October 4, 2023

Millainen henkivakuutus on paras

Henkivakuutus on tähän päivään asti hyvin kiistanalainen aihe. Siellä näyttää olevan paljon erilaisia henkivakuutuksia, mutta niitä on oikeastaan vain kahdenlaisia. Ne ovat määräaikavakuutus ja koko henkivakuutus. Määräaikainen vakuutus on puhdas vakuutus. Se suojaa sinua tietyn ajan. Koko henkivakuutus on vakuutus plus käteisarvoksi kutsuttu sivutili. Yleisesti ottaen kuluttajaraportit suosittelevat aikavakuutusta edullisimmaksi valinnaksi, ja heillä on jo jonkin aikaa. Mutta silti koko henkivakuutus on yleisin nyky-yhteiskunnassa. Kumpi meidän pitäisi ostaa?

Puhutaanpa henkivakuutuksen tarkoituksesta. Kun saamme vakuutuksen oikean tarkoituksen tieteeksi, kaikki muu loksahtaa paikoilleen. Henkivakuutuksen tarkoitus on sama kuin minkä tahansa muun vakuutuksen tarkoitus. Se on vakuutettu menettämisen varalta. Autovakuutuksella vakuutetaan autosi tai jonkun muun auto onnettomuuden varalta. Toisin sanoen, koska et todennäköisesti pystyisi maksamaan vahinkoa itse, vakuutus on voimassa. Kotivakuutuksen tarkoituksena on vakuuttaa kotisi tai siinä olevien esineiden katoaminen. Joten koska et todennäköisesti pystyisi maksamaan uutta asuntoa, ostat vakuutuksen kattaaksesi sen.

Henkivakuutus toimii samalla tavalla. Se on vakuutus henkesi menettämisen varalta. Jos sinulla olisi perhe, olisi mahdotonta elättää sitä kuolemasi jälkeen, joten ostat henkivakuutuksen, jotta jos sinulle tapahtuisi jotain, perheesi voisi korvata tulosi. Henkivakuutuksen tarkoituksena ei ole rikastaa sinua tai jälkeläisiäsi tai antaa heille syytä tappaa sinua. Henkivakuutus ei auta sinua jäämään eläkkeelle! Henkivakuutus korvaa tulot, jos kuolet. Mutta pahat ovat saaneet meidät uskomaan toisin, jotta he voivat veloittaa meiltä liikaa ja myydä meille kaikenlaista muuta saadakseen palkkaa.

Miten henkivakuutus toimii?

Sen sijaan, että tekisin tästä monimutkaisen, annan hyvin yksinkertaisen selityksen siitä, miten ja mikä vakuutuskirjassa menee. Itse asiassa se yksinkertaistetaan liikaa, koska muuten olisimme täällä koko päivän. Tämä on esimerkki. Oletetaan, että olet 31-vuotias. Tyypillinen 20 vuoden vakuutus 200 000 dollarilla olisi noin 20 dollaria kuukaudessa. Nyt… jos haluat ostaa koko henkivakuutuksen 200 000 dollarilla, saatat maksaa siitä 100 dollaria kuukaudessa. Joten sen sijaan, että veloitat sinulta 20 dollaria, sinulta veloitetaan yli 80 dollaria, joka siirretään sitten säästötilille.

Nyt tämä 80 dollaria kerääntyy edelleen erilliselle tilille. Tyypillisesti sanottuna, jos haluat saada osan rahoistasi tililtä, voit sitten lainata ne tililtä ja maksaa takaisin korkoineen. Oletetaan nyt, että sinun pitäisi ottaa 80 dollaria kuukaudessa ja antaa se pankkillesi. Jos menisit nostamaan rahaa pankkitililtäsi ja sinulle kerrottaisiin, että sinun on lainattava heiltä omat rahasi ja maksettava ne takaisin korkoineen, siivoisit todennäköisesti jonkun pään ylösalaisin. Mutta jotenkin, mitä tulee vakuutuksiin, tämä on kunnossa

tämä johtuu siitä tosiasiasta, että useimmat ihmiset eivät ymmärrä lainaavansa omaa rahaa. Välittäjä harvoin selittää asian näin. Näetkö, yksi tavoista, joilla yritykset rikastuvat, on saada ihmiset maksamaan heille ja sitten kääntymään ja lainaamaan omat rahansa takaisin ja maksamaan enemmän korkoa! Asuntolainat ovat toinen esimerkki tästä, mutta se on aivan eri saarna.

Ota tai jätä

pysytään edellisessä kuvassa. Oletetaan, että tuhat 31-vuotiasta osti edellä mainitun termivakuutuksen. Jos nämä ihmiset maksaisivat 20 dollaria kuukaudessa, se on 240 dollaria vuodessa. Jos otat sen ja kerrot sen 20 vuoden aikana, sinulla on 4800 dollaria. Joten jokainen henkilö maksaa 4800 dollaria toimikauden aikana. Koska tuhat henkilöä osti vakuutuksen, he joutuvat maksamaan yritykselle 4,8 miljoonaa vakuutusmaksua. Vakuutusyhtiö on jo laskenut, että noin 20 tervettä ihmistä kuolee. Joten jos 20 ihmistä kuolee, yrityksen on maksettava 20 x 200 000 dollaria tai 4 000 000 dollaria. Joten jos yritys maksaa 4 000 000 dollaria ja ottaa 4 800 000 dollaria, se tekee 800 000 dollaria voittoa.

Tämä on tietysti yksinkertaistamista, koska monet ihmiset peruuttavat vakuutuksen, ja osa näistä vakuutusmaksuista voidaan käyttää korkojen keräämiseen, mutta voit saada yleiskuvan asioiden toiminnasta.

Toisaalta, katsotaanpa koko henkivakuutusta. Oletetaan, että tuhat 31-vuotiasta osti edellä mainitun koko elämän vakuutuksen. Nämä ihmiset maksavat 100 dollaria kuukaudessa. Se on 1200 dollaria vuodessa. Jos keskimääräisen ihmisen elinikä on 75, niin ihmiset maksavat keskimäärin 44 vuotta vakuutusmaksuja. Jos otat sen ja kerrot sen 1200 dollarilla, saat 52 800 dollaria. Jokainen henkilö maksaa siis 52 800 dollaria vakuutuksen voimassaoloaikana. Koska tuhat henkilöä osti vakuutuksen, he joutuvat maksamaan yritykselle 52,8 miljoonaa vakuutusmaksua. Jos ostat koko elämän vakuutuksen, vakuutusyhtiö on jo laskenut kuolemasi todennäköisyyden. Mikä on todennäköisyys? 100%, koska se on koko henkivakuutus! Tämä tarkoittaa, että jos kaikki pitäisivät vakuutuksensa, vakuutusyhtiön olisi maksettava 1000 x 200 000 dollaria = 2 000 000 000 dollaria, se on oikein, kaksi miljardia dollaria!

Hyvät naiset ja herrat, kuinka yrityksellä on varaa maksaa kaksi miljardia dollaria tietäen, että se saa vain 52,8 miljoonaa? Kuten edellisessä esimerkissä, tämä on liiallista yksinkertaistamista, koska käytännöt raukeavat. Itse asiassa useimmat koko elämän politiikat raukeavat, koska ihmisillä ei ole niihin varaa, toivottavasti ymmärrät pointtini. Otetaan yksilö. 31-vuotias mies osti vakuutuksen, jossa hänen oletetaan maksavan 52 800 dollaria ja saavan 200 000 dollaria takaisin? Ilmaista lounasta ei ole olemassa. Yrityksen on jotenkin ryöstettävä hänestä 147 200 dollaria, jotta tämä politiikka tekee voittoa! Puhumattakaan, maksa agenteille, vakuutuksenantajille, vakuutusmaksut, mainosmaksut, 30-kerroksiset rakennukset jne.

Tässä ei edes oteta huomioon näitä vaihtelevia ja yleismaailmallisia elämänpoliittisia käytäntöjä, jotka väittävät olevansa niin hyviä eläkkeelle siirtymisellesi. Joten aiot maksaa 52 800 dollaria vakuutuksesta ja tämä politiikka tekee sinusta rikkaan, ja maksat sinulle 200 000 dollarin kuolemantapauksen ja maksat agenteille, henkilökunnalle ja palkkiot? Tämän täytyy olla huijausta.

No, kuinka he saattoivat huijata sinut? Ehkä käteisarvoa ei kerry ensimmäisen viiden vuoden aikana. Ehkä se antaa väärän kuvan tuoton arvosta. Lisäksi, jos luet artikkelini 72:n säännöstä, näet selvästi, että rahasi sijoittaminen jollekin muulle voi menettää miljoonia! Saatat maksaa 52 800 dollaria, mutta siinä ei oteta huomioon sitä, kuinka paljon rahaa menetät, jos et sijoita sitä itse! Tämä on riippumatta siitä, kuinka hyvin edustajasi voi kertoa sinulle, että yritys sijoittaa rahasi! Selkeää ja yksinkertaista, heidän on päästävä sinusta jotenkin yli, tai he lopettaisivat toimintansa!

Kuinka kauan tarvitset henkivakuutuksen?

Selitän, mitä kutsutaan vähentävän vastuun teoriaksi, ja ehkä voimme vastata tähän kysymykseen. Oletetaan, että sinä ja puolisosi menitte juuri naimisiin ja teillä on lapsi. Kuten useimmat ihmiset, he ovat nuorina myös hulluja, joten he menevät ulos ostamaan uuden auton ja uuden talon. Tässä olet nyt pienen lapsen kanssa ja velkaa kaulaan asti! Tässä nimenomaisessa tapauksessa, jos toinen teistä kuolisi, tulonmenetys olisi tuhoisa toiselle puolisolle ja lapselle. Tämä koskee henkivakuutusta. Mutta näin tapahtuu. Sinä ja puolisosi alat maksaa velkaa. Lapsesi vanhenee ja on vähemmän riippuvainen sinusta. Alat rakentaa omaisuuttasi. Muista, että puhun kiinteistöistä, en väärennetyistä tai haamuomaisuudesta, kuten kodin pääomasta.

Loppujen lopuksi tilanne on tällainen. Lapsi on poissa kotoa eikä ole enää sinusta riippuvainen. Sinulla ei ole velkaa. Sinulla on tarpeeksi rahaa elämiseen ja hautajaisten maksamiseen. Joten mihin tarvitset vakuutuksen tässä vaiheessa? Juuri ei yhtään mitään! Joten miksi ostaisit koko henkivakuutuksen? Ajatus 179-vuotiaasta henkilöstä, jolla on aikuisia lapsia, jotka eivät ole riippuvaisia hänestä, maksaa edelleen vakuutusmaksuja, on vähintäänkin typerä.

Itse asiassa henkivakuutuksen tarvetta voitaisiin vähentää huomattavasti ja nopeasti eliminoida, jos opetettaisiin olemaan kerryttämättä velkoja ja kerättäisiin nopeasti varallisuutta ensin. Mutta ymmärrän, että tämä on lähes mahdotonta useimmille ihmisille tässä materialistisessa, keskiluokkaisessa matriisiyhteiskunnassa. Mutta joka tapauksessa, mennään vielä askel pidemmälle.

Sekavat vakuutukset

tämä seuraava lausunto on hyvin ilmeinen, mutta hyvin syvällinen. Eläminen ja kuolema ovat täysin toistensa vastakohtia. Miksi sanon tämän? Sijoittamisen tarkoituksena on kerätä tarpeeksi rahaa siltä varalta, että elät eläkkeelle asti. Vakuutuksen ostamisen tarkoituksena on suojella perhettäsi ja läheisiäsi, jos kuolet ennen kuin pääset eläkkeelle. Nämä ovat kaksi täysin vastakkaista toimintaa! Joten jos agentti valssasi kotiisi myymällä sinulle koko henkivakuutuksen ja kertomalla, että se voi vakuuttaa henkesi ja auttaa sinua jäämään eläkkeelle, punaisen pillerikysymyksesi pitäisi olla tämä:

Jos tämä suunnitelma auttaa minua jäämään turvallisesti eläkkeelle, miksi tarvitsen aina vakuutuksen? Ja toisaalta, jos olen myöhemmin elämässäni niin rikki, että tarvitsen edelleen vakuutuksen, niin kuinka tämä on hyvä eläkesuunnitelma? Jos nyt kysyt näitä kysymyksiä vakuutusasiamieheltä, hän voi hämmentyä. Tämä johtuu tietysti sekavan politiikan myynnistä, jotka tekevät kaksi vastakohtaa kerralla. Norman dacey sanoi kirjassa parhaiten, mikä henkivakuutuksessasi on vialla. Kukaan ei koskaan voisi kiistellä ajatuksen kanssa suojella perhettä ja samalla kerätä varoja johonkin sellaiseen tarkoitukseen, kuten koulutukseen tai eläkkeelle. Mutta jos yrität tehdä molemmat työt yhden vakuutuksen kautta, on väistämätöntä, että molemmat työt tehdään huonosti. niin näet, vaikka koko elämästä on paljon uusia muunnelmia, kuten muuttuva elämä ja universaali elämä, erilaisilla kelloilla ja pilleillä, punainen pillerikysymys on aina esitettävä! Jos aiot ostaa vakuutuksen, osta vakuutus! Jos aiot sijoittaa, niin sijoita. Se on niin yksinkertaista. Älä anna vakuutusasiamies huijata sinua ostamaan koko elämän vakuutusta olettaen, että olet liian epäpätevä ja kuriton sijoittamaan omia rahojasi.

Jos pelkäät sijoittaa rahojasi, koska et tiedä miten, kouluta itseäsi! Se voi viedä jonkin aikaa, mutta se on parempi kuin antaa rahasi jollekin toiselle, jotta he voivat sijoittaa ne puolestasi. Kuinka yritys voi olla kannattava, kun se ottaa rahat asiakkailtaan, sijoittaa ne ja kääntyy ja antaa asiakkailleen kaikki voitot?

Äläkä lankea vanhaan, entä jos aika loppuu, etkä voi saada jälleenvakuutettua temppua. Kuunnelkaa, siellä on monia aikakausisopimuksia, jotka taataan uusittavissa vanhuuteen (75-100) asti. Kyllä, hinta on paljon korkeampi, mutta sinun on ymmärrettävä, että jos ostat koko elinikäisen vakuutuksen, sinulla on huijattu vielä enemmän rahaa, kun pääset siihen pisteeseen. Tämä on myös yksi syy olla fiksu rahojesi kanssa. Älä osta sekavaa politiikkaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *