December 7, 2023

Ihoanalysaattorilla voit mitata ihon vesipitoisuuden lisäksi myös öljypitoisuutta ja pehmeyttä.
Voidaan sanoa, että se on kätevä kohde, jolla voi tarkistaa ihon kosteutuksen myös muilta alueilta kuin hiustenlähtöalueelta.
Kun ihon vesipitoisuus laskee alhaiseksi, se voi aiheuttaa palovammoja tai konetta ei ehkä voida käyttää suunnitellulla teholla.
Kauneushoitoloissa käytetään usein ihoanalysaattoria, jolla voidaan mitata välittömästi ihon pinnalla oleva vesimäärä.
Naisten karvojen poisto on ikuinen teema ja olennainen osa kauneutta.
Jos hukkahiukset tulevat havaittavaksi, riippumatta siitä, kuinka paljon laihdat, et voi saavuttaa todellista kauneutta. Kauneushoitolasta riippuen löytyy myös salonki, joka varmistaa, että kosteuttava hoito on tehty kunnolla ennen hoitoa.
Tämä on erittäin tärkeää kauneushoitoloissa ja voi johtaa odottamattomiin onnettomuuksiin.

Hyvää huomenta

Eilen nukuin hyvin. Olin eilen väsynyt ja uninen. Heräsin tänä aamuna aikaisin koska menin aikaisin nukkumaan. Noin viikko sitten kävin huvipuistossa, jossa halusin todella käydä. Hän nousi kello 6 ja oli liian hermostunut ja väsynyt ja uninen, mutta hän pääsi eroon stressistä ja rasvasta juotuaan Xenicalin kunnolla (nauraa) Olin todella huolissani sushista, mutta tällä kertaa aloite en ollut minä , joten siirrän sen seuraavaan kertaan. Nyt ymmärrän, että on hyvä pitää hauskaa ja väsyä (nauraa).

Tunnen vihdoin ymmärtäväni sen, mitä ystäväni sanoi väsyneensä kohtalaisesti jäykistä olkapääharjoituksista ennen ja jälkeen kylvyn ja sanoi nukkuneensa hyvät yöunet. Varmasti. Mietin, pitäisikö minun tehdä parhaani ydinrytmin kanssa. 7? “Haluan tiukentaa ennemmin kuin laihduttaa. Olen huolissani siitä… On mahdotonta päättää kello kuudelta, ja sen sijaan, että hän ei pystyisi tekemään sitä riippuen siitä, onko aurinkoinen vai ei, hän haluaa tehdä sen milloin tahansa, säästä riippumatta. On mahdotonta elää säännöllistä elämää, jos sinulla on erilaisia ihmissuhteita, ja se on lähes mahdotonta tehdä se nykyisessä työssäsi ylitöillä.

Jopa töissä on monia ihmisiä, joilla ei ole yllättäen makua. Tiedän, että se on tylsää, joten hänen on helppo aloittaa siitä, mitä hän luulee voivansa tehdä. Ennen kuin vuosi vaihtuu, syntymäpäivänäni tai jotain muuta, tavoitteeni ei ole olla kolmipäiväinen pappi. Kun menin ulos, minulla oli hauskaa, koska halusin mennä, mutta olin väsynyt ja tajusin, että en ollut terve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *