October 4, 2023
Lontoon Markkinat

Löydä, mikä tekee Lontoon tyylistä niin erikoisen, kun matkustat yhteen pääkaupungin parhaista kaupoista. Tästä muotipääkaupungista löytyy maailman suurimmista ja parhaista kaupoista kuuluisista tavarataloista mahtaviin ruokasaleihin.

Camden Markets

Camden Market on itse asiassa useita markkinoita, jotka on kääritty yhdeksi hauskaksi, funky Canalside-ostoskokemukseksi. Siellä on laaja valikoima tavaroita, jotka vaihtelevat antiikkiesineistä vaatteisiin (vintage ja uudet) käsityöhön, asusteisiin ja kalusteisiin. Itse asiassa melkein kaikki ja kaikki, mitä voit kuvitella haluta, mutta et todennäköisesti tarvitse. Tärkeimmät markkinat ovat Camden Lock Market, Camden (Buck Street) Market ja Camden Antiques Market, joista löydät laajan valikoiman tavaroita, kuten vaatteita, käsitöitä, antiikkia ja koruja. Parhaat päivät ovat lauantai ja sunnuntai klo 8-18 – kunhan et välitä väkijoukosta; Jotkut kaupat ja kioskit ovat avoinna myös arkisin. Tämä on valtava viikonloppumatkailukohde ja loistava ostoskokemus, joka kiinnostaa yhtä paljon ihmisten monimuotoisuutta kuin sen sekalaista myyntikojuja ja monikulttuurista ruokaa. Etenkin sunnuntait ovat yleensä megaväkeviä.

Spitalfieldsin markkinat

The Cityn sydämessä Christ Churchin varjossa sijaitseva Spitalfields Market tarjoaa täydellisen vastalääkkeen kaupungin ulkopuolisille ostoskeskuksille. Vanhan katetun torin myyntikojut ovat paikka etsiä jotain omaperäistä, erinomaista ja vastinetta rahalle. Kun markkinat ovat kiinni lauantaisin ja maanantaisin, sunnuntait ovat vilkkaimpia, ja siellä on yli 200 kioskia, mukaan lukien erikoisluomutori. Arkisin klo 11-16 markkinoiden monipuoliset myyntikojut ovat hiljaisempia paitsi lounasaikaan, jolloin ruokapaikkavalikoima houkuttelee nuorta kaupunkiväkeä. Perjantaisin yli 50 nuorta suunnittelijaa esittelee töitään Muotitorilla.

Leadenhall Market

Leadenhall Market on kunnostettu viktoriaaninen katettu tori, joka myy perinteistä riistaa, siipikarjaa, kalaa ja lihaa. Se on avoinna maanantaista perjantaihin klo 11-16 ja paras aika vierailla on aikainen lounasaika. Se sijaitsee Whittington Avenuella, Gracechurch Streetin lähellä, lähellä Lloyds of London -rakennusta ja Bank of Englandia. Hyvä paikka kävelylle, varsinkin lounasaikaan, kun markkinat ovat vilkkaimmillaan, tämä on paikka tulla nauttimaan Lontoon hienoimmista ruoista.

Borough Market

Borough High Streetin, Bedale Streetin, Stoney Streetin ja Winchester Walkin välissä sijaitsee “London’s Larder”, joka tunnetaan muodollisesti Borough Marketina. Tämä herkkuherkku on Lontoon vanhin ruokatori, ja sen Dickensin takorautakaton alla on suussa sulava valikoima tuoreruokakojuja. Italialaisia juustoja, Morecambe Bayn katkarapuja, espanjalaisia ruokia ja paljon muuta. Tunnelmallinen, eloisa ja suussa sulava ruokailijan paratiisi on ehdoton ehdoton lauantaiaamuna. Taitavat ostajat etsivät parhaita tarjouksia – vain siksi, että se on markkinapaikka, se ei tarkoita, että se olisi halpa ja jotkut herkulliset tuotteet voivat jättää sinut tuntemaan olosi tyhjäksi. Tee pieni ikkunaostos ennen ostamista ja huomaa, että tarjolla on paljon tavaroita kohtuulliseen hintaan.