October 4, 2023

Suurin osa tämän päivän kerrostalojen murtohälyttimistä perustuu siihen, että jokainen asukas suojaa vain omaa asuntoaan. Tämä tekee asennuksen ja laitteiston hinnasta kohtuuttoman kalliita. Lisäksi perinteinen hälytysasennus vaatii yleensä, että jokaisessa asunnossa on oma kiinteä internetyhteys. Samalla siitä tulee vaatimus ja siten riski asunnon omistajalle, jonka on varmistettava, että yhteys toimii aina.

Räätälöidyt ratkaisumme

Palovartiolaitoksen asennusten tavoitteena on luoda turvallisuutta digitaalisen naapuriyhteistyön kautta, joskus myös yhdistettynä hälytyskeskuspalveluun. Asennus yhdistää koko kiinteistön ja näin pienennämme vuokralais-omistajayhdistyksen laitteistokustannuksia. Hallituksen kanssa yhteistyössä voimme myös turvata julkiset tilat ja sisäänkäynnit.

Asukkaat ja hallitus saavat välittömästi ilmoituksen tunkeutumisesta ja murrosta. Koska talossa on yleensä joku, joka on kotona, voit estää naapurin murtoyrityksen jopa lomien aikana ja ennen kuin hälytyskeskus on puuttunut asiaan.

Järjestelmän keskusyksikkö on yhdistetty sekä laajakaistan että GSM/3G:n kautta varmistaakseen, että se on aina yhteydessä. Järjestelmä käsittelee sireenejä, rikkoutuneiden lasien ilmaisimia ja muita hälytysantureita. Jokainen keskusyksikkö pystyy hälyttämään jopa 25 asuntoa (vyöhykettä). Järjestelmää voidaan laajentaa tarpeen mukaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *