December 7, 2023
Matkapäivä

Hei matkustaja, nyt aion kirjoittaa Legoland Windsor Reviewn, joka on yksi hauskimmista matkapaikoista. Matka Legoland Windsoriin on jännittävin matka perheille, joissa on pieniä lapsia ja teini-ikäisiä lapsia. Legoland Windsor tunnetaan maailmanlaajuisesti hauskimpana teemapuistona, jossa on monia upeita retkiä, kuten The Dragon, Driving School ja Vikings’ River Splash. Tämä teemapuisto avattiin vuonna ja sisältää yli 53 miljoonaa Lego-palikoita kiehtovasta Minimaasta muinaiseen faaraoiden valtakuntaan. Matkailijat voivat nauttia Lego Star Wars Miniland Experiencesta vuodesta alkaen.

Kaikki rakentuu legosta

Mikä tekee Legoland Windsorista niin erikoisen, on melkein kaikki Legoland Windsorin tavarat, joita tarkastelemme, on rakennettu Legosta!!! Vau!! Fantastista eikö? Legoland Windsor todella tuo Legon lasten maailmaan tarjoamalla lapsille tonnia nautintoa yli 50 jännittävää ajelua, live-esityksiä, rakennuspajoja, autokouluja ja monia muita nähtävyyksiä.

Ainutlaatuisia leluja Legolandista

Legoland Windsorissa vierailijat voivat myös löytää kaivajia tai lentää lentokoneella, katsella päivittäisiä teatteriesityksiä, purjehtia meren halki, katsella nukkeesityksiä tai tutustua uskomattomiin keskiaikaisiin kokemuksiin. Väsyttyään leikkimiseen vierailijat voivat pitää hauskaa leiriytymällä omalle piknikille puistoon. Jättääkseen hyviä muistoja vierailijat voivat myös ostaa ainutlaatuisia tuotteita Legoland Windsorista kokoelmina.

Pirate-makuuhuone Windsor Legolandissa

Legoland Windsor -seteleitä on myös saatavilla vierailijoille. Legoland Windsorissa vierailijat voivat valita vain 1 päivän lipun, mutta muista varata aikaisemmin säästääksesi enemmän, sillä matkustajan saapumista edeltävänä päivänä tai saapumispäivänä varatuista lipuista ei ole saatavilla alennusta. Legoland Windsorin lähellä on monia hotelleja, mutta vierailijat voivat levätä hyvin varaamalla korkealuokkaisia teemahuoneita, kuten: Merirosvoteemaisessa huoneessa on Captain Jack’s.

Huoneissa on myös palveluita, kuten kerrossänky ja ulosvedettävä sänky, oma kylpyhuone suihkulla ja 2 x televisiota. Jos vierailijat haluavat lisää mukavuuksia, vierailijat voivat päivittää Pirate Premiumiin saadakseen aikuisten makuuhuoneen, lisäominaisuuksia, ja eksklusiivinen Legoland Windsor Hotel Pop Badge & Lanyard jokaiselle lapselle. Seikkailuteemahuoneessa on kuuluisa mini, joka löytää aarrearkun ja paljastaa piilotetun kullan. Varo tarantuloja, skorpioneja, liskoja ja muita viidakon eläimiä.

Legoland Windsors Hotel

Huoneissa on myös palveluita, kuten king-size-vuode, kerrossänky ja ulosvedettävä sänky, oma kylpyhuone suihkulla ja 2 x televisiota. Jos vierailijat haluavat lisää mukavuuksia, vierailijat voivat päivittää Adventure Premiumiin saadakseen aikuisten makuuhuoneen. , lisäominaisuudet ja eksklusiivinen Legoland Windsor Hotel Pop Badge & Lanyard jokaiselle lapselle.

Kingdom-teemahuone saa vierailijat tuntemaan itsensä kuninkaaksi ja hänen hovikseen. Koe myös miniprinssit ja prinsessat taistelemassa lohikäärmeitä vastaan avatakseen salaisen aarrearkun ja paljastaakseen omaisuutensa.

Huoneissa on myös palveluita, kuten king-size-vuode, kerrossänky ja ulosvedettävä sänky, oma kylpyhuone suihkulla ja 2 x televisiota. Jos vierailijat haluavat lisää mukavuuksia, vierailijat voivat päivittää Kingdom Premiumiin saadakseen aikuisen makuuhuoneen. lisäominaisuuksia ja eksklusiivinen Legoland Windsor Hotel Pop Badge & Lanyard jokaiselle lapselle.