June 1, 2023
Pattaya Go Tytöt

Pattaya on täynnä go go -baareja, ja se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi monet vierailijat tulevat kaupunkiin. Toisin kuin suurin osa Thaimaasta, Pattayalla seksiteollisuus kukoistaa niin kauan kuin kaikki noudattavat sääntöjä. Prostituutio on itse asiassa laitonta Thaimaassa, mutta se on sallittua tietyillä alueilla. Pattayassa on paljon go go -baareja, joista useimmat sijaitsevat Walking Streetin ympärillä ja lähellä olevassa Pattayalandissa. Beach Roadilta vievillä kaistalla on enemmän, samoin kuin muutama Jomtienissa ja North Pattayassa, jos et halua matkustaa liian kauas hotellistasi.

Go go tanssijat ovat tärkein nähtävyys baareissa

Tunnelma Pattayan go go baareissa on erittäin rento, eikä siinä ole minkäänlaista salaista luonnetta ja muiden maiden punaisten lyhtyjen alueita. Tytöt ovat hauskoja, ystävällisiä ja ovat valmiita lähtemään kanssasi kotiin kohtuullista korvausta vastaan. Jos olet uusi Pattayalla, sinun ei tarvitse tuntea hämmennystä, vaan voit poiketa baariin ja istua hiljaa katsomassa urheilua televisiosta tai tyttöjä tanssimassa oluen ääressä. Tytöt lähestyvät sinua ja vaikka jotkut ovatkin melko eteenpäin vieviä, he ovat kaiken kaikkiaan kunnioittavia. Toisin kuin Bangkokin tiettyjen go go -alueiden baareissa, ei myöskään ole paineita ostaa ylihinnoiteltuja juomia. Kaikkiin Pattayan go go -baareihin mennään verhosta tai ovesta, ja ulkona on paljon ulkoilijoita, pääasiassa kauniita naisia, jotka ohjaavat sinut sisään. Useimmat eivät veloita sisäänpääsystä.

Pienemmissä Pattaya go go baareissa kussakin työskentelee yleensä noin 10 tyttöä ja isommissa jopa 50. Eikä saatavilla olevat tytöt ole kaikki thaimaalaisia. Walking Streetin Amazonin “vain eurooppalaiset tytöt” ovat enimmäkseen venäläisiä ja itäeurooppalaisia tyttöjä, ja jotkut ovat todella hämmästyttäviä. Mitä tulee heidän kauppansa olemukseen, ei todellakaan ole mitään määriteltyä sääntöä siitä, mikä on go go -baari ja mikä ei. Tarkkaan ottaen Pattayan go go -baarit tulisi sulkea huomaamattomasti yleisöltä, ja niissä on yleensä puolialastomia tanssijoita lavalla ja tumma “strippari” -tunnelma. Nämä ovat yleensä joitain seksikkäimmistä, vaikkakin hurmaamattomista ja kalleimmista tytöistä. Mutta kun kävelet alueen monilla kujilla, löydät lukemattomia tavallisia baareja, jotka ovat täynnä emäntejä, jotka eivät ole paikalla vain kaatamaan tai tarjoilemaan juomasi. Nämä ovat rentoja, avoimia paikkoja, joissa on elävää musiikkia ja urheilua televisioissa.

Hei komea, ostatko minulle juotavaa?

Useimmissa Pattayan go go -baareissa on kovaa musiikkia, kalliita juomia ja paljon tyttöjä. Monet miehet ottavat tyttöystävänsä mukaansa pikajuomalle, mutta vakavampi miesturisti on juuri siksi Pattayalla. Noin 75 prosenttia tai enemmän Pattayan vierailijoista on (oletettavasti) sinkkumiehiä. Valitse vain kumpaa rakastat ja osta hänelle juoma, tutustu ensin. Ei kestä kauan, kun sinua lähestytään, mutta olet tervetullut istumaan ja juomaan hetken yksin, ne jättävät sinut pian omaan arvoonsa. Naisten juomat maksavat usein hieman enemmän ja niitä voidaan vesittää.

Jos haluat viedä tytön ulos baarista, sinun on maksettava “baarisakko”. Tämä vaihtelee 200-500 bahtiin riippuen siitä, kuinka seksikäs tyttö on tai kuinka suosittu paikka on. Tämän oletetaan korvaavan omistajalle tytön palveluiden menettämisestä. Joskus tämä maksu on neuvoteltavissa, etenkin lähempänä illan loppua.

Vaikka yleisin käytäntö on viedä tyttö ulos go go -baareista, jotkin go go -baarit tarjoavat huoneet paikan päällä tai tytöt ohjaavat sinut läheiseen “lyhytaikaiseen” hotelliin. Jotkut tytöistä veloittaa sinulta 500/1000 “lyhyestä ajasta”, joka on yleensä alle tunti (jos hän on hyvä), josta he saavat noin 200 bahtia, joten tippiä odotetaan, mutta se ei ole välttämätöntä. Saatat joutua maksamaan myös huoneen vuokrasta (100/200 bahtia). Pattayalla go go -baareja, älä oleta, että olet ensimmäinen.