December 6, 2023

Sinulla on paras idea sitten viipaloidun leivän. Nyt tarvitset täydellisen tuotemerkin yrityksellesi, tuotteellesi, verkkosivustollesi tai muulle, joka on tällä hetkellä nimetön.

Toisin sanoen, sinun on keksittävä tuotemerkki, joka on niin siisti, että se tiivistää nousevan hankkeesi virheettömästi ja vie sen lujasti kohti menestystä, jonka tiedät sen ansaitsevan.

6 yleisintä syytä, miksi ihmiset hakevat apua yrityksen nimeämisessä

  • Olet hermostunut, koska et yksinkertaisesti tiedä mistä aloittaa, etkä tarvitse noudattaa prosessia löytääksesi täydellisen yrityksen nimen.
  • Et ole niin luova, etkä pidä mistään uusista yritysnimistä, joita olet tähän mennessä keksinyt.
  • Olet ollut lähellä parhaan tuotemerkin löytämistä päiviä, viikkoja tai kuukausia.
  • Olet luonut hienoja yritysnimiideoita vain löytääksesi vastaavia URL-osoitteita, jotka eivät ole saatavilla tai että tavaramerkkiasiamies pitää nimiä riskialttiina.
  • Pidät joistakin keksimistäsi uusista yritysten nimistä, mutta olet huolissasi, etteivät ne innosta kohdeyleisösi.
  • Tai ehkä olet sarjayrittäjä. Olet tehnyt tämän koko yrityksen nimeämisen ennenkin, ja tällä kertaa haluat tehdä sen nopeammin ja paremmin.
  • Jos nyökkäsit jollekin edellä mainituista tai jos olet edes hieman epävarma kuinka nimetä yritys, tuotemerkki, yritys, tuote, kirja tai mitä tahansa muuta, jota yrität nimetä, sinun on väistämättä hyötyä tästä lopullisesta oppaasta.

Tässä artikkelissa jaamme todistetun prosessimme, jota on käytetty yli 20 000 kertaa tuotemerkkien luomisessa asiakkaillemme.

Kun nimeät yritystä, sinun on varmistettava, että teet sen oikein. Olemme luoneet tämän prosessin ja nämä vinkit tarttuvan yrityksen nimen valitsemiseen, jotta voit menestyä. Tässä on kaikki, mitä sinun tulee ottaa huomioon yrityksen nimeä päätettäessä.

Erinomaiset tuotenimet ovat kuin magneetteja, joihin ihmiset vetoavat. Sinulla on mahdollisuus luoda ainutlaatuinen brändi-identiteetti, kun valitset sopivan upean nimen.

Älä unohda, että potentiaaliset asiakkaat omaksuvat tiettyjä odotuksia kuultuaan nimesi. Jos heidän odotuksensa eivät vastaa todellisuutta, he saavat nopeasti tunteen, että jokin on pielessä.

Mutta siksi ei ole niin tärkeää löytää paras mahdollinen yrityksen nimi.

Vaikka nimet ovat varmasti brändisi kulmakivi, on itse asiassa paljon konkreettisempia syitä investoida aikaa parhaiden löytämiesi yritysten nimien hankkimiseen. Yrityksen nimen keksiminen ei ole yksinkertaista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related News