October 4, 2023

Toimistoautomaation alalla Xerox-koneet ja tulostimet ovat myös johtavassa asemassa. Perinteisissä pöytätulostimissa oli rajalliset apuohjelmat ja myös tulostuslaatu vaati joitain parannuksia. Nämä pöytätulostimien puutteet on korjattu tehokkaasti ottamalla käyttöön lasertulostimet. Täällä jälleen, kun selaat katsoaksesi myytäviä lasertulostimia, näet lasertulostimia lukemattomissa malleissa ja ominaisuuksissa. Itse asiassa yksi suosituista valmistajista on esitellyt lasertulostimen vain 59,99 dollarilla! Tässä tulostimessa on joukko ominaisuuksia, kuten WiFi, skanneri, automaattinen asiakirjansyöttölaite (ADF), jossa on 35 arkkia ja 250 arkin paperilokero sekä monia muita apuohjelmia. Tämä tulostin on räätälöity Google Cloudille, AirPrintille, Printille ja Moprialle,

Rohkaiseva markkinatrendi:

Lasertulostimien myynti Suomessa on niin rohkaisevaa, että yksi johtavista toimijoista on raportoinut laitemyynnissä 28 %:n lisäyksen ja noin 150 %:n kasvun tavoitetuloissa. Itse asiassa tämä yritys voitti 2016 Grand Motivation Master’s Award -palkinnon. Tämä valmistaja on tuonut markkinoille erilaisia ??lasertulostimia, kannettavia tulostimia, skannereita, sähköisiä etiketöintilaitteita ja niin edelleen.

Monitoimitulostimet:

Toimiston lisäksi myös yksityishenkilöt etsivät mieluummin lasertulostimia myytävänä perinteisten tulostimien sijaan. Lisäksi valmistajat ovat ottaneet käyttöön erilaisia ??tulostimia, joissa on useita monipuolisia ominaisuuksia, vastatakseen tähän jatkuvasti kasvavaan lasertulostimien kysyntään. Monet toimistot ja myös yksityishenkilöt suosivat nyt monitoimitulostimia, jotka voivat tulostaa ja lähettää fakseja, skannata ja suorittaa monia muita toimintoja.

Laajennetut apuohjelmat:

Näiden lisäksi joissakin myytävissä suosituissa lasertulostimien merkeissä on myös muita laajennettuja ominaisuuksia, kuten WiFi, Ethernet ja USB-portti. Jotkut tulostimet ovat saatavilla 1000 sivun kasetin riittoisuudella. On tulostimia, jotka voivat tulostaa yli 30 sivua minuutissa. Väritulostus on näiden lasertulostimien toinen lisäominaisuus.

Tehokas myynnin jälkeinen palvelu:

IDC:n raportin mukaan Suomen tulostinmarkkinat ovat kasvaneet tasaisesti viimeisen vuosikymmenen jälkeen. Jokainen maineikas valmistaja on ilmoittanut myytävien lasertulostimien huomattavasta kasvusta. Samaan aikaan tehokkaan myynnin jälkeisen palvelun tarjoamiseksi valmistajat ovat perustaneet valtuutetut huoltokeskukset strategisiin paikkoihin. Näiden lisäksi valmistajat ovat tarjonneet kulutustarvikkeita, kuten mustetta ja patruunoita sekä muita varaosia edulliseen hintaan.

Harkitse näitä tekijöitä:

Tässä kilpaillussa maailmassa ei ole läheskään yhtäkään toimistoa, jossa ei olisi tulostinta. Itse asiassa jotkut tulostimet ovat niin monipuolisia, että voit liittää tulostimeen enemmän kuin kaksi tai kolme tietokonetta. Tällaisesta tulostimien yhdistämisestä on tullut arkipäivää nykyaikaisissa toimistoissa. Siksi, kun etsit lasersuihkutulostimien myyntiä, varmista, että tulostin täyttää toimistosi vaatimukset. Lisäksi sinun tulee myös harkita tulostusnopeutta, kulutustarvikkeiden hintaa, tulostimen laatua ja myös huoltopalvelua ja muita vastaavia tekijöitä, ennen kuin listaat tulostimen, jonka aiot ostaa.

Yhteenveto

Tulostimista on tullut yksi modernin toimiston ja jopa kodin olennaisista laitteista. Tulostimien joukossa lasertulostin on aina suositeltava valinta tulostuslaadun ja alhaisten tulostuskustannusten vuoksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related News