December 7, 2023

Strukturoitujen lainojen opas

Voimme huomata hyväksyvämme jäsennellyn ratkaisun monista syistä. Joskus meille voidaan esimerkiksi tarjota tällaista sopimusta sen jälkeen, kun oikeusjuttu tuomitsee meille korvauksen onnettomuuden jälkeen. Tai saatamme saada suuren lottovoiton ja meille tarjotaan strukturoitua sovintosopimusta kertamaksun sijaan.

Tällainen taloudellinen ratkaisu voi sopia monille ihmisille, joille mahdollisesti myönnetään paljon rahaa. Tällainen selvitys maksaa sinulle selvityksen “paloissa” aikataulun mukaisesti, josta sovit rahat maksavan yrityksen kanssa. Voit siis valita kuukausitulon, vuosimaksun tai kertakorvauksen viiden vuoden välein mieltymystesi mukaan.

Tämä voi olla paljon helpompaa kuin suuren kertasumman hallinta. Monien ihmisten, joille on annettu paljon rahaa, voi itse asiassa olla vaikea selviytyä. He voivat yksinkertaisesti mennä villiin kulutukseen ja tuhlata rahansa pois, he voivat antaa sen ystäville, perheelle ja ripustimille tai he eivät yksinkertaisesti osaa sijoittaa sitä ja sijoittaa ne huonosti. Tämän ei tarvitse olla ongelma strukturoidussa sovintosopimuksessa.

Joskus alussa hyvältä näyttävä rakenteellinen asutus voi kuitenkin alkaa näyttää vähemmän houkuttelevalta ajan myötä. Saatat haluta enemmän rahaa ostaaksesi talon tai ostaaksesi yrityksen rannalta aurinkoisessa ja kuumassa paikassa. Voit tarkastella ratkaisusi myyntiä täällä – joko kokonaan tai osittain, mutta et ehkä halua ottaa tätä viimeistä vaihetta. Tällöin strukturoitu laina voi olla sinulle parempi vaihtoehto.

Sinun on oltava tietoinen siitä, että lainsäädäntö, joka säätelee, mitä voit ja ei voi tehdä jäsennellylle ratkaisulle, ei ole sama kaikkialla maailmassa. Jokaisella maalla on omat säännöt ja määräykset, jotka koskevat näitä siirtokuntia. Joten joissain tapauksissa et voi myydä ratkaisuasi tai käyttää sitä vakuudeksi lainan nostamiseen.

Jotkin lainamuodot ovat kuitenkin saatavilla joissakin tapauksissa, joten jos harkitset lainaa vaihtoehtona, sinun kannattaa ehkä tutkia, mitä voit tehdä strukturoidulla ratkaisullasi. Esimerkiksi joissakin paikoissa asuntolainanantajat näkevät säännölliset strukturoidut maksut samalla tavalla kuin tulot.

Joten tässä tapauksessa saatat pystyä käyttämään strukturoitua ratkaisua vaihtoehtoisena tulonlähteenä asuntolainan ottamiseksi. Tästä voi olla hyötyä tapauksissa, joissa et ole enää työkykyinen, mutta haluaisit ostaa oman kodin tai muun kiinteistön.

Alan asiantuntijat suosittelevat, että tarkistat aina strukturoitua selvitystäsi sääntelevästä lainsäädännöstä ja sen ehdoista, jotta saat selville, mitä voit tehdä sille, ennen kuin yrität lainata sitä vastaan tai myydä sen edelleen. Näin tiedät tarkalleen, mitkä vaihtoehtosi ovat ja mikä ratkaisu on paras valinta ylimääräisen rahan keräämiseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *