December 7, 2023

Lapsettomuusdiagnoosin saaneiden parien taloudelliset esteet ovat huomattavia. IVF-rahoitus- ja tukisuunnitelman suuri etu on auttaa sinua löytämään rahoitusta hoitoasi. Tarjoamme pääsyn vain täältä löytyviin VAKUUTTAmattomiin rahoitusvaihtoehtoihin! Ohjelman tavoitteena on auttaa sinua säilyttämään säästösi ja luottosi tulevaisuuttasi ja lapsesi tulevaisuutta varten.

Tavoitteenasi pitäisi olla olla samassa taloudellisessa tilanteessa, jossa olet nyt kun lapsesi syntyy. Ajattele lyhytaikaista velkaa.

Keskustellaan joistakin rahoituskysymyksistä.

Ei ole välttämätöntä käyttää elämäsi säästöjä ja uhrata taloudellista tulevaisuuttasi käydäksesi läpi IVF. Takuuvakuudettoman lainaratkaisumme avulla sinun pitäisi pystyä luomaan vankka takaisinmaksusuunnitelma ja säästämään nykyiset omaisuutesi. Suurin osa pariskunnista maksaa nämä kulut luottokorteilla – jopa 25 prosentin korolla. Meillä on parempi ratkaisu. Suunnitelmamme tarjoaa vakuudetonta rahoitusta kilpailukykyiseen hintaan jopa 25 000 dollaria. Tarjoamme ainoan suunnitelman, joka on todella sitoutunut auttamaan IVF-hoidon rahoittamisessa.

Jos olet niin onnekas, että pystyt maksamaan IVF-syklin, suosittelemme silti, että käytät lyhytaikaista rahoitusta hoidon maksamiseen. Ottamalla lainaa ja suorittamalla maksuja raskauden aikana voit poistaa suurimman osan tai kaikki velat ennen lapsen syntymää ja saavuttaa tavoitteesi.

Vaihtoehdot:

  • IVF-rahoitusohjelma
  • Luottokortti – Riskialtista ja kallis.
  • Säästöjen heikkeneminen – Ei koskaan hyvä idea.
  • Sovi maksusuunnitelma lääkärisi kanssa – Monet lääkärit yrittävät työskennellä kanssasi järjestämällä jonkinlaisen maksusuunnitelman. Nämä maksut ovat kuitenkin huomattavia ja erittäin lyhytaikaisia. Yleensä 2-4 maksua.
  • Ota yhteyttä seurakuntaasi saadaksesi taloudellista apua.
  • Ota yhteyttä hyväntekeväisyyssäätiöihin lapsettomuushoidon apurahojen osalta.
  • Ota yhteyttä rahoitusneuvojaasi koskien IRA-, 401K- tai henkivakuutuksestasi saamaa sakkotonta lainaa.
  • Tarkista sairausvakuutuksesi yksityiskohtaisesti ja etsi porsaanreikiä. Kirjoita operaattorillesi kattavuudesta.

Tämä rahoitus ei haittaa yhtään

IVF-rahoitus- ja tukisuunnitelman avulla voit hakea rahoitusta hoitoosi ainutlaatuisella KÄYTTÖVAKUUTETTU LAINAOHJELMALLAmme.

Saatavilla nyt, hae jo tänään

Lainauskumppanuutemme kautta voimme tarjota pääsyn vakuudettomaan lainaohjelmaamme. Saatavilla on jopa 25 000 dollarin lainoja, joiden korko on jopa 12,99 %. Kun hyväksyt lainaehdot, lainan tuotto lähetetään suoraan lääkärillesi.

Laina on täysin vakuudeton, mikä tarkoittaa, että sinua ei koskaan pyydetä takaamaan tai takavarikoimaan kotiasi tai autoasi tai mitään omaisuuttasi lainasi vakuudeksi. Kun olet oikeutettu, hyväksyt lainan ehdot ja alat suorittaa säännöllisiä maksuja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *