October 4, 2023

Valittavana on monia vaihtoehtoja, kun päätät oppia jotain uutta, kuten verkkosuunnittelukursseja. Nyky-yhteiskunta on täynnä ihmisiä, jotka käyttävät Internetiä moniin asioihin, mikä edellyttää, että tiedät jotain Internetin käytöstä.

Entä jos olet valmis teknisiin asioihin, kuten verkkosivuston suunnitteluun? Monet ihmiset käyvät koulua opiskelemassa tätä alaa, mikä on hienoa, koska valitsemastasi koulusta riippuen opiskelija saa kurssin suorittamiseen tarvittavat ohjelmistot. Muutaman vuoden jälkeen opiskelijalla on yleensä joko niin kova vaikeuksia, että hän keskeyttää opinnot tai on suuressa taloudellisessa velassa.

Ilmaiset parhaat online-verkkosuunnittelukurssit

Internet on myös täydellinen työkalu maksuttomaan oppimiseen. Youtuben, Vimeon, Lyndan ja kaikkien muiden opetusvideoiden oppimiseen omistettujen sivustojen avulla on vaikea sanoa, että et ole oppinut sitä, mitä tarvitsit. Voi olla pelottavaa viettää niin paljon aikaa oikeiden videoiden katsomiseen ja sen selvittämiseen, mikä toimii työssäsi, mutta loppujen lopuksi se on sen on yksi parhaista käyttöympäristöistä kaikkeen, mitä haluat oppia mukaan lukien web-suunnittelu. Koska tämä on koulutussivusto, sinun on maksettava kuukausimaksu päästäksesi asioihin, mutta se on silti sen arvoista verrattuna tuhansien dollareiden koululainavelkaan.

Onko sinulla ystäviä, perhettä tai tuttuja alalla? Jos näin on, ne ovat täydellinen paikka mennä, koska ne voivat olla täydellinen ilmainen opas, joka auttaa sinua verkkosivuston suunnitteluprosessissa. Vaikka he veloittavat maksun, se on sen arvoista, että saat yhden kerran, jotta voit oppia jotain, joka kestää koko elämän. Tiedän, ettei ole oikein sanoa “älä mene kouluun”, mutta tässä tapauksessa sinun ei tarvitse tehdä niin.

Loistava paikka oppia alustoja ja työkaluja, joita tarvitaan menestyvän verkkosivuston luomiseen, käyttää Wixin ja Weeblyn kaltaisia sivustoja. Heillä on typeränkestävä työkalupakki, joka on asetettu selittämään, mitä kaikki tekee, ja sitä on yhtä helppo käyttää kuin iPhonea. Oppiminen käytännön sivustolla tai ohjelmalla tuo mukanaan tietämyksen, jota voit jatkaa.

Ilmaiset verkkosuunnittelukurssit

  1. W3Schools. Jos haluat aloittaa alusta HTML:n ja CSS:n alkeellisimmista oppitunneista, sivusto tarjoaa tasaisen etenemisen interaktiivisia opetusohjelmia, jotka selittävät kaiken selkeällä ja yksinkertaisella kielellä.
  2. Opera-selaimessa työskentelevät hyvät ihmiset loivat ja ylläpitävät tämän ilmaisen ja kattavan resurssin, jossa esitellään web-suunnittelun perusteet ja web-standardit.
  3. Google Code University. Googlen oppitunnit “HTML, CSS ja Javascript alusta alkaen” esittelevät verkkosivustojen rakentamisen perusteet Googlen omien kehittäjien esittämien video-opetusohjelmien avulla.
  4. Treehouse on videopohjainen palvelu, joka tarjoaa web-suunnittelukoulutusta HTML- ja CSS-kielessä, verkkokehitystä (mukaan lukien HTML5 ja Javascript) ja iOS-sovellusten luomista (Objective-C:llä ja Xcodella), jotka kaikki on kääritty selkeään ja helppoon- navigointiin käyttöliittymä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *