October 4, 2023

Niille, joilla on huono luottoluokitus, pankkitilin avaaminen ei ehkä ole helpoin tapa navigoida. Ennen kuin avaat tilin, pankit tarkistavat pankki- ja taloushistoriasi perusteellisesti, joten jos ne havaitsevat siinä ongelmia, hakemuksesi hylätään automaattisesti. Tällaisissa tapauksissa huono luotto on yleensä suurin syy, miksi ihmiset eivät voi avata pankkitilejä.

Kuinka avata sekkitili huonolla luottotiedolla?

Kaikki toivo ei kuitenkaan ole menetetty. On olemassa hyviä pankkeja huonoille luottotiedoille, jotka hyväksyvät hakemuksesi, vaikka luottopisteesi olisi alle keskiarvon. Kuinka tämä on mahdollista? Pankkilaitosten välinen kilpailu kiristyy päivä päivältä, ja monet maan suuret ja tunnetut pankit tarjoavat nyt erityisiä pankkitilejä huonoille luottotileille, jotka tunnetaan nimellä toisen mahdollisuuden pankkitilejä.

Mikä on toisen mahdollisuuden pankkitili?

Toisin kuin tavallisten sekkitilien avausprosessi, jossa käytetään ChexSystemsiä, erityisen huonon luottotason pankkitilin avaaminen ei edellytä, että pankit käyttävät ChexSystemsiä. Tämä tarkoittaa, että pankeilla ei ole pääsyä pankkihistoriaasi, eikä niiden tarvitse tarkistaa, onko sinulla palautunut shekkejä, onko sinulla ollut tilinylitystä, oletko joutunut maksamaan paljon pankkikuluja jne. Nämä erikoispankit huonon luottotason tilejä kutsutaan toisen mahdollisuuden pankkitileiksi. Mikä tekee toisen mahdollisuuden pankkitilistä niin ihanteellisen, jos luottopisteesi on alhainen, on se, että hakijoita ei seulota päättämään, hyväksytäänkö vai hylätäänkö heidän hakemuksensa. Sen sijaan, kuten nimestä voi päätellä, ne on tarkoitettu erityisesti niille, joilla on huono luotto, ja heidän on osoitettava rahoituslaitoksille, että he voivat hoitaa talouttaan ja tiliään vastuullisesti.

Parhaat toisen mahdollisuuden pankkitilit

Toisen mahdollisuuden pankkitilit huonoja luottoja varten on suunniteltu siten, että ne voivat auttaa tilinhaltijoita saamaan takaisin taloudellisen jalansijansa ja toivottavasti parantamaan luottopisteitään, samalla kun he voivat silti käyttää monia perinteisen pankkitilin tavanomaisia etuja.

Alla hahmotellaan parhaat pankit ihmisille, joilla on alhainen luottoluokitus, ja kuinka toisen mahdollisuuden pankkitilin avaaminen heidän kanssaan voi auttaa sinua hallitsemaan paremmin taloutesi. Toisin sanoen tämä luettelo auttaa sinua ymmärtämään kunkin pankin tarjoamien toisen mahdollisuuden pankkitilien edut.

  1. Axiom Bank : Keski-Floridassa sijaitseva Axiom Bank tarjoaa erityisen sekkitilin ihmisille, joilla on huonot luottotiedot. Tämä tili tunnetaan nimellä Opportunity Checking. Tilinomistajien on maksettava 10 dollarin kuukausimaksu, ja vähimmäistalletus tilin avaushetkellä on vain 25 dollaria. Perinteisten pankkitilien tapaan sinulla on myös pääsy verkkopankkipalveluihin mahdollisuuksien tarkistuksen avulla. Saat myös Axiom Debit MasterCardin, jota voit käyttää kuten mitä tahansa muuta maksukorttia. Lisäksi Axiom Bankilla on laaja online-kirjasto erilaisista resursseista, joita asiakas voi käyttää talousvalistustarkoituksiin.
  2. BBVA Compass Bank: BBVA Compass Bank on tunnettu nimi useissa osavaltioissa, ja se on saatavilla Texasin, Alabaman, Arizonan, Coloradon, Floridan, Kalifornian ja New Mexicon osavaltioissa. Vaikka pankki on sitoutunut auttamaan huonoista luottotiedoista kärsiviä saamaan takaisin taloudellisen asemansa, heillä ei ole yhtä erityistä tiliä tällaisille hakijoille. Sen sijaan heillä on useita tilejä, kuten Easy Checking -tili, Compass ClearChoice Free Checking ja ClearChoice Savings, jotka kaikki katsotaan toisen mahdollisuuden tileiksi. Vähimmäistalletus on 25 dollaria, ja parasta on, että he eivät veloita kuukausimaksua. On kuitenkin tiettyjä maksuja, joita sinun on vältettävä, kuten 5 dollaria, jos tilisi pysyy lepotilassa liian kauan, 38 dollarin riittämättömien varojen maksu Kaliforniassa jne. Saat myös ilmaisen pankkikortin, kun avaat tilisi. tili.
  3. Woodforest National Bank : Jos asut Georgiassa, Alabamassa, Illinoisissa, Texasissa, Ohiossa, Marylandissa, Louisianassa, New Yorkissa, Virginiassa, Länsi-Virginiassa, Mississippissä, Indianassa, Pohjois-Carolinassa, Etelä-Carolinassa, Pennsylvaniassa, Kentuckyssa tai Floridassa, voi avata toisen mahdollisuuden shekkitilin Woodforest National Bankissa. Kuten monet muutkin pankit, huonon luottotarkastustilisi vähimmäistalletus on 25 dollaria, ja sinun on myös maksettava 9 dollaria perustamismaksuna. Kuukausittainen palvelumaksu on 11,95 dollaria. Jos tilisi pysyy lepotilassa kuusi kuukautta, joudut maksamaan 15 dollarin maksun. Sinun on myös maksettava 15 dollaria pankkikortistasi.
  4. Wells Fargo : Wells Fargo on luotettu nimi rahoitus- ja pankkimaailmassa, ja ihmiset, joilla on alhainen luottoluokitus, voivat avata heidän kanssaan mahdollisuuksien tarkistustilin. Kuukausimaksu on 10 dollaria, mutta sinun ei tarvitse maksaa tätä, jos käytät pankkikorttia kymmenen tai useamman ostoksen maksamiseen kuukaudessa tai jos saat vähintään 500 dollarin kokonaissumman suorana talletuksena kuukaudessa tai jos päiväsaldosi on vähintään $1500. Vähimmäistalletus on 25 dollaria, ja sinulla on pääsy mobiili- ja verkkopankkiin, aivan kuten tavallisella sekkitilillä. Tämä on erityisen hyvä ihmisille, joilla on huono luotto, koska sinulla on pääsy “Kulutusraporttiin Budget Watchin avulla”, jotta ymmärrät paremmin kulusi.
  5. PNC Bank: PNC Bank tarjoaa Foundation Checking -nimisen ohjelman, joka on suunniteltu erityisesti luottotilien avaamiseen. Sinun tulee ensin käydä läpi pankin suunnittelema Funds of Money Management -kurssi, joka on arvokas ihmisille, joilla on vaikeuksia hoitaa tehokkaasti talouttaan. Joudut maksamaan 7 dollarin kuukausimaksun, ja jos haluat saada kuukausittaisen paperisen tiliotteen, sinulta veloitetaan myös 2 dollarin maksu. Kun olet palannut raiteilleen ja luottotietosi paranee, voit jopa avata tavallisen sekkitilin. Itse asiassa PNC Bank rohkaisee Foundation Checking -tilin omistajia tiedustelemaan hänestä kuuden kuukauden välein.

On tärkeää huomata, että ChexSystems saattaa joskus tallentaa epätarkkoja tietoja pankki- ja taloushistoriastasi. Jos sinusta tuntuu, että näin on, voit pyytää kerran vuodessa kuluttajaraportin ChexSystemsiltä ilmaiseksi. Tämä auttaa sinua tunnistamaan, onko virheitä tapahtunut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *