December 7, 2023

Opiskelijat voivat lainata muitakin tapoja kuin kulutuslainat ja pankkikorttilainat, mutta opintolainat ja stipendit jätetään tässä pois.

Luottokorttimaksut

Voit käyttää luottokorttiluottopaikkaa. Tässäkin tapauksessa, kuten kuluttajarahoituksessa, voit hakea nostopaikkaa, jos olet yli 20-vuotias. Tässä tapauksessa korko on usein 18 % per vuosi, mikä ei eroa kulutusrahoituksesta. Kuten kuluttajarahoituksessa, enimmäissumma on yleensä enintään 100 000 tai 200 000, mutta tämä voi olla kätevämpää, jos maksat usein kertakorvauksena.

Luottokorttimaksu voi olla kertamaksu tai uusiutuva maksu. Toistuvissa maksuissa minimilyhennys kuukaudessa on periaatteessa 5 000 ja kortista riippuen 10 000. Jos lunastat, maksat tämän summan joka kuukausi lainasummasta riippumatta, mutta jos pienennät tätä takaisinmaksua ja takaisinmaksuaika pitenee, korko on usein korkeampi kuin kulutusrahoitus. ole varovainen.

Kulutusrahoitusta opintolainoilla

Joillakin pienillä ja keskisuurilla kulutusrahoitusyhtiöillä on erikoistuneita opintolainoja tai opintolainoja.
Tällainen vain opiskelijasopimus on lähes sama kuin tavallinen korttilainasopimus paitsi, että tarvitset opiskelijakortin sopimuksen tekemisen yhteydessä, mutta kokeen läpäiseminen on helpompaa.
Tämä johtuu siitä, että sinun on mainittava vanhempasi hakemuksen yhteydessä. Vanhemmilla ei ole periaatteessa mitään tekemistä sopimuksen kanssa, mutta vain opiskelijoille seulonta voi olla löysä, jos isällä on vakaa ammatti.
Tietenkin voit lainata vain kokonaismääräasetuksen rajoissa, mutta esimerkiksi jos vuositulot ovat vajaat 600 000, kuten yllä selitettiin normaalilla sopimuksella, 200 000 raja on vaikea, mutta opintolainalla voi olla olla mahdollista. Tämä johtuu siitä, että tutkimuksessa otetaan huomioon, että vanhemmat auttavat epätodennäköisessä tapauksessa.

Tältä osin opiskelijoille voi olla parempi käyttää tätä opintolainaa, mutta se on usein huonompi kuin korttilaina mukavuuden suhteen, kuten pankkiautomaatin käyttökyvyttömyys, joten se riippuu käyttötavasta. Niin voidaan sanoa.

Myöskään vaikka kyseessä olisi opintolaina, korko ei ole erityisen alhainen, mutta pankkikorttilainoihin verrattavia yrityksiä löytyy. Jos haluat lainata alhaisella korolla mukavuuden kustannuksella, sinun kannattaa etsiä tällainen myyjä.

Korttilainatutkimuksessa epäonnistuneiden luottotiedoissa voi olla naarmuja

Jos haet korttilainatutkimusta, mutta epäonnistut silti, luottotietosi voivat naarmuuntua. Luottotiedot tallentavat aikaisemmat sopimustiedot ja luottojen ja lainojen maksutilan. Aina kun haet korttilainaa, rahoituslaitoksesi tarkistaa nämä luottotiedot. Jos sopimustiedoissa ja maksutilanteessa ei ole ongelmaa, se usein läpäisee kokeen sellaisenaan, mutta jos se on naarmuuntunut, se hylätään tarkastuksessa. Luottotiedoissasi on useita naarmuja, mutta pääasiassa myöhässä, konkurssi ja useita hakemuksia.

Monissa tapauksissa on ok olla rikollinen noin kuukauden, mutta jos on ollut yli 3 kuukautta, on erittäin mahdollista, että epäonnistut kokeessa. Useita hakemuksia ovat hakemukset, joihin kuukauden sisällä on hakenut vähintään 3 yritystä.

Hakemuksen toistavat lyhyen ajan kuluessa, ne, jotka ovat rahapulassa ja todennäköisesti epäonnistuvat kokeessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *