October 4, 2023
Lontoon Eläintarhat

ZSL Lontoon eläintarha

Lontoon eläintarha Regent’s Parkissa on yksi maailman kuuluisimmista eläintarhoista ja siellä asuu yli eläimiä. “Meet the Animals” -esityksiä järjestetään päivittäin, jolloin kävijät voivat oppia lisää eläimistä niiden pitäjiltä. Harvinaisia ja kauniita olentoja voi nähdä akvaariossa, Gorilla Kingdomissa, Clore Rainforest Lookoutissa, Penguin Poolissa, Butterfly Paradisissa ja 3,6 miljoonan punnan arvoisella Tiger Territorylla – eläintarhan viimeisin parannus. “Animal Adventure” -lasteneläintarha antaa lapsille mahdollisuuden kokea eläinkunnan nähtävyydet ja tuoksut läheltä. Voit jopa ruokkia ja koskettaa vuohia ja lampaita ja tavata aaseja, laamoja ja sikoja. Suuri osa eläintarhan työstä ulottuu sen muurien rajojen ulkopuolelle ja auttaa uhanalaisten lajien suojelussa. Lontoon eläintarhaa kutsuvat kaikenmuotoiset ja -kokoiset eläimet söpöistä surikateista kammottaviin rotteihin ja lepakoihin. Jokaisen Lontoon lapsen tulisi käydä vähintään kerran.

Battersea Parkin lasten eläintarha

Battersea Park Children’s Zoo -eläintarhassa asuu monia upeita olentoja. Pihaeläimiä, flamingoja, saukkoja ja apinoita sekä riikinkukkoja vaeltelee aitauksessa. Se on kaunis paikka ja ystävällinen hyvin hoidettu nähtävyys, joka säästyi sulkemiselta vuoden kestäneen kamppailun jälkeen valtuuston ja paikallisten asukkaiden välillä. Vaikka Battersea Park Children’s Zoo on suhteellisen pieni, se on upea laitos. Eläimet ovat selvästi tyytyväisiä pääosin ulkomajoitukseensa ja ympäristö itsessään on taianomainen. Tämä vähän tunnettu helmi on loistava paikka mennä nuorempien lasten kanssa osana kävelyä Battersean alueella. Eläintarhan sisäänkäynti on Chelsea Gatella Queenstown Roadilla, Battersea Parkissa, lähellä Peace Pagodaa lähellä jokea.

Freightliners City Farm

Tällä Islingtonin sydämessä sijaitsevalla toimivalla maatilalla on laaja valikoima eläimiä harvinaisten rotujen sioista ja vuohista vastasyntyneisiin karitsoihin ja poikasiin, joista monet voidaan adoptoida Adopt an Animal Scheme -tilan kautta. Vuonna 1972 King’s Crossin aseman takana olevalle joutomaalle perustettu Freightliners Farm oli niin kutsuttu, koska eläimet pidettiin rautateiden tavaravaunuissa. Sittemmin tila on muuttanut ja eläimet ovat saaneet tarkoitukseen rakennetut kodit, jotka on pystytetty vuonna 1988. Tilalla on myös upeita koriste- ja keittiöpuutarhoja, viisi mehiläispesää ja keskiviikko-iltapäivän puutarhakerho. Jos kaipaat tuoreita, kotitekoisia kotitekoisia tuotteita, tämä on oikea paikka noutaa ne. Hedelmiä, vihanneksia ja hunajaa, jotka kaikki on tuotettu tiloissa, on saatavilla tilan suositusta kaupasta.

Deen City Farm

Kaksi alpakkaa ja lumivalkoinen riikinkukko ovat vain joitain epätavallisista eläimistä, jotka ylpeänä kutsuvat kotikseen Etelä-Wimbledonin laitamilla sijaitsevaa viiden hehtaarin kokoista Deen City Farmia. Vuohia, hevosia, kanoja, ankkoja ja hanhia löytyy myös tilalta, joka perustuu National Trust -maahan, osa Morden Hall Park Estatea. Hämmästyttävän kokoelman pehmoisia olentoja lisäksi Deen City Farmilla on myös uskomattoman kekseliäs ohjelma tapahtumia ja aktiviteetteja. Nuoret voivat pitää hauskaa oppiessaan kaiken eläinten hoitamisesta Nuorten viljelijöiden klubissa. Kotieläinten hoito, ruokinta, ulkoilu ja leikkiminen ovat osa tätä opettavaista mutta hauskaa ryhmää. Tietokilpailut ja pelit sekä käytännön toiminnot tekevät Own a Pony Clubista mukaansatempaavan ja nautinnollisen pienille lapsille, kun taas taidetta, käsitöitä, pelejä ja ruoanlaittoa käytetään Discovery Clubin tukemiseen.