December 2, 2023
Laki tarjoaa kustannustehokkaan hakukoneoptimoinnin

palvelut ja neuvonta asianajotoimistoille ja lakialan ammattilaisille. Lakitutkinnon suorittaneen entisen ohjelmistoinsinöörin perustama SEO at Law laajensi keskittymistään tarjoamaan SEO-neuvontaa, mutta myös Internet-markkinointivinkkejä ja -strategioita pyrkiville asianajajille, yksinammatinharjoittajille ja pienille asianajotoimistoille. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää SEO-palveluistamme ja siitä, kuinka voimme auttaa sinua saamaan kaiken irti online-näkyvyydestäsi.

Lakiharjoittelu ja yksinkäynti New Yorkissa

SEO at Law sijaitsee New Yorkissa, joten luonnollisesti kaikki tämän sivuston neuvot koskevat New Yorkia. New Yorkin lainopillinen kohtaus on osavaltioiden suurimpia. American Bar Associationin mukaan opiskelijoille myönnettiin lukuvuonna J.D. tai LL. B. tutkinto 200 oikeustieteellisestä korkeakoulusta Yhdysvalloissa. Valmistuttuaan valtaosa oikeustieteen valmistuneista aloittaa edelleen tiensä asianajotoimistojen toimihenkilöinä. Bureau of Labor Statistics raportoi kuitenkin, että vuonna, joten arvioitu määrä Yhdysvalloissa itsenäiseen ammatin harjoittamiseen ryhtyvien lakimiesten määrä on yli vuosittain.

Entä New York? New York State Board of Law Examiners testasi heinäkuussa 2009 ennätykselliset 11 532 ehdokasta. Hallitus tutki myös 4 031 ehdokasta helmikuussa 2009, jonka uskotaan olevan kaikkien aikojen suurin määrä helmikuussa. Ottaen huomioon New Yorkin asianajajakokeiden läpäisyprosentit, lähes 12 tuhatta äskettäin hyväksyttyä asianajajaa haluaa päästä New Yorkin lakimarkkinoille vuosittain. Nämä luvut mielessään SEO at Law alkoi tarjota enemmän sisältöä, joka on suunnattu pyrkiville ja yksin ammatinharjoittajille ja pienille yrityksille New Yorkissa.

Oikeudellinen avainsanojen tutkimus ja valinta

Avainsanat ovat sanoja ja sanalauseita, kuten “Yhdysvaltain maahanmuuttolakitoimisto Tokiossa”, joita potentiaalinen asiakas käyttää etsiäkseen oikeudellisia palveluita Internetistä. Oikeiden avainsanojen valinta ja hakutulosten optimointi on vaikea ja aikaa vievä prosessi, joka vaatii laajaa tutkimusta ja hakutilastojen analysointia tiettyjen sanojen ja niiden synonyymien osalta. Tästä tehtävästä tulee monimutkaisempi monikielisessä hakukoneoptimoinnissa, joka on kohdistettu käyttäjille, jotka puhuvat muita kieliä kuin englantia.

Useita vuosia sitten verkkovastaavat saattoivat vielä täyttää verkkosivun satunnaisilla avainsanoilla saadakseen näkyvyyttä suosituille hauille, jotka eivät välttämättä liity verkkosivuston todelliseen sisältöön. Niin sanottu avainsanojen täyttäminen on nyt täysin vanhentunutta, eikä se lisää sijoituksia. Hakukoneet rankaisevat avainsanojen täyttämistä alentamalla sijoituksia tai poistamalla sivustoluettelot hakutietokannoista kokonaan.

Lähdekoodin optimointi asianajotoimistoille

Verkkosivuston optimointi sisältää HTML:n (Hyper Text Markup Language) ja siihen liittyvän koodauksen muokkaamisen, mikä lisää verkkosivuston osuvuutta tiettyjen avainsanojen suhteen ja poistaa esteet hakukoneiden indeksointitoiminnalta. HTML on verkkosivun takana oleva koodi, ja se on se, mitä Internet-selaimet näyttävät. Sisällönkuvauskentät sisältävät metatietoja HTML-dokumentista, ja niitä käytetään parantamaan hakukoneiden indeksointia kertomalla hakukoneille, mistä verkkosivulla on kyse. Vaikka verkkosivusto on optimoitava indeksointirobotteja varten, sisällönkuvauskenttien sisällön on silti vedottava ihmisiin ihmisen luettavana tekstinä.

Sisällön optimointi parantaa näkyvyyttä

Sisältö on tärkein osa mitä tahansa verkkosivustoa ilman sisältöä, ei olisi mitään syytä vierailla verkkosivustolla alun perin. Asianajotoimistojen tapauksessa nämä vierailijat ovat potentiaalisia asiakkaita, ja verkkosisältösi edustaa suoraan toimistoasi. Johtavat hakukoneet, kuten Google ja Yahoo, ovat muuttaneet algoritmejaan, jotta tuore sisältö sijoittuisi nopeasti hakutuloksissa. Sosiaalisen median sivustojen ja blogien suosion kasvun myötä hakukoneet antavat enemmän merkitystä ajankohtaiselle, tuoreelle ja ainutlaatuiselle sisällölle.

Linkkien luominen lakiuutisten verkkosivustoille ja blogeille

Linkkikampanjat ovat online-markkinoinnin ja hakukoneoptimoinnin muoto. Saapuvat linkit voivat usein tarjota verkkosivustollesi suuren osan vierailijoistasi. Hakukoneet arvostavat linkkejä valtavasti ja pitävät niitä viranomaisina, jotka takaavat lakitoimistosi verkkosivuston, ja näin ollen hyvät linkit palkitsevat sinut korkeammalla sijoituksella. verkkosivuston suorituskykyä. Tiedot, kuten kävijämäärät, ruuhka-ajat, päivittäiset liikenneraportit ja kävijätiedot, antavat sisällön omistajille mahdollisuuden parantaa verkkosivuston näkyvyyttä.