October 4, 2023
6-Pakettisi

6-Pakettisi

Olipa kyseessä sitten rannalla, lavalla fysiikkakilpailussa tai missä tahansa muussa julkisessa paikassa, jossa vartalot pukeutuvat niukasti, muista erottuu fysiikka, jolla on kivikovat pesulaudan vatsalihakset. Kun kohtaamme paidattomat vartalot, ensimmäinen paikka, johon silmämme kiinnittyvät, on vatsa. Loppujen lopuksi vatsalihakset ovat koko kehon keskipiste ja ovat tärkeä osoitus huipputason kunnosta ja kuntoilusta.

Useimmat ihmiset eivät väitä, että hyvin muotoiltu keskiosa on myös merkittävä seksuaalinen laukaisin vastakkaiselle sukupuolelle. Tästä syystä näet pesulaudan vatsat alusvaatteiden ja uima-asujen mainoksissa. 6-pack vatsalihasten seksuaalinen vetovoima on yleisesti tunnustettu, joten kuva on erinomainen markkinointityökalu.

Kun muinaiset kreikkalaiset rakensivat jumalien ja sankareiden patsaita, he veistoivat ne aaltoilevilla, 6-pakkaisilla vatsalihaksilla, koska tämä edusti heille jumalallista voimaa ja voimaa. Samoin kaikista sarjakuvien ja elokuvien supersankareista ei ole koskaan vailla pesulaudan vatsalihaksia. On epätodennäköistä, että tulet koskaan näkemään Spartan- tai Gladiaattori-elokuvaa, jossa vatsaiset soturit käyvät taisteluun. Ehkä näet sen kuitenkin Green Bay Packersin pelissä! En myöskään puhu kentällä; Puhun toimilupaosastoista! Yuk-yuk!

6-pack vatsalihasten saavuttaminen on monipuolinen ponnistus, joka vaatii johdonmukaisuutta puhtaassa syömisessä, sydän- ja verisuoniharjoittelussa ja tietysti hyvin suunniteltua painoharjoitteluohjelmaa, joka sisältää tehokkaita vatsan murskaamista ja rasvaa polttelevia harjoituksia. Monet ihmiset näyttävät olevan hukassa tehokkaimpien harjoitusten valitsemisessa 6-pakkauksen muotoilemiseksi, joten poistan tämän ongelman arvailun ja listaan sinulle kuusi parasta harjoitusta, jotka auttavat sinua saavuttamaan 6 kpl kesäksi.

Kiinnitä köysi yläpuoliseen hihnapyörään. Tartu köyden jokaiseen päähän, yksi pää kummassakin kädessä. Polvistu pitäen köyttä otsasi edessä, taivuta ja käännä vartaloasi alaspäin, pyöristä selkääsi ja liikuta päätäsi polviasi kohti samalla kun tunnet vatsalihasten rypistyvän yhteen. Jatka vatsalihasten puristamista liikkeen lopussa noin 3 sekuntia, vapauta sitten ja palaa hitaasti aloitusasentoon.

Istu lattialla pitäen lääkepalloa käsien ja jalkojen välissä edessäsi. Taivuta polviasi hieman ja nosta jalkojasi niin, että ne riippuvat hieman maasta pitäen samalla nilkat yhdessä. Nojaa taaksepäin niin, että vartalosi on noin 45 astetta lattiaan nähden.

Pidä lääkepalloa suoraan ulos rintakehästä käsivarret hieman koukussa ja kierrä sitten vartaloasi toiselle puolelle niin pitkälle kuin pystyt tuoden lääkepallon lattiaa kohti vartalon toisella puolella, pysähdy hetkeksi ja kierrä sitten vartaloasi vastakkaiseen suuntaan niin pitkälle kuin pystyt samalla kun vedät lääkepalloa lattiaa kohti vartalosi kyseisellä puolella. Toista tämä liike vuorotellen puolelta toiselle, kunnes saavutat epäonnistumisen.

Kiinnitä kätesi leuannostotankoon kiinnitettyihin käsivarsivaljaisiin, jos käytettävissä, tai jos sinulla ei ole käsivarsivaljaita, tartu sitten leuannostotankoon käyttämällä käsikahvaa. Anna kehosi roikkua suoraan alas pitäen jalat yhdessä.

Kierrä seuraavaksi polvet ylös rintaasi kohti pitäen samalla jalat yhdessä. Kun olet kierrenyt polvisi niin korkealle kuin pystyt, pysähdy pariksi sekunniksi puristaen samalla alavatsaa ja laske sitten jalat hitaasti takaisin lattiaa kohti, kun jalkasi suoristuvat jälleen ja tuo sinut takaisin lähtöasentoon.

Istu ristikkäin penkillä pitäen kiinni sivuista tukeaksesi. Nosta hieman jalkojasi ja taivuta polviasi ja nojaa taaksepäin noin 45 asteen kulmassa. Kierrä ylävartaloasi saksimaisella liikkeellä lantiota kohti pyöristäen samalla selkääsi ja samanaikaisesti nosta polviasi päätäsi kohti, jolloin vartalosi näyttää V-muodolta (sitä nimi V-ins).

Tunne ylä- ja alavatsan rypistyvän yhdessä, kun lantio ja rintakehä puristavat yhteen. Tästä asennosta laske polvet ja vartalo takaisin lähtöasentoon.

Aloita makaamalla vakauspallon päällä vatsa alaspäin ja käyttämällä käsiäsi, kävelemällä vartaloasi vakauspallon yläosan yli pitäen samalla vartalosi suorana, kunnes vain jalkojen yläosat ovat alaspäin vatsasi yläosassa. vakauspallo.

Tässä vaiheessa olet punnerrusasennossa, kädet suorina ja vatsalihakset sisään vedettyinä. Seuraavaksi nosta polviasi vatsalihaksia käyttäen rintakehäsi kohti, kun pallo pyörii samaan suuntaan yläosien kanssa. jaloistasi pallon päälle. Kun olet nostanut polvisi ja pallon niin pitkälle rintaasi kohti kuin pystyt, pysähdy 1 sekunniksi ja suorista sitten hitaasti jalat takaisin ulos ja palauta pallo lähtöasentoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *