December 7, 2023
Luxury Myyjä

Sijaitsee arvostetussa Park Citiesissa, koska Clothes Circuit tarjoaa ostos- ja lähetyselämyksen, joka voi tapahtua vain Texasissa. Kokoamme yhteen nykyaikaisen luksusmuodin ystävät. Olemme ylpeitä yhteisöllisistä juuristamme, ystävällisestä henkilökunnasta ja tietysti upeista nykyaikaisten suunnittelijoiden vaatteiden, korujen ja asusteiden tarjouksista. Valittavana on keskimäärin 12 000 kappaletta ja myyntiin tulee päivittäin 500 uutta tuotetta maailman johtavilta suunnittelijoilta ja ylellisiltä jälleenmyyjiltä, joten on lähes mahdotonta lähteä tyhjin käsin. Jos sinulla on intohimo muoti- ja luksustavarateollisuutta kohtaan ja kykyä työskennellä muuttuvassa ja nopeatempoisessa ympäristössä, keskustelemme mielellämme kanssasi liittymisestä tiimiimme!

Luxury Sales Associate Clothes Circuitissa on vastuussa kaiken saapuvan ja lähtevän varaston hallinnasta, logistiikan seurannasta, tuotteiden lipunmyynnistä ja varaston valmistelusta myyntitilaa varten. Tämän tehtävän tehtävänä on myös ylläpitää takatalon myymälätoimintoja ja toimia myymälän kellujana erikoisprojekteissa ja/tai myymälän peitossa talon edessä tai takana.

Vastuut ja keskeiset tehtävät:

Myy ylellisyyttä ja huippuluokan tuotteita asiakkaille ja rakenna asiakaskuntaa
Auta myymälätiimiä kaikissa vähittäismyynti- tai lähetystarpeissa, anna tarvittaessa innovatiivisia ideoita ja löydä tapoja parantaa tehokkuutta Auta myymälän toiminnassa, lattian ylläpidossa ja myymälän yleisessä organisaatiossa varmistaaksesi, että kauppa toimii täydellä teholla

Asiakaskunnan hallinta
Ristikoulutusta eri rooleihin liiketoiminnan tarpeiden mukaan
Useiden tuotteiden lisämyynti yhdelle asiakkaalle
Energinen asenne
Asiakaspalvelu
Roolivaatimukset:

Vähittäiskauppa, joka tuntee naisten luksusbrändit ja -tuotteet Vahva työtuntemus kassajärjestelmistä ja/tai varastotietokannoista Naisten luksustuotteiden, hinnoittelun ja myynnin ymmärtäminen, plus Vahvat kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot Oma-aloitteinen, huomiota yksityiskohtiin, yhteistyöasenne, kiireellisyys ja luotettavuus Kykyä työskennellä nopeatempoisessa ympäristössä Kykyä työskennellä ryhmässä ja itsenäisesti Vahvat myyntitaidot Luksuskokemus katsotaan eduksi, mutta ei välttämätön On kyettävä nostamaan 50 paunaa (asento vaatii usein vaihtamista ja varaston siirtämistä)