December 7, 2023
Laitteet Digital Treasuresille

Tällä digitaalisella aikakaudella monilla ihmisillä on yksi tai useampi digitaalinen aarre, kuten iPad, iPhone, tablettitietokone tai tietokoneet kannettavat. Nämä laitteet ovat aarteita, koska niistä on tullut väistämätön osa monien yksilöiden jokapäiväistä elämää. Yksilöt ovat riippuvaisia näistä digitaalisista aarteista etsiessään/tutkiessaan, tallentaessaan ja noutaessaan tärkeitä yksityiskohtia henkilökohtaiseen elämäänsä, työtään tai liiketoimintaansa.

Näiden digitaalisten aarteiden iPadit, iPhonet, taulutietokoneet ja tietokoneet/kannettavat energian vuoksi on välttämätöntä, että pidät näistä digitaalisista laitteista erittäin huolta, jotta voit pidentää niiden pitkää käyttöikää ja saada niistä myös maksimaalisen hyödyn. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle joitain “hienoja” lisävarusteita näihin digitaalisiin aarteisiin, joita saatat tarvita parantaaksesi kokemustasi näiden digitaalisten aarteiden hyödyntämisestä. Lisäksi, jos haluat varmistaa, että ostit parhaan lisävarusteen tarpeisiisi, käy katsomassa matkapuhelintarvikearvosteluja.

Griffin Tablet COMPUTER -lisävarustesarja

Griffin Tablet PC tarvikesarja on ylimääräinen murtosuojakotelo, jota voit käyttää mihin tahansa lukitusjärjestelmään. Griffin TechSafe -kotelo iPadille on tärkeä kiinnityspiste, joka varmistaa, että muu järjestelmä tekee työnsä ja pitää iPadisi. missä haluat. TechSafe-kotelo tarjoaa hyvän suojan laitteellesi naarmuilta ja kolhuilta. Se lukittuu myös iPadisi ympärille ja tarjoaa turvallisen ankkuripisteen, jota kaikki työpöydän kaapelitelevision lukitusjärjestelmät tarvitsevat. iPadin TechSafe-kotelossa on oma yhdistelmälukkoturvallinen kaapelitelevisio, ja kotelossa on 2 taitettavaa työtelinettä, joista toinen on sisäänpääsyä ja napautusta varten ja toinen pystysuoraan maisemakatseluun.

Digital Treasures näytönsuoja ja 2-in-1 puhdistussarja

Käytät usein sormeasi selataksesi iPhone-puhelimesi tai tyynyjen valikkovaihtoehtoja, voit käyttää joko ScreenPristine Display Protector- tai Fingerprint ResitantScreen Protector iPad2 -näytönsuojaa suojataksesi iPadisi rasvalta, naarmuilta, värjäytymiseltä tai naarmuilta, jotka johtuvat jatkuvasta liikkeestä tai hankautumisesta. sormista gadgetin näytössä. Käytä tippa- ja alkoholitonta puhdistussarjaa optisten levypelaajien, digisoittimien, tablettitietokoneiden ja muiden näyttöjen puhdistamiseen.

BodyGuardz Shield hiilikuitu

BodyGuardz-panssarin hiilikuitu on luotu tarjoamaan paras suoja Google Nexus laitteellesi. Jokainen hiilikuitukuori on räätälöity sopimaan Google Nexus ja tarjoaa vaikean suojan naarmuilta. Hiilikuitukuvio on tyylikäs ja sileä kosketukseen. Panssarin hiilikuitu on todella ohutta, eikä se lisää Google Nexus massaa. Jokaisen henkisuojan mukana tulee BodyGuardz ScreenGuardz näytönsuoja optimaalisen suojan takaamiseksi. Ohut, kestävä ja haastava panssaroidun hiilikuitu antaa sinun rentoutua ja ymmärtää, että Google Nexus 7 on turvassa.

Scosche backSTAGE professional II autoteline tabletille

BackSTAGE pro II on turvallinen, kestävä ja turvallinen niskatukikiinnitys iPad. Voit kiinnittää iPad minkä tahansa niskatuen takaosaan, jotta matkustajat voivat nauttia elokuvien, sovellusten ja pelien katselusta ilmaiseksi. kun ajat. Kun olet pitkällä matkalla, tämä laite on optimaalinen pitämään kotisi kiehtovana. Backstage pro on laturi, joka kytketään suoraan niskatukeen ja tarjoaa jatkuvan hinnan iPad. Siinä on langattomat infrapunakuulokkeet yksityiseen kuunteluun ja USB-portti, joka tukee kuvien katseluun käytettävää flash-asemaa.