October 4, 2023
Musta Lampaat Maatilat

Saatat ihmetellä, mitä se tarkoittaa yhteisön tukemalla maataloudella. Se on tapa kehittää suhdetta maanviljelijään, maahan ja tuotteisiin, jolloin lopputuloksena on maatilan tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Teet taloudellisen ja pienen ajan sitoutumisen maatilalle ja tulet siten osakkaaksi ja hyödyt työstäsi. Useimmissa tapauksissa saat viikoittain tuotekoreja, joidenkin osakkeisiin sisältyy maitotuotteita, lihaa ja tuoreita kukkia. s ovat loistava vaihtoehto ihmisille, joilla ei ole aikaa, kokemusta tai maata sitoutua täysikokoiseen puutarhaan. Lisäksi se sopii hyvin perheellesi, koska tiedät tarkalleen, mistä ruokasi tulee.

Black Sheep Farms on paikallinen täällä Omahassa. Black Sheep Farms on kemiallisesti vapaa perhetila aivan Omahan ulkopuolella hoitaa Brian Smith ja hänen vaimonsa Kelly. He kasvattavat perintövihanneksia ja erikoisleikkokukkia. Tänä vuonna he pyörittävät tilallaan. Tila on rajoitettu 15 täyteen osakkeeseen hintaan 500 dollaria kappale tai puoleen osuuteen 250 dollarilla, täysikokoinen osake ruokkii nelihenkisen perheen.

Se kestää toukokuuta. syyskuuta, mikä on 20 viikon tuoretuotteita, joka vastaa 25 dollaria/viikko täydeltä osakkeelta. Tällä hinnalla tarjottujen tuoretuotteiden lisäksi saat tuoreita leikkokukkia, Black Sheep Farms T-paidan ja voit osallistua kahteen tilalla järjestettävään sosiaaliseen tilaisuuteen, joissa voit rentoutua tilalla, tavata muita samanhenkisiä ihmisiä ja (jotka tärkeintä) nauttivat hyvästä ruoasta.

Kuten sanoin aiemmin, sinun on tehtävä pieni aikasitoumus Black Sheep Farmsille, joka vaatii 10 tunnin perheystävällistä aikasitoutumista kaudelle. Epäilen nyt vakavasti, että joudut tekemään selkärajaa, uuvuttavaa, “kovanaikaista” työtä siellä, mutta saatat joutua poimimaan rake. Ei ole iso juttu, kun otetaan huomioon se tosiasia, että osallistut, ja palkitseva tunne muodostaa yhteys maahan ja tietää, mitä ruokalautasellasi tapahtuu.

Voit noutaa osuutesi tilalta joka keskiviikko kauden aikana. Jos et jostain syystä voi noutaa osuuttasi, voit lähettää jonkun tilallesi tai Black Sheep Farms lahjoittaa sen puolestasi Together, Inc.:n ruokakomeroon.

Suuren kysynnän vuoksi Black Sheep Farms alkaa ottaa nimiä maaliskuussa ja täyttää osakkeet arpajaisjärjestelmällä huhtikuun alussa, jatkossa ne suosivat entisiä osallistujia. Toukokuun 3. päivänä he isännöivät perehdyttämiskokouksen onnekkaille 15. Suuntaa Black Sheep Farmsille ja täytä oikealla puolella oleva lomake ja ilmoita kiinnostuksesi.