October 4, 2023
Lyö vetoa hevosista

Hevosten vedonlyönnin ei tarvitse olla monimutkaista, riippumatta siitä, haluatko mennä kasinon vedonlyöntiin, kilparadalle tai off-track-vedonlyöntiin. On kuitenkin luultavasti hauskinta lyödä vetoa hevosista kilparadalla, sillä tunnet olevasi enemmän osana toimintaa.

Mitä tulee vedonlyöntiin hevosista radalla, täysiverinen hevoskilpailu on yleisin ja suosituin laji, jossa vakiorotukilpailut ja neljänneshevoskilpailut tulevat toiseksi ja kolmanneksi.

Kuinka lyöt vetoa hevosista radalla

On melko helppoa lyödä vetoa hevosista, kun käyt radalla. Aloita ostamalla ja tutkimalla kilpamuotoa. On tärkeää selvittää, kuinka pitkälle kilpailulle lyöt vetoa ja kuinka hevosesi yleensä suoriutuu tämän tyyppisissä kilpailuissa.

Voit asettaa panoksesi vedonlyöntiikkunassa. Panosta vain niin paljon kuin sinulla on varaa hävitä, ja pienin panos on yleensä yksi dollari. On tärkeää pitää kiinni hevosen vedonlyöntikuitista, muistaa kuinka paljon panostit ja mitkä kertoimet olivat vedon asettaessa. Kilpailun jälkeen sinun tulee joko myöntää tappionsa tai palata ikkunaan noutamaan voittosi.

Vedon tyypit, joita voit lyödä hevosista

Kun lyöt vetoa hevosista, lyöt vetoa hevoselle, jonka uskot tulevan ensin. On olemassa pari vedonlyöntiehtoa, jotka opit, kun olet asettanut muutaman vedon. Kun lyöt vetoa hevosesta “sijoituksesta”, luulet, että tämä hevonen tulee joko ensimmäiseksi tai toiseksi. Voit myös lyödä vetoa hevosesta “näyttöön”, mikä tarkoittaa, että luulet hevosen joko tulevan.

Kun lyöt vetoa perfecta tai precia, se tarkoittaa, että luulet tietäväsi kumpi hevonen tulee ensin ja kumpi toiseksi. Kun lyöt vetoa quinielasta tai quinellasta, se tarkoittaa myös, että lyöt vetoa kahdesta hevosesta ensimmäiseksi ja toiseksi, mutta sillä ei ole väliä, kumpi hevosista tulee ensin ja kumpi toiseksi. Kun asetat vedon päivittäisestä tuplauksesta, se tarkoittaa, että valitset kaksi hevosta, joiden uskot voittavan kaksi erillistä kilpailua, ja sinun on oltava oikeassa molemmissa arvauksissasi, jotta voit nostaa rahaa.

Kuinka valita voittaja, kun lyöt vetoa hevosista

Aloittelijat haluavat usein lyödä vetoa hevosista, jotka voittivat viimeisen kilpailun. Tämä saattaa olla hyvä idea, mutta on muutamia asioita, jotka sinun tulee ottaa huomioon ensin. Kun hevonen voittaa kilpailun, sen arvosana nousee ja sen on kilpailtava parempien, nopeampien hevosten kanssa. Loistavat kilpahevoset jatkavat paranemistaan ja voittavat kilpailuja, mutta useimmat hevoset voittaa ja häviävät.

Muista, että uhkapelaaminen aiheuttaa riippuvuutta riippumatta siitä, pelaatko kolikkopelejä tai lyöt vetoa hevosista, ja että sinun tulee aina käyttää vain rahaa, jonka sinulla on varaa hävitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *