December 7, 2023

Suurin osa matkasairaanhoitajan elämästä näyttää olevan sairaanhoitajia, jotka ovat uransa kynnyksellä ennen suhteita, perheitä ja muita velvollisuuksia, jotka pakottavat heidät etsimään pysyvää työtä. Toinen kerta, kun monet sairaanhoitajat kiinnostuvat matkasairaanhoitajan ammatista, on uransa loppuvaiheessa, kun heidän lapsensa ovat muuttaneet pois kotoa jättäen heidän vanhempansa vapaasti harjoittaa paimentolaisoikeita.

Varsinkin nuoremmille sairaanhoitajille sattuu, että he työskentelevät matkasairaanhoitajatehtävässä ja huomaavat rakastuvansa kaupunkiin, jossa he ovat, he ihailevat työtovereitaan tai he pitävät työstä niin palkitsevaa, että he haluavat säilyttää. se.

Kun sairaanhoitaja löytää tehtävän, josta hän ei halua luopua, on harkittava sopimusta, jonka hän allekirjoitti hoitotoimistonsa kanssa. Jos he allekirjoittivat sopimuksen, jossa on aikaraja, on vaikea päästä eroon sopimuksesta ja hyväksyä vakituinen työpaikka. Sairaanhoitajat, joilla on pitkäaikainen, sitova sopimus viraston kanssa, huomaavat todennäköisesti, että heidän on työskenneltävä matkasairaanhoitajana tarpeeksi kauan täyttääkseen sopimuksensa. Kun he ovat selvittäneet sopimuksensa ehdot, he voivat palata sairaalaan tai hoitolaitokseen, josta he nauttivat niin paljon, ja hakea pysyvää työpaikkaa.

Joskus matkasairaanhoitajat huomaavat, että heidän tällä hetkellä täyttämänsä tilapäinen työpaikka on vain väliaikainen. Jostain syystä työpaikka on luotu kertaluontoisesti ja vaikka matkahoitaja kuinka kiihkeästi sitä haluaisi vakituiseen työpaikkaan, se ei yksinkertaisesti ole mahdollista. Kun näin tapahtuu, matkahoitajalla on kaksi vaihtoehtoa. He voivat päättää, onko se sairaala, jossa he haluavat työskennellä, vai ehkä he vain todella pitävät kaupungista, tai ehkä he todella napsauttavat nykyisten työtovereidensa kanssa, tai he kokevat, että heidän tekemänsä työ on räätälöity heille (ja se voi todella olla). Jos he tarkastelevat kaikkia vaihtoehtojaan ja päättävät, että heihin vetoaa sairaala tai heidän sairaanhoitajatoverinsa, he voivat hakea vakituista työpaikkaa sairaalaan. Jos matkasairaanhoitaja päättää, että kyse ei välttämättä ole sairaalasta, henkilökunnasta tai asemasta, joka häntä kiinnostaa, hän saattaa harkita sairaalan etsimistä vastaavasta paikasta.

Jos olet tarkastellut kaikkia vaihtoehtoja ja päättänyt, että se on se asema, joka saa sinut harkitsemaan nomadikengän vaihtamista pysyvämpään pariin, keskustele hoitotoimistosi kanssa, vaikka sinulla olisi pitkäaikainen sitova sopimus. , virasto pystyy pitämään silmät auki ja etsimään vastaavia tehtäviä. Jos olet elämässäsi vaiheessa, jolloin voit ottaa vakituisen työpaikan, katso muita sairaaloita eri puolilla maata. Se, että sairaala, jossa työskentelit, tarjosi paikkaa vain tilapäisesti, ei tarkoita, että muilla sairaaloilla ei olisi vakituista paikkaa.

Suurin syy siihen, että nuoremmat matkasairaanhoitajat luopuvat matkasairaanhoitajan urastaan vakituisempien tehtävien puolesta, koska he ovat väsyneitä matkustamiseen, ovat valmiita perustamaan perheen tai muut perheenjäsenet tarvitsevat niitä kotona. Kun on aika löytää vakituinen työpaikka, säilytä optimistinen asenne, löydät oikean paikan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *