December 6, 2023

Property protecting money guarantee insurance service. People protecting property, auto, real estate insurance protection vector illustration. Insurance agents offers. Guarantee protection and safety

Puupalkolle kirjoitettu vakuutussana

Taattu omaisuusvakuutus tai GAP-vakuutus on ehdottomasti uusien autonomistajien saatavilla oleva valinnainen lisä, joka tarjoaa rahallisen suojan tietyntyyppisiä vähennyksiä (kuten onnettomuuksia ja varkauksia) vastaan, joita ei yleensä sisällytetä tavallisiin autovakuutuksiin. Siinä tapauksessa, että autosi on kokonaan luotu, Hole-vakuutus kattaa nykyisen autolainan maksamattoman saldon kattamalla pääasiallisen eron kadonneen auton todellisen rahaarvon ja jäljellä olevan lainan vakauden välillä.

Gap vakuutus

Esimerkiksi uusi ajoneuvo, jonka ostit yksinkertaisesti 20 000 eurolla 500 eurolla ja 350 euron kuukausimaksuilla, on yhteensä 6 kuukautta oston jälkeen. Autosi arvo on nyt 16 000 euroa, jonka maksat sinä (vähennettynä törmäysomavastuustasi, kun tapaus oli sinun syytäsi). Olet maksanut kuusi kuukausimaksua ja käsirahasi, niin saat yhteensä 2 600 euroa, olet vielä velkaa 17 400 euroa autosta. Tämän kaltaisessa tapauksessa aukkovakuutus maksaisi 1 100 euron erotuksen törmäysvakuutusosoitteiden (16 500 euroa) ja kaiken ajoneuvon ympärillä olevan velan (17 400 euroa) välillä.

On kuitenkin tärkeää huomata, että jos vakuutusyhtiösi toteaa, että omavastuu on voimassa, rahat tulevat taskustasi riippumatta siitä, onko sinulla GAP-vakuutus vai ei. Tällainen autovakuutus on ihanteellinen kaikille niille ajoneuvon omistajille, jotka odottavat poiston yhteydessä olevansa velkaa enemmän kuin auto on todellisuudessa sen arvoinen tai jotka ovat ostaneet auton, jonka arvo alenee nopeasti tai joka on ostettu kiinnostuneena. laina ja minimitalletus.

Vaikka pieni vähemmistö vakuutusyhtiöistä saattaa tarjota Gap-vakuutusta lähes kaikille autoille, uudelle tai käytetylle, se on yleensä saatavana vain uusille ja leasing-autoille. Vakuutusturva on yleensä rakennettu vuokraohjeisiin, mutta ei aina. Muista tarkistaa vuokrasopimuksen ehdot selvittääksesi, sisältyykö Gap-vakuutus. Olipa se sitten ei, saatat pystyä ostamaan GAP-vakuutuksen jälleenmyyjältäsi, mutta paljon korkeammalla laadulla. Ostaminen nykyiseltä vakuutusyhtiöltä on aina suositeltavaa.

Koska aukon kattavuuden tarjoama kattavuus voi vaihdella jokaisessa vakuutusyrityksessä, on yleensä viisasta vertailla ohjeita varmistaaksesi, että saat parhaan vastineen ja suojan. Jos päätät luopua GAP-vakuutuksesta, sinun on maksettava poistot ajoneuvosi täydellisen katoamisen yhteydessä. Jos harkitset auton leasing-strategiaa tai odotat olevasi velkaa paljon enemmän kuin ajoneuvo on todella arvoinen tapahtuman aikana, Hole-vakuutus voi olla ihanteellinen sinulle henkilökohtaisesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *