October 4, 2023
Parhaat perheen rantalomat

Parhaat rannat löytyvät Atlantin ja Tyynenmeren rannikolta. Tässä on muutamia ideoita, joita kannattaa harkita seuraavaa perheen rantalomaa varten.

Florida. Alkaen Ft. Lauderdale Miami Beach, Florida on erinomainen lomakohde perhelomailuun. Täydellisellä säällä ja kilometrien pituisilla rannoilla tämä alue on edullinen, monipuolinen, ja siellä on laaja valikoima vesiurheilumahdollisuuksia, ravintoloita ja lukemattomia aktiviteetteja lapsille. Cocoa Beach on vain tunnin päässä Kennedyn avaruuskeskuksesta ja Disney Worldistä. Lisäksi Disneyn Vero Beach Resortia pidetään yhtenä Floridan parhaista.

Myrtle Beach. Lasten monien suosikkiaktiviteettien joukossa ovat Ripleyn akvaario, Le Grande Cirque, esitys, joka on melko kuuluisa akrobatiastaan ja muista sirkustaiteilijoistaan; ja Myrtle Waves vesipuisto. Vanhemmille lapsille on ehdottomasti nähtävä Speedpark.

Siellä on lukemattomia ruokailumahdollisuuksia, ostosmahdollisuuksia ja muita historiallisia kohteita; Myrtle Beach on nimetty ykkösvaihtoehdoksi perheiden rantalomille Yhdysvalloissa.

Hamptons. Yksi edullisimmista lomamatkoista rantaa rakastaville perheille on East Hamptonissa, New Yorkissa. Paras yöpymispaikka on East Hampton House. Huoneita on saatavilla yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoissa, joissa on täysin varustettu keittiö ja tai minikeittiö. Lisäksi sinulla on vieraiden etuja läheisellä rannalla.

Vaikka tämä lomapaikka ei tarjoa ruokaa, siellä on sisäkuntosali ja siellä on tarjolla myös aamukahvia. Mutta kadun toisella puolella on deli, jonka aamiaismenussa on erilaisia kohteita ja joka on erittäin edullinen. Lisäksi kadun toisella puolella on kiinalainen ravintola sekä take-out-grilli ja deli.

Perusteet ovat moitteeton, ja siellä on erittäin suuri uima-allas (yksi myös lapsille), jossa voit oleskella auringossa. Paikan päällä on myös tenniskenttä. Jokaisessa huoneessa on oma parveke lepotuoleilla ja pöydällä.

Jos asut New Yorkin alueella, se on 90 minuutin ajomatkan päässä. East Hampton Inn sijaitsee keskeisellä paikalla viiden minuutin päässä kaupungista, ravintoloista, ostosmahdollisuuksista ja elokuvatalosta. Voit jopa tehdä lyhyen matkan Montaukiin ja vierailla historiallisessa majakassa tai viettää aikaa siellä rannalla.

Havaiji. Mikään ei tietenkään voi verrata Oahun, Mauin ja Kauain rantoihin. Riippumatta siitä, minkä saaren valitset, Havaijilla on turmeltumattomimmat rannat kaikkialla Yhdysvalloissa. Lisäksi Mauin saarella on mustahiekkaisia rantoja sekä lukemattomia aktiviteetteja koko perheelle.

San Diego. Länsirannikolle siirtyessäsi perheesi saattaa viihtyä Beach Cottagesissa. Tämä sivusto tarjoaa lukuisia mukavuuksia, kuten vesiurheilua, pyöräilyä sekä huvipuiston. Lapsille San Diegon eläintarha ja Sea World eivät ole kaukana Beach Cottagesista.

Keskeisellä paikalla ravintoloissa ja ostoksilla sijaitseva Beach Cottages on edullinen lomapaikka, jossa perhe voi nauttia auringosta, surffaamisesta ja muista saatavilla olevista mukavuuksista. Itse asiassa voit varata studion, jossa on täysin varustettu keittiö.

Redondon ranta. Tämä Santa Monican lahdella sijaitseva raporttiparatiisi on täydellinen perheiden rantalomalle. Täällä voit nauttia vesiurheilusta, kalastaa pyöräilyä ja melontaa, sekä hienoista ravintolakaupoista, jotka sijaitsevat lähellä Santa Monican laituria. On monia hotelleja, jotka sijaitsevat kadun toisella puolella rantaa tai kävelyetäisyydellä. Jokaisella on omat mukavuudet, jotka on suunnattu perheille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *