December 7, 2023

Web

Autovakuutus suojaa sinua rahamääräisestä alennuksesta, jos sinulla on autoonnettomuus. Korkokaupassa, joka kattaa säännöllisesti puolivuosittain tai vuosittain, vakuutusyhtiösi maksaa kulut vakuutusturvasi mukaan. Ennen kuin he käyttävät nämä kulut, saatat joutua maksamaan omavastuun, joka on kustannusten ensimmäinen osa. Jos suostut maksamaan suurempia omavastuita, hintojasi voidaan alentaa. Voit myös alentaa korkealaatuisia maksuja ostamalla samalle vakuutusliiketoiminnalle muun vakuutuksen, esimerkiksi koti- tai henkivakuutuksen. Ajohistoriasi voi myös vaikuttaa huippulaatuusi. Pyörillä, vapaa-ajan ajoneuvoilla ja teollisuusajoneuvoilla voi olla erilaiset hinnat ja suojaus.

Autovakuutus

Autovakuutukset sisältävät kuusi erilaista vakuutusta, joista jokaisella on henkilökohtaiset hinnat ja suojarajoitukset. Näitä ovat ruumiinvamman oikeudellinen vastuu, henkilövahinkoturvallisuus, kotivahinkovastuu, törmäys, täydellinen ja vakuuttamaton/vakuutettu autoilijan suoja. Tarkista osavaltiosi lait saadaksesi selville, mitä suojaa ne tarvitsevat.

Kehonvamma Oikeudellinen vastuu koskee vammoja, jotka olet aiheuttanut muille, ja myös asiaan liittyviä oikeusjuttuja. Yksilöllinen vahinkosuojaus käsittelee sinun ja matkustajien aiheuttamia onnettomuuksia, mukaan lukien toisinaan väärät palkat, sairaanhoitomaksut ja hautajaiset. Kotivahinkovastuu koskee vahinkoa, jonka aiheutat jonkun toisen kodille, mukaan lukien hänen ajoneuvolleen. Törmäys kattaa ajoneuvollesi aiheutuneet vahingot. Kattava kattaa varkaudet tai ei-automaattiseen törmäykseen liittyvät vahingot, kuten tulisija, säähaitat tai ilkivalta. Vakuuttamaton/alivakuutettu autoilijavakuutus kattaa vahingon tai vähennyksen, jota syyllinen henkilö ei voi korvata.

Autovakuutusta vaaditaan kaikissa osavaltioissa, mutta useissa muodoissa ja asteissa. Mahdollisia seuraamuksia valtion vaaditun autovakuutuksen laiminlyönnistä ovat vankila, sakot ja lisenssin keskeytys, puhumattakaan mahdollisesta rahan tai kodin menetyksestä. Erityissuoja on tarpeen, kuten vastuuvakuutus. Muut suojat, vaikka ne eivät ehkä ole välttämättömiä, ovat varovaisia, kuten törmäys-, täydellinen ja vakuuttamaton autovakuutus. Jos ajat leasing-autolla, leasingyhtiö voi vaatia kattavan, törmäys- ja jopa välivakuutuksen. Vakuutuksissasi mainitut läheisesi työtoverisi voivat myös kuulua vakuutuksen piiriin, vaikka ajaisit laillisesti jonkun toisen ajoneuvoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *