October 4, 2023
Täydellisesti Istuvaan Putteriin

Oletko koskaan miettinyt, miksi laittaminen on sinulle niin vaikeaa? Haluatko tietää kuinka korjata se? Lyön vetoa, että käytät väärin asennettuja laitteita huomaamattasi. Jos näin on, pidä itseäsi onnekkaana. Tulimme pelastamaan pelisi. Nämä 5 avainkohtaa antavat sinulle täydellisesti istuvan putterin, jotta voit ajaa pois kaikki ei-toivotut viheriöt. Opitaan kuinka.

Ensimmäinen avain

Laadukasta asennusta ei voi tehdä ilman, että tiedät oikeat mitat. Jotta voit laskea parhaan putterin pituuden, sinun on perustuttava pituuteen. Teet niin sanotun ranteen ja lattian välisen mittauksen. Mittaa ranteen sisäpuolelta kätesi yläosasta lattiaan asti. Pidä tämä mitta valmiina tulevaa käyttöä varten.

Toinen avain

Selvitä, mikä asentosi on, kun laitat. Seisotko pystyssä? Jos näin on, sopisit paremmin pidempiin putteriin, joilla on enemmän pystykulmaa. Vai onko sinulla enemmän kyykistynyt asento kuin mahtavalla Jack Nicklausilla? Jos kuulut tähän luokkaan, tarvitset lyhyemmän putterin, jolla on litteämmät kulmat.

Kolmas avain

Katso kätesi asentoa, kun suuntaat pallon puttia varten. On olemassa useita tekijöitä, jotka vaikuttavat oikeaan parveen tarvitsemallasi vaikutuksella. Näitä ovat offset-putterit, pallon asento ja käden asento. Oletko pelaaja, jolla on selvä etupainos? Tämä luo negatiivisen parvekkeen törmäyskohtaan; siksi tarvitset lisäparvea tämän mieltymyksen torjumiseksi. Jos sinulla on tavanomainen käsiasento, hyödyt tavallisesta lofted-putterista.

Neljäs avain

Millainen on aivohalvauksesi? Sinun on otettava tämä huomioon, koska ranteestasi riippuen toiminta sanelee, minkä tyyppisiä kahvoja tarvitset. Pelaajat, joilla on enemmän heiluritoimintoa, valitsevat leveämmät tai paksummat kahvat estääkseen ei-toivotut ranteen liikkeet. Golfaaja, jolla on enemmän ranneliikettä lyönnissään, suosii pienempiä, ohuempia ja perinteisemmän kokoisia kahveja. Koska näiden uskotaan edistävän pallon tasaisempaa vapauttamista.

Viides avain

Katso aivohalvauspolkuasi. Onko sinulla sisä-neliö-sisä (pieni kaari) polku aivohalvaukseen? Jos näin on, sinulla on luultavasti taipumus vetää puttisi ja hyödyt niin sanotusta kantapäävartisesta malliputterista. Jos olet enemmän suora-selkä-suora läpilyönti, sinulla on enemmän taipumusta työntää putiasi. Tällöin hyötyisit enemmän kasvojen tasapainoisesta putterista, jonka paino jakautuu tasaisesti putterin päähän. Kun sanotaan, mene hankkimaan itsellesi oikein asennettu putteri. Jokainen golfaaja tietää, että hyvä putoaminen on välttämätöntä, ja jätät itsesi valtavaan epäedulliseen asemaan, jos et käytä asianmukaisia laitteita!