December 6, 2023

Builderin edustaja avaa ja varmistaa, että tarvittavat laitteet ovat saatavilla ja paikan päällä. Tällä tarkoitetaan: lasit viinin tai oluen juomiseen, pyyhkeitä, lautasliinoja, kynttilöitä, jotka sytytetään, mahdollisesti. astiat ja ruokailuvälineet. Että jääkaappi ja mikroaaltouuni toimivat ja että CD-järjestelmä on kytketty ja että palolaitteet ja lääkintälaitteet ovat vuokralaisille tuttuja, että wc-paperi ja pyyhkeet ovat wc:ssä, joka sijaitsee aivan holvin ulkopuolella. Builderin edustaja varmistaa, että holvi on suljettu ja lukittu vuokra-ajan päätyttyä.

Vuokralaisten tulee ottaa huomioon holvin ikä, huomioida talon muut vuokralaiset melutasossa holvissa ja kiinteistön viereisessä osassa.

Tupakointi holvissa tai sen läheisyydessä “on täysin kiellettyä”. Kiinteistön porttia ei saa pystyttää tai muuten säännellä. Builderin edustaja järjestää tupakoinnin kiinteistön ulkopuolella. Huomaa, että matkapuhelimilla ei ole peittoa holvissa. Siivoukseen kuuluu tyhjien pullojen/tölkkien kerääminen määrättyyn paikkaan ja roskat heitetään niille tarkoitettuun roskakoriin.

Vuokra-aikaisiin kysymyksiin vastaavat Builderin edustajat alla oleviin puhelinnumeroihin. Holvi wc:llä vuokrataan viimeistään klo 22.00 asti, huomioiden muut vuokralaiset ja enintään 10 osallistujaa. Yllä kuvatuilla laitteilla hintaan 1000 + alv, per tilaisuus. Varaus tehdään sähköpostitse seuraavaan osoitteeseen, jossa ilmoitetaan haluttu päivämäärä ja osallistujamäärä.

Varausmaksu 500 talletetaan Builderille

Kun maksu on vahvistettu, varaus vahvistetaan.
Jos asiakas ei käytä varattua aikaa, Builder Brewery Historical Breeder HB pidättää varausmaksun menetetyn ajan kattamiseksi.
Vuokrauksen päätyttyä asiakkaalle hyvitetään maksettu varausmaksu laskutuksen yhteydessä.

Vuokranantajalla ei ole vakuutusta, joka kattaa murron, vahingon tai muun tapahtuman aiheuttamia henkilövahinkoja tai käyttäjän omaisuudelle aiheutuneita vahinkoja.

Konseptin jatkokehitys on käynnissä ja Builder pystyy lopulta tarjoamaan puhtaan oluen tuntemuksen/tuotannon kurssin, joka esitetään diaesityksenä puheen yhteydessä. Viskinmaistajaiset alan asiantuntijamme Erik Wester Groven avustuksella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related News