October 4, 2023

Teetkö sitä myös sidottu silmät

Olisitko sidottu silmäsi ja ajaisitko jo autollasi. Voi ei!? Silloin et pääse ensimmäisen kadun loppuun aiheuttamatta onnettomuutta. Miksi siis edelleen on niin paljon yrittäjiä, jotka toimivat sidottuina? Oletko yksi heistä ja onko sinulla todella tietoa yrityksesi tiedoista?

Tartu tuohon näkemykseen

Eikö sinulla ole käsitystä esimerkiksi marginaaleista ja kassavirroista? Lopeta sitten välittömästi vaarallinen liiketoiminta ja anna näkemys. Kirjanpito oikealla tavalla ja hyvä tuki verkkokirjanpitoohjelmisto, pilvessä. Miksi pilvessä? Tällä tavalla tietosi synkronoidaan jatkuvasti ja sinulla on aina tarkat tiedot valmiina. Ei enää paperityötä, ei erilaisia Excel-taulukoita, jotka eivät ole ajan tasalla. Kaikki yritystiedot ja hallinto yhdessä yhdessä paikassa! Näin voit tehdä tietoisia päätöksiä uusien investointien tekemisestä, henkilöstön rekrytoinnista tai yksinkertaisesti yrityksesi kannettavan tietokoneen vaihtamisesta. Ja se on vasta alkua!

Järjestä yrityksesi erittäin tehokas

Yrityksesi kasvaessa voi olla vaikea pysyä mukana. Otetaan esimerkiksi tapa, jolla autat asiakkaitasi. Jos sinun on kaivettava paperipinoja tai sekavia excel-arkkeja löytääksesi tarvitsemasi tiedot, se ei ole hyväksi yrityksellesi. Ei edes verenpaineesi takia. Sen voi tehdä fiksummin. Paranna suhteesi hallintaa ja pidä asiakastietosi kunnossa: tallenna kaikki verkossa yhteen paikkaan. Silloin autat asiakkaitasi matkaan tästä eteenpäin nopeammin, koska sinulla on kaikki tieto käsilläsi kaikkialla ja aina.

Ylläpidä kassavirtaasi

On hienoa saada tyytyväisiä asiakkaita, mutta heidän on maksettava. Mieluiten ajoissa. Mutta käytännössä tämä voi joskus mennä pieleen. Muista siis automatisoida laskutus. Näin voit lähettää oikeat laskut nopeammin. Reaaliaikainen yleiskatsaus maksamattomista laskuista antaa käsityksen siitä, kenen on maksettava mitä ja milloin. Asiakas ei ylitä siltaa ajoissa? Lähetä sitten heti maksumuistutus. Näin pidät kassavirtasi paljon paremmin kunnossa.

Lataa e-kirja

Lyhyesti sanottuna, jos sinulla on näkemys hallintoasi, se on hyvä mainellesi, hyödyttää kassavirtaasi ja vielä parempi yrityksellesi. Voit lukea lisää uudesta e-kirjastamme: näytämme sinulle kirjanpidon mahdollisuudet ja kerromme, kuinka oikea työkalu voi auttaa sinua edelleen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *