December 7, 2023

Säästöpankkitili

Kuten nimi kertoo, tämä tili on täydellinen tilapäisten säästöjesi pysäköintiin. Nämä tilit ovat yksi suosituimmista yksityishenkilöiden talletuksista. Nämä tilit tarjoavat paljon mahdollisuuksia ja joustavuutta talletuksiin ja varojen nostamiseen tililtä. Useimmilla pankeilla on sääntöjä nostojen enimmäismäärästä tietyn ajanjakson aikana. Tällä hetkellä näiden tilien korkoa ei säätele Suomen Pankki.

Tämä tili antaa asiakkaalle nimellisen koron ja hän voi nostaa rahaa tarpeen tullen. Tilin asema on kuvattu pienessä kirjassa, joka tunnetaan nimellä “Pass Book”. Tällaisia tilejä tulisi käsitellä väliaikaisena pysäköintialueena, koska; korko on paljon pienempi kuin kiinteät talletukset.

Säästöpankkitilin tärkein etu on sen korkea likviditeetti ja turvallisuus. Sen lisäksi Säästöpankkitili ansaitsee myös kohtuullista korkoa. Intian hallitus päättää korkotasosta ja tarkistaa sitä säännöllisesti. Nämä tilit voidaan avata yksityishenkilön nimiin tai tallettajien yhteisiin nimiin.

Tavallisella säästöpankkitilillä ylläpidettävä vähimmäissaldo vaihtelee pankeittain. Se on pienempi julkisen sektorin pankeissa ja verrattain korkeampi yksityisissä pankeissa. Jotkut pankit eivät tarjoa mitään tavallisia tilejä.

Sijoitat rahasi säästöpankkitilille. Sijoittamasi rahat ovat turvassa. Saat myös korkoa säästöpankkitilillesi tallettamillesi rahoille. Tämä korko vaihtelee pankeittain. Useimmat pankit tarjoavat 4-6 % vuosikorkoa.

Miksi sijoittaa säästöpankkitilisuunnitelmiin

Säästät
Sana “säästöt” säästöpankkitilillä kannustaa säästämään. Säästät rahasi sadepäivää varten.

Lokero alennus
Jos säilytät säästöpankkitilisi korkeaa saldoa, saat alennuksen kaappimaksuista pankkikaappiin tallentamistasi kullasta/arvoesineistä.

Ilmainen vakuutus
Monet pankit tarjoavat sinulle ilmaisen tapaturmavakuutuksen, jos sinulla on niissä säästöpankkitili.

Alennus kultakolikoista

Jos sinulla on säästöpankkitili, jolla on korkea saldo, saat alennuksia pankista ostamistasi kultakolikoista.

Säästöpankkitilin kelpoisuus

Jos asut Suomessa, voit avata säästöpankkitilin. Voit myös avata säästöpankkitilin alaikäisen lapsesi nimiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *