December 7, 2023

Kadonnut velkakirja

Tässä on yksi valtava vinkki kaikille teille asunnonomistajille ja erityisesti entisille asunnonomistajille, jotka ovat menettäneet kodin näillä huonoilla markkinoilla.

Jos asuntolainasi myydään joskus toiselle pankille/yhteisölle, pyydä uutta setelinhaltijaa näyttämään sinulle alkuperäiset setelit allekirjoituksellasi! Jos he eivät voi, voit luultavasti päästä ulos velkakirjaosasta. Vakavasti!

Todella? Kuinka usein?

Tätä tapahtuu useammin kuin uskotkaan. Mutta kysy asiasta ensin lakimieheltä. Ja älä ole liian toiveikas. Arvelisin, että se tapahtuu yhdellä 500:sta tai yhdellä tuhannesta lainasta. Mutta se on pirun näky parempi kuin yksi miljoonasta. Ja kaikki ruuhkat, paperien sekoitus ja pankkien fuusiot ja epäonnistumiset viimeisen kolmen vuoden aikana, se on luultavasti paljon korkeampi nyt. Et voi kuvitella kuinka paljon fyysistä paperia on pakattu ja lähetetty, kun lainoja on myyty, yhdistetty, niputettu, myyty uudelleen ja joskus vain kadonnut tai heitetty pois.

Näytä minulle muistiinpano!

Se, että heillä on sinut tietokoneessa, ei tarkoita, että he voivat panna lainaa ulos tuomioistuimessa, ja se, että he eivät löydä seteliä, ei tarkoita, etteikö he voisi yrittää myydä sitä jollekin, joka yrittää panna lainaa ulos. se. Paljon tavaraa putoaa halkeamien läpi.

Heillä voi silti olla panttioikeus, mutta ne eivät yleensä voi tulla perässäsi ulosmittauksen tai lyhyeksi myynnin tai koron tai aiempien panttisumman ylittävien maksujen osalta.

Ja se voi olla tuhansien ja kymmenien tuhansien dollarien arvoinen sinulle ehkä satoja tuhansia!

Olen nähnyt sen tapahtuvan!

Työskentelin paikassa, jossa näin muistiinpanojen katoavan. Se todella todella tapahtuu. Suuret pankit menettävät alkuperäisiä seteleitä koko ajan. Varsinkin kakkoslainoissa tai asuntolainassa. He myyvät niitä joka tapauksessa varsinkin laiminlyönnissä ja antavat todistuksen tai paperin, jossa lukee hukkaamme setelin, mutta todella, annoimme tälle kaverille rahaa hänen taloonsa. Vähän arvotonta oikeudessa.

Monissa tapauksissa lainanhaltija yrittää saavuttaa näiden seteleiden jäljellä olevan saldon joskus sen jälkeen, kun talo on myyty, luovutettu vastineeksi tai ulosmitattu! On hämmästyttävää, kuinka usein tätä todella tapahtuu.

Olen myös nähnyt lehdissä ja uutisissa monia tapauksia, joissa tuomari on tuominnut, jos setelinhaltijalla ei ole alkuperäistä seteliä tai alkuperäistä sopimusta allekirjoituksilla, se on pätemätön vaatimus ja heittää sen pois! Tiedän, missä olen työskennellyt, se oli suuri huolenaihe olla kertomatta asunnon omistajalle, jos seteli oli kadonnut, koska se tarkoitti periaatteessa, että he voivat aiheuttaa todellista meteliä ja luultavasti irtautua sopimuksestaan, jos sopimusta ei löydy!

Liiketoiminnan ja liikearvon todellisuus Amerikassa

yhden asian, jonka opin tässä työpaikassani, kaikki on bisnestä ja lain kirjain määrää, ei henki. Jos voit laillisesti päästä eroon setelisi maksamisesta, sinun pitäisi. Ja tuomari yleensä tukee sinua, koska pankki tai setelihaltija on tyhmä. Toisaalta, jos yritys voi laillisesti seurata sinua, olosuhteista riippumatta, he tekevät sen. Muista siis velvollisuutesi. Nämä ihmiset eivät lainaa sinulle rahaa ollakseen mukavia. Minulle todistettiin uudestaan ja uudestaan, jos minulla ei ollut sitä paperilla, se oli merkityksetöntä.

Vastuuvapauslauseke

nämä ovat minun mielipiteitäni ja nämä ovat asioita, jotka olen todella nähnyt. En kuitenkaan ole asianajaja, vaikka toisinaan esitänkin olevani lakimies. Suosittelen, että tutkit tapaustasi itse. Voit aina pyytää kopion alkuperäisestä muistiinpanostasi ja jatkaa sitten sieltä. Jos setelinhaltija ei pysty esittämään sitä, ota yhteyttä asianajajaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *