October 4, 2023

Onko olemassa tehokkaita kansanhoitokeinoja

Usein sairaanhoitolaitoksissa tai apteekeissa meille tarjotaan monia erilaisia mustelmalääkkeitä, mutta valitettavasti kaikki eivät ole meille edullisia. Siksi loukkaantuneet ihmiset käyttävät usein aika testattuja kansanmenetelmiä. Ja tässä on muutamia niistä. Ensinnäkin tämä on lääke kalenterin vammoihin, jota valmistellaan syksyllä. Kasvin kukista sinun on puristettava mehu ja sekoitettava se laardiin.

Hiero perusteellisesti, levitä vaurioituneelle alueelle ja kiinnitä liinalla tämä tulee tehdä päivittäin. Toiseksi se on koriste, jonka valmistukseen tarvitaan kokoelma. Otetaan kaksi lusikallista valkoista akaasiaa, kalenterikukkia, kamomillakoreja. Sitten kaksi ruokalusikallista valmistettua kokoelmaa kaadetaan 250 millilitralla vodkaa ja infusoidaan yö. Hiero mustelma nykyisellä tinktuuralla ja kuljeta side. Toimenpiteet voidaan toistaa 3-4 kertaa päivässä. Tehokkain lääke mustelmiin ja vammoihin on puutarhakakkara. Ei huonompi kuin hän ja karnevaali.

Raakakukinta kerätään, täytä astia ja täytä se kasvis-, mieluiten maissi-, öljyllä. Siirrä pullo kuumaa vettä sisältävään kattilaan, aseta se tuleen ja odota ensimmäisiä kuplia. Pidä miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia. Jäähdytä, siivilöi juustokankaan tai kankaan läpi, purista sisältö pois. Säilytä pakastimessa 2 vuotta. Tätä reseptiä käytetään dermatologiassa. Mustelmien, hankauksien, anteemien, murtumien ja jopa mustelmien yhteydessä käytetään sappia. Jos mustelma on pieni, kipu häviää muutamassa päivässä, vakavammat vammat häviävät 1-2 viikossa. Nopein tapa käyttää on yksinkertainen pakkaus.

Kippipallolautasliina 4-6 kerroksella kostutetaan hyvin sapessa, levitetään loukkaantuneelle alueelle, peitetään vahapaperilla, ohuella kerroksella tavallista puuvillaa ja kiinnitetään kevyellä siteellä. Kompressio asetetaan päiväksi. Jos sideharsoside on kuiva, se on kostutettava vedellä huoneenlämpötilassa, 1 päivän kuluttua kompressi on vaihdettava. Hoitojakso on 4-30 päivää. Tinktuura on mahdollista valmistaa sapesta kaatamalla se vodkapulloon. Tällainen yöllä tehty kompressi lievittää kipua ja tulehdusta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *