October 4, 2023

Me kaikki rakastamme pelaamista, ja joskus rakastamme sitä enemmän kuin ystävien näkemistä tai kissan ruokkimista. Kyllä, olemme kaikki olleet siellä. Voit uppoutua peliin niin, että ajatus kaiken muun tekemisestä tuntuu täysin epämiellyttävältä. Tässä on pelejä, jotka todella tappavat sosiaalisen elämäsi.

Jalkapallo manageri

Jos rakastat jalkapalloa, olet luultavasti pelannut Football Manageria jossain vaiheessa elämääsi. Siitä on tullut tunnetuksi paitsi jalkapallon hallintapelien, myös kaikkien urheilujohtamispelien huippuna. Voit eksyä siihen täysin, ja se on peli, joka ei todellakaan lopu. Voit pelata läpi vuodenajat ja vuodenajat. Ainoa syy lopettaa säästösi ja aloittaa uusi on, kun kyllästyt voittamaan Mestarien liigan paikallisen joukkueesi kanssa. Siinä on niin paljon rakkautta, ei vähiten sen yksityiskohtiin kiinnittäminen, mikä on melko hätkähdyttävää.

Minecraft

Kukapa ei rakasta Minecraftia? Luulen, että ainoat ihmiset, jotka eivät tee, ovat ihmiset, jotka eivät ole vielä päässeet pelaamaan sitä. Kun olet syventynyt maailmaan, jonka voit luoda omilla kahdella kädelläsi (ja ohjaimella), sinua ei pysäytä mikään. Voit taistella hirviölaumoja vastaan, rakentaa kodin, joka on juuri sellainen kuin haluat, etkä silti koskaan kyllästy. Ja vaikka (joskin) kyllästyisit siihen, voit sitten kokeilla eri online-tilaa. Ne tarjoavat erilaisia hauskoja asioita, joita kannattaa ehdottomasti kokeilla. Voit käyttää Apex Minecraft Hosting -palvelua, jos haluat luoda palvelimen ja aloittaa pelaamisen muiden kanssa verkossa.

Grand Theft Auto

Kun olet panostanut noihin hahmoihin ja maailma on sinun tutkittavanasi, ohjainta voi olla vaikea laskea alas. Näin se on Grand Theft Auton kanssa, ja niin on aina ollut. Rockstar on peliyhtiö, joka todella tietää kuinka luoda pelejä, joiden pelaamista ei voi lopettaa. Minulle paras on edelleen. Mutta monet ihmiset väittävät, että sitä seurannut oli parempi. On varmasti totta, että keksi vielä enemmän tapoja pitää sinut kiireisenä. Voisit rakentaa kiinteistöimperiumin, pelata tennistä ja golfia ja kiivetä vuorille. Se on yksi niistä peleistä, joissa tarinatila on vain pieni osa pelin vetovoimaa.

World of Warcraft

Totta, tämä peli ei ole kaikille. Ja jotkut sanoisivat, että se on markkinarako. Mutta tämä jättää huomiotta sen tosiasian, että miljoonat ihmiset ympäri maailmaa kirjautuvat tähän peliin joka päivä ja jatkavat pelaamista. Se on säilynyt niin kauan, kun muita pelejä tuli ja meni. Kukaan ei pelaa The Simsiä samalla tavalla kuin ennen. Mutta monet ihmiset rakastavat edelleen World of Warcraftia. Itse asiassa he jopa tekevät elokuvaa siitä juuri nyt. Elokuva voi olla loistava tai se voi olla todella kauhea. Mutta yksi asia on varma; peli ei menetä vetovoimaansa lähiaikoina. Fanit eivät osoita merkkejä menettäneensä kiinnostuksensa tätä sarjaa kohtaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *