October 4, 2023

Raportointi | Tilin hallinta

Yksityiskohtainen reaaliaikainen analytiikka, joka on suunniteltu auttamaan sinua hallitsemaan liiketoimintaasi ja optimoimaan tuottosi. Saatavilla verkkoselaimen tai API:n kautta omiin raportointijärjestelmiisi. Tukevat helposti lähestyttävät tilivastaavat, jotka ovat aina käytettävissäsi tukemaan sinua perehdyttämisessä ja päivittäisessä toiminnassa.

CMS | Helppo asennus

  • Yhteistyökumppanit: – Integrointi ja käyttöönotto e Finance Platformsin kanssa on yksinkertaista ja suoraviivaista, sillä niissä on suorat API-yhteydet alustaamme tai valkoiset merkityt sovellukset ja vertailutikkaat, jotka on integroitu täysin verkkosivustoosi.
  • Lainanantajat: – e Finance Platforms integroituu suoraan sovellusliittymiisi, ja isännöimme alustavat tuloskortit alustallamme, ja pystymme hyödyntämään avointa pankkitoimintaa ja ohjaamaan oikeantyyppiset sovellukset päätöksentekojärjestelmiisi.

Open Banking | Hylätty asiakasratkaisu

eFinance Platforms käyttää avoimia pankkitietoja optimoidakseen kuluttajien tuloksia ja suorituskykyä kaikille osapuolille, rakentaen kattavan analyyttisen ratkaisun, joka tarjoaa saumattomasti hylätyille asiakkaille vaihtoehtoisia lainavaihtoehtoja, parantaa asiakkaiden tuloksia ja luo uusia tulovirtoja, jotka kompensoivat yrityksesi markkinointikustannuksia.

Vaatimustenmukaisuus | Pakko

Vaatimustenmukaisuus on kaiken toimintamme keskiössä. Kaikkien kumppanien on suoritettava vaatimustenmukaisuusarviomme ja noudatettava menettelyjämme ennen yhteistyötä. Seuraamme jatkuvasti sivustojamme ja kumppaneitamme sisäisten laki-, vaatimustenmukaisuus- ja markkinointitiimien kanssa, jotta eFinance Platforms pysyy täysin vaatimustenmukaisena.

LAK | Hyväksytty

Specialist Automotive Finance -testi on FLA:n auditoima, ja Finance & Leasing Association otti sen käyttöön vuonna 2007. Testi on suoritettava uudelleen 12 kuukauden välein, jotta voidaan varmistaa, että yhteyshenkilöiden/myyjien taloustiedot ovat ajan tasalla. Kaikki eFinance Platforms -asiakkaat ovat läpäisseet tämän testin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *