June 1, 2023

Suurin osa matkasairaanhoitajan elämästä näyttää olevan sairaanhoitajia, jotka ovat uransa kynnyksellä ennen kuin heillä on ihmissuhteita, perheitä ja muita velvollisuuksia, jotka pakottavat heidät etsimään pysyvää työtä. Toinen kerta, kun monet sairaanhoitajat kiinnostuvat matkasairaanhoitajan ammatista, on uransa loppuvaiheessa, kun heidän lapsensa ovat muuttaneet pois kotoa jättäen heidän vanhempansa vapaasti harjoittaa paimentolaisoikeita.

Varsinkin nuoremmille sairaanhoitajille sattuu, että he työskentelevät matkasairaanhoitajatehtävässä ja huomaavat rakastuvansa kaupunkiin, jossa he ovat, he ihailevat työtovereitaan tai he pitävät työstä niin palkitsevaa, että he haluavat säilyttää. se.

When a nurse finds a position they don’t want to give up, consider a contract with their nursing agency. If they signed a contract with a schedule, it will be difficult to get out of the contract and accept a permanent job. Nurses who have long-term binding contracts with an agency will likely find that they have to work as travel nurses long enough to fulfill their contract. Once they have worked out the terms of their contract, they can return to the hospital or care facility they enjoyed so much and apply for permanent employment.

Joskus matkasairaanhoitajat huomaavat, että heidän tällä hetkellä täyttämänsä tilapäinen työpaikka on vain väliaikainen. Työpaikka on jostain syystä luotu kertaluonteisesti ja vaikka matkahoitaja kuinka kiihkeästi sitä haluaisi vakituiseen työpaikkaan, se ei yksinkertaisesti ole mahdollista. Kun näin tapahtuu, matkahoitajalla on kaksi vaihtoehtoa. He voivat päättää, onko se sairaala, jossa he haluavat työskennellä, vai ehkä he vain todella pitävät kaupungista, tai ehkä he todella napsauttavat nykyisten työtovereidensa kanssa, tai he kokevat, että heidän tekemänsä työ on räätälöity niitä (ja se voi todella olla). Jos he tarkastelevat kaikkia vaihtoehtojaan ja päättävät, että heihin vetoavat sairaala tai sairaanhoitajatoverit, he voivat hakea vakituista työpaikkaa sairaalaan. Jos matkasairaanhoitaja päättää, että kyse ei välttämättä ole sairaalasta, henkilökunnasta tai asemasta, joka häntä kiinnostaa, hän saattaa harkita sairaalan etsimistä vastaavasta paikasta.

Jos olet tarkastellut kaikkia vaihtoehtoja ja päättänyt, että se todella on tilanne, joka saa sinut harkitsemaan nomadikengän vaihtamista pysyvämpään pariin, keskustele hoitotoimistosi kanssa, vaikka sinulla olisi pitkäaikainen sitova sopimus. , virasto pystyy pitämään silmät auki ja etsimään vastaavia tehtäviä. Jos olet elämässäsi vaiheessa, jolloin voit ottaa vakituisen työpaikan, katso muita sairaaloita eri puolilla maata. Se, että sairaala, jossa työskentelit, tarjosi paikkaa vain tilapäisesti, ei tarkoita, että muilla sairaaloilla ei olisi vakituista paikkaa.

Suurin syy nuorempien matkasairaanhoitajien luopumiseen matkasairaanhoitajan urastaan pysyvän työpaikan puolesta on se, että he ovat väsyneitä matkustamiseen, ovat valmiita perustamaan perheen tai muut perheenjäsenet tarvitsevat niitä kotona. Kun on aika löytää vakituinen työpaikka, säilytä optimistinen asenne, niin löydät oikean paikan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *