October 4, 2023
Matkaturvavakuutus

CSA Travel Protectionin

Outer Beaches Realty on tehnyt yhteistyötä CSA Travel Protectionin kanssa tarjotakseen sinulle tärkeitä vakuutusturvaa, matkapalveluita ja hätäapua, joka huolehtii sinusta matkasi aikana. Lomavuokrasopimuksesi sisältää tämän valinnaisen suunnitelman, joka maksaa varauksen kokonaiskustannuksista.

Lisäksi CSA tarjoaa kätevän 10 päivän ilmaisen lookin

Jos ostat tämän suunnitelman etkä ole täysin tyytyväinen, palauta takuukuvaus meille 10 päivän kuluessa vastaanottamisesta. Liitä mukaan kirje, jossa kerrot peruuttamishalustasi. 10 päivän Free Lookin jälkeen palkkiota ei palauteta. Jos et ole vielä lähtenyt matkallesi, saat täyden hyvityksen.

Vakuutuksen kattavuus

Matkan peruutus
Matkan keskeytys
Matkan viivästyminen
Matkatavaroiden viivästyminen
Matkatavarat ja henkilökohtaiset tavarat
Matka-onnettomuus
Lääkäri- tai hammaslääkärikulut
Vuokra-auton vauriot
Hätäapu (hätäapukuljetukset)
Henkilöllisyyden selvityspalvelut:
Mukana kuuden kuukauden ajan suunnitellusta lähtöpäivästä alkaen.

24 tunnin hätäapupalvelut:
Sairaanhoitajan auttava puhelin
Lääkärin lähete
Maailmanlaajuinen lääketieteellinen tieto
Suurlähetystö ja konsulipalvelut
Matkakumppanin apu
Käteisen hätäsiirto
Tulkkaus/Käännös
Oikeudellinen viittaus
Hätäviestin rele
Kadonneiden tai varastettujen esineiden paikantaminen
Ajoneuvon palautus
Lemmikkieläinten palautus
Lääkkeiden ja silmälasien vaihto
Käänny lääkärin puoleen

Ei omatoimisia hoitokuluja

Avuntarjoaja suunnittelee käynnin ja takaa maksun lääkärille kertaluonteisesta lääkärikäynnistä, joka ei ylitä 1000 dollaria, kun teet sopimuksen CSA:n hätänumerolla saadaksesi paikallisen verkon lääkärin nimen matkallasi kehittyvän akuutin sairauden vuoksi. ja vaatii lääkärin hoitoa. Palvelu on saatavilla katettuun akuuttiin sairauteen, eikä se koske hammaslääkärin ensihoidon kuluja.

Concierge-palvelut

Tarjoaa apua urheilun, huvipuiston ja viihteen lipunmyynnissä, fine dining -varauksissa, golfin peliaikojen ja erikoistapahtumien järjestämisessä.

FAQ (usein kysytyt kysymykset) matkasuojauksesta
Miten saan suojan?
Lomavuokrasopimuksessasi näkyy tämän kattavuuden maksu. Maksat vain alkuperäisen talletuksen yhteydessä ilmoitettu summa.

Milloin suojani on voimassa?

Takuu alkaa seuraavana päivänä sen jälkeen, kun Outer Beaches Realty vastaanottaa maksusi ja allekirjoitetun lomavuokrasopimuksen.

Mitä saan vakuutusturvastani?

Vakuutuksen kuvaus on saatavilla arvosteluusi Matkavakuutus-linkistä, joka on saatavilla Outer Beaches Realty -sivuston kotisivulta. Ota yhteyttä asiakaspalvelu-/varausosastoomme osoitteessa, jos haluat saada kattavuuden kuvauksen postitse. Voit pyytää vakuutusta/vakuutustodistusta CSA Travel Protectionilta ottamalla heihin suoraan yhteyttä osoitteessa