October 4, 2023

Nyt kun olemme nyt hämmentäneet sinua ja saatat mahdollisesti kurkottaa aspiriinipulloa, kerrotaanpa hetki, miksi yrityksen on kiinnitettävä huomiota tähän. Korvaus on moninkertainen: saatavuus, vapaus ja hinta.

Asianmukaisesti suunniteltu pilvivaihtoehto on erittäin saatavilla. yksittäiset palvelimet jakavat kuorman muiden palvelimien kanssa ja jos toinen epäonnistuu, toinen henkilö ottaa löysän. Teoriassa et missään tapauksessa tietäisi palvelimen vikaantumiseen odotettavissa olevaa lyhyempää aikaa, joten se on pitkä, koska pilvi yksin on kuitenkin olemassa (muista, että Pilvi elää todellisissa laitteissa ja voi pilata tai tehdä toimintakyvyttömäksi aivan kuten mikä tahansa fyysinen asia). Vastaavasti tietojen tallennus konfiguroidaan käyttämällä RAID-tekniikkaa (ei bug spray-tekniikkaa), joka sallii tietojen redundanssin.
Näin ollen ainoa tallennusohjelmistopaketin laitteistovika ei pysäytä toimialaasi. Tämä on todella siistiä, mutta melko vaikeaa tavaraa, jonka avulla tekniset insinöörit suunnittelevat, konfiguroivat, rakentavat ja ylläpitävät. Toisin sanoen, älä yritä tätä kiinteistössä, ellei sinulla ole erittäin lahjakasta henkilökuntaa.

Nyt selitimme juuri, että Pilvi on erittäin helposti saatavilla, ellei kaikki tapahdu Pilveen. Tämän ei ole tarkoitus olla oksymoronia. Pilvi asuu palvelimilla ja sijaitsee jossain infokeskuksessa. Tietokeskuksesta voi tulla käyttökelvoton; tulipalo, sääolosuhteiden tuhoutuminen, pitkäaikainen toimintakyvyn menetys, yhteyden katkeaminen. Jos näin tapahtuu, erittäin käytettävissä oleva pilvesi ei ole tehosteena käytettävissä. Tässä tapauksessa saatat vaatia perinteistä katastrofipalautusratkaisua tai palvelua, joka tarjoaa vahvemman tuotteen tai ohjelman tällaisena tietojen replikaationa toinen pilvi toisessa (kaukaisessa) tietokeskuksessa. Replikoidulla ratkaisulla voit todella yksinkertaisesti (ajatella tunnin tai paljon vähemmän, ei päiviä) kuljettaa järjestelmäsi takaisin ylös toiselle pilvelle rajoitetuilla tiedoilla, suuria vahinkoja tasolta. Ensimmäinen pilvi paisui.

Saatavuuden lisäksi pilvilaskenta voi tarjota paljon joustavuutta. tarjosi, että pilvi on joukko resursseja, yritys voisi kehittää uusia palvelimia minuuteissa eikä päivissä. Ei tarvitse ostaa uutta palvelinlaitteistoa, odottaa toimitusta, asentaa se telineeseen, kytkeä se verkkoon ja ladata järjestelmä. Pilviympäristössä on oltava valmis vain kehittämään uutta palvelinilmapiiriä jo uusimmalla fyysisellä infrastruktuurilla muutamassa minuutissa. Vastaavasti, jos tarvitset ilmapiiriä vain lyhyeksi ajaksi, esimerkiksi testitunnelmaa johonkin projektiin, kun olet valmis, voit vain kääntää sen pois ja siirtyä jälleen hyödyntämään lataamaasi ilman, että kallis kotitalous istuu siellä. käyttämätön. Yrityksille, joilla on suuria heilahteluja jalostustarpeissa kausiluonteisuuden, uusien tuotteiden tai avun lanseerauksen tai muiden markkinatekijöiden vuoksi, tämä vapaus voi olla erittäin tehokasta. Ota uudet palvelimet käyttöön huippulomakauden ajaksi, sammuta ne sitten tammikuussa ja lopeta kulujen kantaminen.

Tämän jälkeen voimme saada kolmannen edun, kustannus. Puhuimme aiemmin kustannussäästöistä, jos infrastruktuuria ei pidetä paikallaan suunnilleen sesonkihuippukysynnän vuoksi, mutta vaikka kausiluonteista pakollista tekijää ei olisikaan, tutkimukset ovat osoittaneet, että jopa 80 % myytävistä palvelinominaisuuksista on idolia. asema ajassa. Tämä tarkoittaa, että normaalisti toimialallasi on valtava valikoima kykyjä (ja investointeja), jotka eivät suorita mitään suurimman osan päivästä/viikosta/kuukaudesta/vuodesta.

Virtualisointitekniikoiden avulla voit puristaa osan tästä ylimääräisestä mahdollisesta jakamalla palvelimet nopeasti omien sovelluksiesi välillä. Luottamuksellinen pilvi saisi täsmälleen saman tuloksen, paitsi että sinulla on kolmasosa, joka tarjoaa alustan teollisuudelle. Todennäköisesti parempi kokonaissuorituskyky ja toiminnallisuus kuin mitä voit saavuttaa rajoitetulla sisäisellä IT-organisaatiolla. Usean vuokraajan pilvilaskenta vaatii henkilöltä lisätoimia sallimalla jakamisen eri yritysten välillä.

Loppujen lopuksi nirvanan erityinen huomio on se, että sijoitat vain siihen, mitä käytät, “hyötymalli”. Toimiala ei ole vielä hyvällä tasolla. Tämän vuoksi kaikkiin tänään hankittuihin pilvisiin on lisätty, mutta suunta on selvä.

Lakkaamisen vaikutus on suoraan alaspäin. Rahastokustannukset, pienemmät hakemus- ja ylläpitokustannukset sekä alhaisemmat käyttökustannukset. Kun lisäät nämä suorat Impose-edut aineettomiin erikoisalennuksiin, jotka liittyvät merkittävään saatavuuteen ja paljon vähemmän odottamattomien katkosten aiheuttamiin häiriöihin, ja pilvitunnelmaan siirtymisen markkinatapahtuma voi olla pakottava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *