December 6, 2023

Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin riskitön sijoitus. Mutta on olemassa tapoja sijoittaa, jotka voivat pienentää riskiä selvästi alle sen, mitä kuka tahansa sijoittaja voisi pitää hyväksyttävänä. Investointi National Rental Affordability Scheme kiinteistöihin on luultavasti alhaisimman riskin kiinteistöstrategia, joka Australiassa on nykyään saatavilla.

Alennettu riskiprofiili

Kun vuokrat ovat alle markkina-arvon ja suuri joukko sopivia vuokralaisia, sijoittajat voivat odottaa alentuneen vajaakäytön riskin.
Kun vuokrat ovat alle markkina-arvon ja vuokralaiset, vaatimukset täyttävät tulotasot jopa sijoittajille voivat olla valikoivampia vuokralaisen valinnassa.Varmuus Australian ja osavaltioiden hallituksilta 10 vuoden ajan. Parempi vuokratuotto

Jokaisen vuokra-asunnon vuotuinen kansallinen vuokrakannustin yhdistettynä todelliseen vuokraan parantaa vuokratuottoa perinteisiin asuntosijoituskiinteistöihin verrattuna.
Kansallinen vuokrakannustin on tuloveroton, ja se on indeksoitu kuluttajahintaindeksin vuokrakomponenttiin, ja se täydentää olemassa olevia verojärjestelyjä, mukaan lukien poistot.

Muita etuja

NRAS on valtion tukema kiinteistösijoitus
Suojattu tulovirta
Mahdollisesti kassavirtapositiivinen sijoitus
90 000 dollaria plus verohyvitykset yli vuoden ajalta. Nämä ovat verohyvityksiä, joita ei pidä sekoittaa verovähennyksiin. Verohyvitykset lunastetaan tehokkaasti taskussasi. Jos verovelkasi on pienempi kuin hyvitys, erotus maksetaan sinulle verovapaasti.
NRAS-kiinteistösijoitukset voivat tasapainottaa osakemarkkinoiden riskejä ja volatiliteettia ja auttaa tarjoamaan tasapainoisen salkun.

Kiinteistöjen sijainti ja houkuttelevat vuokrat takaavat vakaan ja luotettavan tulovirran suhdannevaihteluista huolimatta.
Yli 1,5 miljoonalla kotitaloudella on oikeus vuokrata NRAS-kiinteistöjä, joten vajaakäyttöriski on mitätön. Kiinteistöjen on täytettävä tiukat kriteerit sijainnille, käytettävissä oleville palveluille, mukaan lukien joukkoliikenne, koulut, ostoskeskukset jne., sekä omistusasuntojen vuokrataso. Kaikki tämä tarkoittaa vuokralaisten suurta kysyntää ja mahdollisesti voimakasta pääoman kasvua.

Sijoittajat voivat valita NRAS-kiinteistöille minkä tahansa vuokralaisen, kunhan nämä vuokralaiset eivät ylitä tiettyä tulorajaa. Tukikelpoisten NRAS-vuokralaisten tulotasot ovat anteliaita ja mahdollistavat vuokralaisen palkankorotuksen 25 prosenttia tulorajan yläpuolelle.

Esimerkiksi pariskunta, jolla on kolme lasta ja ansaitsee 100 768 dollarin bruttotulot vuodessa, on oikeutettu vuokraamaan NRAS-asunnon. 25 prosentin tulonlisäyskorvauksella tämä perhe voisi ansaita jopa dollaria kahden vuoden ajan, ennen kuin he eivät voi jäädä NRAS-kiinteistöön.

Joten sijoittaminen National Rental Affordability Scheme –
kiinteistöön tarkoittaa:

Parempi vuokratuotto
Vuokralaisten suuri kysyntä tarkoittaa enemmän valinnanvaraa omistajille
Tyhjät työpaikat ovat mitättömät
Vahvat mahdollisuudet pääomavoittoon
Se ei ehkä ole riskitöntä, mutta se on mahdollisesti lähinnä sitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *