December 7, 2023

Mikäli haluat oppia lisää asuntolainaskurien aiheeseen liittyviä asioita, tässä kokoonpanossa on aivan uusia yksityiskohtia.

Normaalit siltaennakot on nimetty sopivasti, sillä ne on tarkoitettu auttamaan ihmisiä yhdistämään taloustilan asunnolla ja toisella. Jos esimerkiksi ostat uusimman talon ennen toisen talon myyntiä, sinulla voi olla siltalainan kautta rahaa, joka auttaa käsittelemään näitä kohteita kaksinkertaisina asuntolainakuluina, uudemman talon talletuksena, sulkemiskuluina, muuttokuluina. tai välittäjäkulut.

Mikä on pulma? Suoritusarvot ja myös takaisinmaksut siltaennakkomaksuista eivät ole halpoja, ja ne voivat osua syvälle taskuusi, kun yrität pitää vaurautesi kurissa. Edullisempi vaihtoehto tavalliselle silta-ennakkomaksulle on käyttää asuntolainoja vaihtoehtona.

Ohjeet asuntopääomalainojen hyödyntämiseen sillan roolissa

On olemassa päälaki, johon sinun tulee kiinnittää huomiota, jos aiot siirtyä tälle tielle: jätä online-asuntolainasi hakemus ennen asunnon markkinoille saattamista. Yleensä lainaajat eivät anna sinun ottaa asuntolainaa, jos asunto on listattu MLS / Multiple Listing Servicessä, joten tämä ajatus vaatii siis tiettyä aktiivista liikettä puolestasi. On olemassa lainanantajia, jotka myöntävät sinulle online-asuntolainan, kun kotisi on saatettu markkinoille, vaikka ne eivät ole yleisiä.

Järjestä siksi asuntolaina verkossa ennen kuin talo tulee myyntiin. Aivan kuten asuntolainat menevät läpi, voit säästää käteistäsi ja laittaa talosi markkinoille. Päätä lainasta, jonka avulla voit maksaa ajoitettuja korkomaksuja yksinomaan ilman pääomaa parantaaksesi lyhytaikaista kassatilanteesi.

Jos asunto ostetaan muutaman kuukauden sisällä, saatat joutua tekemään vain yhden pienen summan ennen sulkemisajankohtaa. Sulkemisen jälkeen maksat oman pääoman ehtoisen asuntolainan ja olet valmis. Käytännössä olisit ylittänyt “sillan” ennen kuin edes pääsisit sille.

Private Mortgage Insurance -vakuutuksen tarkoituksena on suojata lainanantajaa henkilöltä, joka lainaa laiminlyömään lainansa. Monta kertaa asuntolainauksessa, erityisesti pienissä (alle 20 %) alkumaksuostoissa, vaaditaan yksityinen asuntolainavakuutus. Ajan myötä, kun osoitat kykyäsi suorittaa maksuja täsmällisesti, ja samalla kun asunnon arvostus kasvaa, saatat tulla oikeutetuksi asunnon uudelleenrahoittamiseen ilman, että yksityinen asuntolainavakuutus tulee voimaan.

Kuten aina, varmista lainanantajalta tai agentilta tarkat tiedot. Valmistaudu, esitä kysymyksiä, kerää tietoja ja tee sitten päätös siitä, haluatko rahoittaa uudelleen vai ei. Jos näin on, minkä tyyppinen uudelleenrahoitusvaihtoehto sopii parhaiten kokonaistarpeisiisi.

Vaikka et olisi aiemmin ollut tietoinen asuntolainalaskuriin liittyvistä väitteistä, olet tutkinut edessäsi olevaa artikkelia, mutta nyt, kun olet katsomassa sitä, sinun pitäisi ymmärtää kaikki tärkeitä tietoja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *