liikennevalo saaren pohjoispuolella). Ennen kuin lähdet mökistä, täytä “Hurrikaanin valmistelun tarkistuslista joka sisältää.

Lukitse ja varmista KAIKKI ovet ja ikkunat tiukasti
Käännä piknikpöydät ylösalaisin
Tuo kaikki kansikalusteet ja kaikki, mikä saattaa räjähtää sisälle
Irrota kaikki laitteet, televisiot, videonauhurit, DVD-levyt ja stereot
Tuo roskakorit tieltä ja säilytä ne ulkosuihkussa/varastotilassa
Kiinnitä kaikki kylpytynnyrin kannet mukana toimitetuilla hihnoilla
Aseta termostaatit OFF-asentoon
Sammuta jääkaappi ja nosta jääkaapin ja pakastimen ovet auki tuolilla
Katkaise päävirta katkaisijapaneelista
Sulje kaikki kaihtimet, varmista, että ovi on lukossa takanasi ja ikkunaluukku on lukittu tiukasti
Mökin omistaja ja Outer Beaches Realty arvostavat apuasi näiden asioiden täyttämisessä.

Nopein turvallinen reitti

Kun lähdet saarelta, voit joko yöpyä motellissa sisämaassa tai palata kotiin. Muista, että ensimmäiset evakuoivat ihmiset saavat lähimmät motellihuoneet ja välttävät liikennekatkoksia. Mitä kauemmin odotat, sitä kauemmaksi sinun täytyy matkustaa löytääksesi majoitusta. Myrskyn jälkeen voit soittaa toimistoomme tai paikallisviranomaisille ja kysyä, voitko palata. Jos näin on, olemme iloisia, että tulet takaisin nauttimaan lomastasi.

Omistatko kiinteistön, harjoitatpa yritystä tai vuokraatpa mökin Hatterasin saarella, hurrikaanin uhka on aina läsnä tiettyinä kuukausina vuodesta, ja me kaikki otamme tämän riskin. Siksi suosittelemme, että harkitset matkasuojavakuutuksen ottamista turvataksesi lomasijoituksesi ja eliminoidaksesi taloudelliset riskisi. Hurrikaanien evakuoinneista ei makseta minkäänlaista hyvitystä. North Carolina Vacation Rental Actin mukaan pakollisen evakuoinnin tapauksessa.

Pakollinen evakuointi

Vuokralaisella ei ole oikeutta hyvitykseen, jos: eli ennen kuin Vuokralainen on ottanut kiinteistön haltuunsa, vuokralainen on kieltäytynyt vuokranantajan tai kiinteistönvälittäjän tarjoamasta vakuutuksesta, joka olisi korvannut hänelle käytön menettämisestä aiheutuneet vahingot tai vahingot. omaisuudesta pakollisen evakuointimääräyksen vuoksi; tai eli vuokralainen osti vuokranantajan tai kiinteistönvälittäjän tarjoaman vakuutuksen.” Tämä tarkoittaa, että Outer Beaches Realty tai vuokranantaja ei myönnä hyvityksiä, jos ostat vakuutuksen tai kieltäydyt ostamasta sitä. Tämän riskin välttämiseksi harkitse matkaturvavakuutusta, joka korvaa menetetyn loma-ajan.