October 4, 2023
Sinulle räätälöityjä kasvo

Tarjoamme räätälöityjä ihonhoitopalveluita henkilökohtaisen ihotyypin sekä ihon ja kynsien kunnon huomioimiseksi. Keskustelun ja kanssasi käydyn ihoanalyysin jälkeen tuotteet valitaan ihonhoitotarpeihisi vastaavaksi. Kasvohoitosi on suunniteltu käsittelemään mahdollisuuksien mukaan ja tarkoituksenmukaisesti erilaisia ​​olosuhteita, kuten herkkyyttä, detox-oireita, nesteen vähentämistä, turvotusta, lievää tai syvähuokosten puhdistusta, asianmukaista kuorintaa, uuttamista tarvittaessa, ihon sävytystä ja kosteuttavaa ravintoa. Ihosi tarpeita silmällä pitäen jokainen vieras saa halutessaan ja sopivasti ilmaisen päänahan, käsien ja jalkahieronnan. Saatavilla on kotihoitosuosituksia, joilla voit jatkaa ihon hyvinvointia kotona.

Onkologinen kasvohoito Lievittää ja lohduttaa

Nauti rentouttavasta ja turvallisesta kasvohoidosta, joka on räätälöity syöpään sairastuneiden tarpeisiin ja jonka antaa sertifioitu kliiniseen onkologiaan koulutettu esteetikko. Nämä palvelut ovat saatavilla mobiilipalvelun kautta (koti tai sairaala) tai kylpylässämme. Palveluitamme tarjotaan myös omaishoitajille. Onkologiset kasvohoidot, hellävarainen vartalonhoito sekä käsien ja jalkojen hoito räätälöidään jokaiselle yksilölle, ja ne on suunniteltu niille, joiden iho on vaurioitunut syöpähoidon takia. Kemoterapian, säteilyn, leikkauksen ja joidenkin lääkkeiden yleisiä sivuvaikutuksia voivat olla seuraavat:

Follikulaarinen eruptio
Pigmentaatiomuutokset
Kuiva, kutiseva, punainen ja hilseilevä iho
Kynsien muutokset ja myrkyllisyys
Pigmentaatiomuutokset
Herkkyys tuotteille, tuoksuille ja ainesosille

Voimme ja haluamme auttaa lievittämään epämukavuuttasi

Puhdistava kasvohoito akneen ja epäpuhtaalle iholle

Tämä kasvohoito on suunniteltu poistamaan epäpuhtaudet ihosta, tasapainottamaan ihon öljyntuotantoa, pienentämään huokosten kokoa ja vähentämään tulehdusta ja ärsytystä jättäen ihon puhtaammaksi ja kirkkaammaksi syväpuhdistuksen ja pidennettyjen uuttojen ansiosta. Sisältää: vinkkejä ihon pitämiseen puhtaana ja uusien ihottumien ja aknen arpeutumisen ehkäisemiseksi. Erinomainen hormonaalisiin ongelmiin: teinien akne, aikuisten akne ja käsikauppatuotteiden aiheuttama akne sekä ravitsemusongelmat.

Anti-age kasvohoito ikääntyvälle ja kuivuneelle iholle

Tämä kasvohoito sisältää runsaasti ikääntymistä estäviä peptidejä, jotka auttavat palauttamaan ihon luonnollisen joustavuuden ja lisäämään ihoa kiinteyttävien kuitujen tuotantoa. Tämä kasvohoito sisältää kaksi räätälöityä ammattinaamiota ja silmäterapiahoitoa, joka korjaa silmänympärysihon kosteutta, väsymystä ja turvotusta.

Herkälle iholle tarkoitettu kasvohoito ruusufinniin/punoitettuun ja katkenneiden kapillaarien hoitoon

Tämä hoito on suunniteltu rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Iho on kehon suurin elin, ja kun se punoittaa, ärtynyt tai herkkä, se on usein merkki siitä, että kehossa on taustalla oleva epätasapaino tai stressi. Käsittelemme sekä ulkoisia oireita että sisäisiä tekijöitä palauttaaksemme terveyden ja hyvinvoinnin sisältä ja ulkoa.

Takakasvohoito

Kääntöpuolella. “Kasvohoito” selällesi! Tämä “kasvohoito” alkaa kaksinkertaisella puhdistuksella ja kuorinnalla käyttämällä aktiivista entsyyminaamiota rentouttavalla höyryllä samalla, kun hierotaan pohkeita. Seuraavaksi teemme laajoja poistoja, koska selässä on enemmän huokosia kuin kasvoillasi, ja lopuksi ihosi tarpeiden mukaan räätälöity hoitonaamio ja jalkahieronta. Tämä hoito on loistava tapa kuoria vaikeapääsyisiltä alueilta ja avata huokoset.

Reiki Energiahoito

Reiki (lausutaan ray-kee) on hellävarainen rentoutushoito. Reiki tukee kehon omaa paranemisprosessia edistäen syvää rentoutumista, hyvinvointia ja sisäistä rauhallisuutta. Lääkärin vapautusta ei vaadita. Reiki on ei-invasiivinen, vähän tai kevyesti koskettava hoito.

Hellävarainen hieronta

Kosketuksen parantava voima. Tämä hellävarainen kosketushieronta vastaa välittömiin tarpeisiisi ja mahdollisuuksiin. Paine suunnitellaan jokaiselle yksilölle.

Hellävarainen kuorinta hellävaraisella kosteuttavalla hieronnalla

Kuivan ja hilseilevän ihon hoitoon käytämme erittäin hellävaraista kuorintaa, joka poistaa tuotteen lämpimillä ja viileillä pyyhkeillä, jos suihkupoisto ei ole mahdollista. Seuraamme hellävaraisella kosteuttavalla hieronnalla.