October 4, 2023
Opiskelu

Opiskelu

Tämä pieni, viehättävä maa Australian rannikon edustalla isännöi yhtä maailman parhaista korkeakoulujärjestelmistä. Brittiläiseen akkreditointijärjestelmään perustuvilla tutkinnoilla ja kursseilla Uusi-Seelanti tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille turvallisen, vieraanvaraisen opiskelupaikan ja progressiivisia oppimismahdollisuuksia. Katsotaanpa tämän maan mahdollisuuksia opiskelijoille, jotka harkitsevat aluksella opiskelua.

Ihmiset – Kiivit, Uuden-Seelannin alkuperäisasukkaat ovat rakastavia, lämpimiä ja vieraanvaraisia. Tämän saaren kulttuuri, Japanin kokoinen, on rentoa ja helppoa. Vain 4 miljoonaa ihmistä asuu tässä maassa.

Vakaus – Maailmanlaajuisen rauhanindeksin 2018 toiseksi sijalla Uusi-Seelanti on turvallisin maa maailman kulmassa. Talous on vakaa, elinkustannukset alhaiset ja hallitus on vakaa muihin maihin verrattuna.

Sää – talvet ovat leutoja tasangoilla, kun taas korkeammilla korkeuksilla voit todistaa lumisadetta. Lämpimät ja kuivat kesälämpötilat tekevät siitä ihanteellisen ajan matkailijoille. Koskemattomat maisemat tarjoavat upean viikonlopun portin. Koulutus – Maailmanlaajuisesti arvostetussa ja reagoivassa koulutusjärjestelmässä on oikea sekoitus kulttuuria, taloutta ja laatua, josta opiskelijat viihtyvät.

Matkailu – Seikkailua rakastaville ihmisille Uudessa-Seelannissa on paljon aktiviteetteja janonsa sammuttamiseksi. Vuoret retkeilyyn, rannat ja maisemat, joihin ajaa, virkistysvaihtoehtoja on lukemattomia.

Miksi opiskella Uudessa-Seelannissa?

Laadukas koulutus – Uuden-Seelannin oppilaitokset tarjoavat yhtenäisiä korkealaatuisia oppimismahdollisuuksia useilla eri aloilla ja oppiaineissa. New Zealand Qualifications Authority (NZQA) noudattaa tiukat laatustandardit, jotka varmistavat, että opiskelijat ympäri maailmaa voivat hakea luottavaisesti mihin tahansa yliopistoon täällä ja saada huippuluokan koulutuksen.

Alhaiset elinkustannukset – Elinkustannukset Uudessa-Seelannissa ovat paljon alhaisemmat verrattuna moniin muihin kehittyneisiin maihin, mukaan lukien Iso-Britannia ja Yhdysvallat. Opiskelijat saavat tehdä osa-aikatyötä lukukauden aikana enintään 20 tuntia viikossa ja lomien aikana kokoaikatyötä elinkustannusten kattamiseksi.

Kutsuva ympäristö – Uusi-Seelanti tunnustaa ja kunnioittaa kaikkia uskontoja ja kulttuureja identiteetin ja henkilökohtaisen valinnan perusteella. Paikalliset ovat ystävällisiä ja lämpimiä eri maista tulevia ihmisiä kohtaan. Lisäksi kotimajoituksia paikallisten perheiden kanssa voidaan valita täyttämään kaikki uskonnolliset tai kulttuuriset ruokavaliovaatimukset.

Työskentele samalla kun opiskelet Uudessa-Seelannissa

Osa-aikainen työkokemus voi auttaa opiskelijoita ansaitsemaan tarpeeksi päivittäisten kulujen leikkaamiseksi. Lisäksi opiskelijat voivat saada kokemusta, joka auttaa kehittämään taitoja, kuten viestintää, ryhmätyötä, ajanottoa jne. Nämä taidot voivat olla erittäin hyödyllisiä opiskelijoille tulevaisuudessa. Mutta opiskelijoiden tulisi aina yrittää tasapainottaa työtunnit opiskelun kanssa, jotta akateeminen suorituskyky ei voisi vaarantua. Uudessa-Seelannissa työntekijöiden oikeudet ovat saatavilla kansainvälisille opiskelijoille opiskelun aikana. Uusi-Seelanti sallii sinun työskennellä vain 20 tuntia viikossa opiskelijaviisumilla.