October 4, 2023
Kuorii

Kuorinnat on suunniteltu poistamaan ihon uloin kerros liuoksella siten, että uusi, regeneroitunut iho korvaa vanhan. Kuorinnat luokitellaan tyypillisesti erittäin kevyeksi, kevyeksi, keskikokoiseksi tai syväksi. Kuorinnasta riippuen ne voivat auttaa parantamaan hienoja tai keskisyviä juonteita, aurinkovaurioita, aknea ja ihon yleistä ulkonäköä. Kuorinnat ovat vasta-aiheisia terveydelle alttiille iholle syövänvastaisten hoitojen vuoksi

Kuorintoja Sanitas

Lääketieteelliset, luonnolliset hedelmähappokuorintamme on suunniteltu hajottamaan pinta-ihosoluja, vaalentamaan hyperpigmentaatiota ja pehmentämään hienoja juonteita ja ryppyjä. Sanitan kuoret voivat auttaa nopeuttamaan ihosi ulkonäön ja terveyden paranemista. Parhaan tuloksen ja maksimaalisen hyödyn saavuttamiseksi suositellaan kuuden hoitokerran sarjaa 2–4 viikon välein ja samalla kun käytät kotihoitoa päivittäin. Huomaat positiivisia, dramaattisia muutoksia ihossasi 2-3 kuukauden kuluessa. Paras aika sarjan tekemiseen on syksy ja talvi. Auringolle altistuminen on haitallista.

Mikä kuorinta sopii minun ihotyypille ja ihohuolelleni

Suosittelemme, että ihoterapeuttimme suorittaa perusteellisen ihoarvioinnin iho-ongelmien ratkaisemiseksi. Tarjoamme erilaisia kuorintoja jokaiselle ihotyypille ja ihon tilaan. Näihin hoitoihin kuuluu puhdistus, kuorinta, tarvittaessa poisto, käsien ja käsivarsien hieronta sekä aurinkovoide.

Maitohappokuorinta

Maitohappokuorinta on turvallinen ja tehokas kaikille ihotyypeille, mutta sitä suositellaan erityisesti kuivalle, herkälle ja ikääntyvälle iholle. Maitohappokuorin tarkoitus on pehmentää, stimuloida, tasoittaa ja kuoria ihoa. Maitohappokuorinta vähentää juonteita, kiinteyttää, sävyttää ja tasoittaa ihon rakennetta, vähentää hyperpigmentaatiota ja stimuloi solujen toimintaa. Tämä on nopea, pinnallinen, mutta tehokas kuorinta. Ei näkyvää epidermaalisen kerroksen hilseilyä.

Alfa-kuori

Alpha-Peeliä suositellaan melkein kaikille, mutta se on tehokkain normaalille, kuivalle tai ikääntyvälle iholle. Jos ihosi on terve, Alpha-kuorinta voi auttaa sinua saavuttamaan raikkaamman ilmeen. Alpha-Peel pehmentää, tasoittaa ja kuorii ihoa samalla, kun se vähentää hienoja juonteita, ryppyjä ja hyperpigmentaatiota.

Beta-kuori

Beta-Peeliä suositellaan yleensä akneen, paksulle tai rasvaiselle iholle sekä iholle, jossa on paljon tummia läiskiä tai aurinkovaurioita. Beta (salisyylihappo) kuorinnan tarkoitus on pehmentää ihoa, liuottaa keratiinia ja tappaa aknebakteerit. Beta-Peel tarjoaa monia antibakteerisia ominaisuuksia samalla kun se liuottaa ylimääräistä keratiinia ja talia, nopeuttaa aknen paranemista, vaalentaa hyperpigmentaatiota ja parantaa hienojen juonteiden ja ryppyjen ulkonäköä.